Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 9

QUOTE(k@mylye @ 2012 07 06, 12:33)

Stirna ar kiskutis, tai visa zieda nukastu. O cia tik ciut pagrauzia. Vienas ziedas visai suvalgytas. Tik palikti keli tie virsutiniai lapeliai. Kazkoks vabaliukas darbuojasi matyt.

drinks_cheers.gif vabaliukas graužia žiedus Pasklaidžius žiedlapius galima rasti tokį juodą kenkėją, kuris minta žiedais, aš juos išrenku, kai pamatau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 07 06, 12:47)
Maniau, kad tai Knirps įskiepyta, bet toli gražu, visai ne tie žiedai...

taip ir maniau smile.gif Ko pavydžiu, tai pavydžiu mirksiukas.gif mano vis neišsipildanti svajonė wub.gif O kur pirkai?
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 07 06, 12:26)
Ne, ne lauke. Žiemoja rūsyje.

visalaik auga vazone, ar iskasama?
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2012 07 06, 14:25)
taip ir maniau  smile.gif Ko pavydžiu, tai pavydžiu  mirksiukas.gif mano vis neišsipildanti svajonė  wub.gif O kur pirkai?

Kaip buvau minėjusi anksčiau, ši antroji tokia stiebinė rožė. Pirmąją lygiai tokią buvau pirkusi pas Elijošius (nušaldžiau verysad.gif ), ši antroji - iš Bauhof Klaipėdoje. Vakare įmesiu žiedų nuotraukas - stiebinės ir Knirps palyginimui.
Papildyta:
QUOTE(b.kite @ 2012 07 06, 14:46)
visalaik auga vazone, ar iskasama?

Ji pasodinta dideliame inde, kuris prigręžiotas daugybe skylių. Pavasarį su tuo indu įkasu į gruntą, per vasarą auga, žydi, ilgesnės šaknys gali laisvai keliauti į gruntą, o rudenį su visu indu ištraukiu ir nunešu į rūsį žiemojimui. Tokiu būdu nesuvargsta nei rožė, nei aš.
Atsakyti
Mano augintinės
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2012 07 06, 22:17)
Mano augintinės

spalvyčių rinkinukas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image user posted image

user posted image user posted image
Atsakyti
Neįtikėtinai su tom mažutėm rožytėm wub.gif
QUOTE(Awita @ 2012 07 06, 23:05)
spalvyčių rinkinukas  thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif

Gaudvile wub.gif wub.gif , koks pavadinimas dviejų paskutinių 4u.gif ? Antroji kokiais karpytais žiedais bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otaip: 07 liepos 2012 - 05:10
QUOTE(Otaip @ 2012 07 07, 06:08)
Gaudvile  wub.gif  wub.gif , koks pavadinimas dviejų paskutinių  4u.gif ? Antroji kokiais karpytais žiedais  bigsmile.gif

Paskutinės dvi yra Crown Princess Margareta ir Raubritter mirksiukas.gif Antroji - Baron Girod De L'ain, na ir pirmoj nuotraukoj Knirps'iukas susipynęs su čiobreliu biggrin.gif Atbulai pristatymas įvyko.

Atsakyti
Trolėmole, Gaudvile, labai gražios rožytės wub.gif
Kaip žadėjau, įdedu palyginimui Knirps besidriekiančios ir stiebinės žiedus:
Knirps
user posted image

Stiebinė
user posted image

Skirtumas nedidelis, tačiau stiebinės spalva ryškesnė ir žiedų forma šiek tiek kitokia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linetax: 07 liepos 2012 - 11:32
QUOTE(Linetax @ 2012 07 07, 12:30)

Skirtumas nedidelis, tačiau stiebinės spalva ryškesnė ir žiedų forma šiek tiek kitokia.

Ir gal stiebinės žiedų kekelės kiek kitokios ? Ar tik man taip atrodo? Nu bet visvien komplektėlis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2012 07 07, 12:27)
Ir gal stiebinės žiedų kekelės kiek kitokios ? Ar tik man taip atrodo? Nu bet visvien komplektėlis  wub.gif

drinks_cheers.gif Kitokios, daugiau pumpurų sutelkta vienoje kekėje.
Atsakyti