Besidriekiančios
Oi koks grožis žiedų
Temide, puikus rozynas
Jediara, nuostabios besidriekiančios
Jediara, nuostabios besidriekiančios
Ačiū
QUOTE(jediara @ 2012 07 13, 22:57)
Stiebinė
Kokia graži , manoji ir sukrovusi pumpurus, jau vos vos betrūksta ir suplyš jie , tada ir aš pasirodysiu
[quote=jediara,2012 07 15, 20:27]
Besidriekiančios
Jei nežinai rožės veislės pavadinimo, kaip atskirti, kad tai besidriekianti rožė? t.y., kaip žinoti, kad galima ją palikti gulėti ant žemės, o nereikia paremti kokiomis atramomis, gal yra kokie požymiai?
Besidriekiančios
Jei nežinai rožės veislės pavadinimo, kaip atskirti, kad tai besidriekianti rožė? t.y., kaip žinoti, kad galima ją palikti gulėti ant žemės, o nereikia paremti kokiomis atramomis, gal yra kokie požymiai?
QUOTE(jediara @ 2012 07 15, 21:27)
gal sita varda turi?
pirkau analoga Rudaminoj- bet be vardo...
saukiu- neatsiliepia( ta prasme nezinau ko is jos tiketis, kiek ji pleciasi, kai negaliu apie ja pasiskaityt)
[quote=v.vileva,2012 07 16, 13:47]
Besidriekiančios
[/quote]
Na, mano buvo "terasinė" parašyta, bet gal čia apie tą pačią - nes ji horizontaliais stiebais - nelabai ir išeitų kokias atramas jai įtaisyt, nes stiebai stori, gražiai keliaujantys pažeme. Viloklinės paprastai būna plonesniais ūgliais, kurie patys prašosi priraišiojami...
Besidriekiančios
[/quote]
Na, mano buvo "terasinė" parašyta, bet gal čia apie tą pačią - nes ji horizontaliais stiebais - nelabai ir išeitų kokias atramas jai įtaisyt, nes stiebai stori, gražiai keliaujantys pažeme. Viloklinės paprastai būna plonesniais ūgliais, kurie patys prašosi priraišiojami...
Mano padūkti su spalvom sugalvojusi rožytė
Kaip fainai nusidažius
Kaži kodėl taip , 3 m. žydėjo baltai
kaip man patinka si temute!
Temidė saunuolis vyras!!
Temidė saunuolis vyras!!