QUOTE(jediara @ 2012 07 13, 22:57)
QUOTE(jediara @ 2012 07 13, 21:57)
nu super super
kokia cia, labai grazi
ar naujoke?
Nusipirkau is maximos mini rozyte ,o ji meta lapus nuo apacios i virsu kai pasiutus Ziedai balti ,dar nespeja issiskleist o virsus jau ruduoja ,kazin ka daryt tokiu atveju?
QUOTE(b.kite @ 2012 07 14, 10:22)
Ačiū Jau antri metai pas mane
[quote=jediara,2012 07 13, 22:57]
Stiebinė
Nuostabu, čia tai ko ieškau šioje temoje, rožė vazone, o kur ji pas Jus žiemoja? juk tokią galima ir balkone auginti?...
Stiebinė
Nuostabu, čia tai ko ieškau šioje temoje, rožė vazone, o kur ji pas Jus žiemoja? juk tokią galima ir balkone auginti?...
[quote=voras34,2012 07 14, 11:14]
Stiebinė
[/quote]
Žiemoja rūsyje, temperatūra apie +2;+4 laipsnius
Stiebinė
[/quote]
Žiemoja rūsyje, temperatūra apie +2;+4 laipsnius
super... bandysiu ir aš tada kitais metais rožytę vazone užsiauginti....anskčiau rožes sodindavome pavasarį, bet gal sodinant į vazoną reikėtų kažkaip kitaip daryti...gal kas patirties turi ir patars...
Jediara, jūsų stiebinė nereali
Sveikos mamytes. Visu rozes pasakiskos.
Siais metais Senukuose, Ermitaze, Maximoje prekiauja Virbickienes rozemis. Nupirkau 3 vijoklines. Gal kartais zinote, ar kartais VDWN (Ermitaze ju liko dar labai daug)- tai ne NEW DAWN. Siandien nusipirkau ja (su zieduku), labai panasi i NEW DAWN, tik kol parsiveziau tai ziedas visai nuvyto.
Siais metais Senukuose, Ermitaze, Maximoje prekiauja Virbickienes rozemis. Nupirkau 3 vijoklines. Gal kartais zinote, ar kartais VDWN (Ermitaze ju liko dar labai daug)- tai ne NEW DAWN. Siandien nusipirkau ja (su zieduku), labai panasi i NEW DAWN, tik kol parsiveziau tai ziedas visai nuvyto.
QUOTE(voras34 @ 2012 07 14, 11:05)
super... bandysiu ir aš tada kitais metais rožytę vazone užsiauginti....anskčiau rožes sodindavome pavasarį, bet gal sodinant į vazoną reikėtų kažkaip kitaip daryti...gal kas patirties turi ir patars...
Jei turėciau tiek kantrybės, tai turbūt rožėmis grožėčiausi tik šios temos nuotraukose Nugi, drąsiau, sodink ir augink. Kas ir kaip jau anksčiau surašiau, ar baltai rašau
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 07 14, 22:34)
Jei turėciau tiek kantrybės, tai turbūt rožėmis grožėčiausi tik šios temos nuotraukose Nugi, drąsiau, sodink ir augink. Kas ir kaip jau anksčiau surašiau, ar baltai rašau
neturiu aš tos kantrybės, neturiu.... suku ratus apie tas rožes, vis tramdau save, kad gal neverta, jau vasara į antrą pusę..., gal kitais metais, bet neatlaikys mano širdelė, neatlaikys...
Jau kokios gražios visų rožės
O čia mano vyro rankomis man sodintas rožynas
O čia mano vyro rankomis man sodintas rožynas