Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 9

QUOTE(jediara @ 2012 07 13, 22:57)

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 07 13, 21:57)

nu super super
kokia cia, labai grazi
ar naujoke?
Atsakyti
Nusipirkau is maximos mini rozyte ,o ji meta lapus nuo apacios i virsu kai pasiutus doh.gif Ziedai balti ,dar nespeja issiskleist o virsus jau ruduoja ,kazin ka daryt tokiu atveju?
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2012 07 14, 10:22)
nu super super
kokia cia, labai grazi
ar naujoke?

Ačiū 4u.gif Jau antri metai pas mane ax.gif
Atsakyti
[quote=jediara,2012 07 13, 22:57]
Stiebinė ax.gif

Nuostabu, čia tai ko ieškau šioje temoje, rožė vazone, o kur ji pas Jus žiemoja? juk tokią galima ir balkone auginti?... 4u.gif
Atsakyti
[quote=voras34,2012 07 14, 11:14]
[quote=jediara,2012 07 13, 22:57]
Stiebinė ax.gif

Nuostabu, čia tai ko ieškau šioje temoje, rožė vazone, o kur ji pas Jus žiemoja? juk tokią galima ir balkone auginti?... 4u.gif
[/quote]
Žiemoja rūsyje, temperatūra apie +2;+4 laipsnius rolleyes.gif
Atsakyti
super... thumbup.gif bandysiu ir aš tada kitais metais rožytę vazone užsiauginti....anskčiau rožes sodindavome pavasarį, bet gal sodinant į vazoną reikėtų kažkaip kitaip daryti...gal kas patirties turi ir patars... g.gif
Atsakyti
Jediara, jūsų stiebinė nereali thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. Visu rozes pasakiskos.
Siais metais Senukuose, Ermitaze, Maximoje prekiauja Virbickienes rozemis. Nupirkau 3 vijoklines. Gal kartais zinote, ar kartais VDWN (Ermitaze ju liko dar labai daug)- tai ne NEW DAWN. Siandien nusipirkau ja (su zieduku), labai panasi i NEW DAWN, tik kol parsiveziau tai ziedas visai nuvyto. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stephanie: 14 liepos 2012 - 15:17
QUOTE(voras34 @ 2012 07 14, 11:05)
super... thumbup.gif bandysiu ir aš tada kitais metais rožytę vazone užsiauginti....anskčiau rožes sodindavome pavasarį, bet gal sodinant į vazoną reikėtų kažkaip kitaip daryti...gal kas patirties turi ir patars... g.gif

Jei turėciau tiek kantrybės, tai turbūt rožėmis grožėčiausi tik šios temos nuotraukose lotuliukas.gif Nugi, drąsiau, sodink ir augink. Kas ir kaip jau anksčiau surašiau, ar baltai rašau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 07 14, 22:34)
Jei turėciau tiek kantrybės, tai turbūt rožėmis grožėčiausi tik šios temos nuotraukose  lotuliukas.gif Nugi, drąsiau, sodink ir augink. Kas ir kaip jau anksčiau surašiau, ar baltai rašau  bigsmile.gif

neturiu aš tos kantrybės, neturiu.... lotuliukas.gif suku ratus apie tas rožes, vis tramdau save, kad gal neverta, jau vasara į antrą pusę..., gal kitais metais, bet neatlaikys mano širdelė, neatlaikys... doh.gif
Atsakyti
Jau kokios gražios visų rožės wub.gif
O čia mano vyro rankomis man sodintas rožynas biggrin.gif
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti