QUOTE(nijole0619 @ 2012 07 04, 15:29)
Labai rekomenduočiau nesivadovauti vien rožių nuotraukomis- būtinai pasistenkite pamatyti jas ,,gyvai" žydint, kvepiant, augant .Sibirkoje irgi bus tokia galimybė-kai bus atvirų durų diena..-pats rožių žydėjimas( gal kitaip vadinsis..
liepos mėn.)
iš nuotraukų buvau išsirinkus vienas, po apsilankymo nusižiūrėjau visai kitas...
ir aišku atkreipt dėmesį ne tik į atsparumą šalčiams, bet ir ligoms.
Sėkmės renkantis.
aciu uz patarima, aisku, kad noreciau visas gyvai pamatyti, gal ir nuleksiu. tik kazin ar liepa ir prekiaus, ar tik pristatys rozes...paskui rudeni jie papildo naujomis veislemis, ar tai ka pamatai liepa ta turi ir rudeni
QUOTE(vobla @ 2012 07 05, 08:56)
vat toc tokia pirmau siemt pas dieduli kavarijose. sake Siranselot. uzsigooglinau negyvai- nieko net panaseaus neradau. gal pavadinima zinot sitos rozytes?
QUOTE(vanda_zydi @ 2012 07 05, 13:29)
Sveikos merginos!
labai dziaugiuosi, kad patiko mano geliukai, bet deja turiu nuvilti del sudominusios rozes pavadinimo
sita kiek zemesne, bet nuo ziedu gausos atrodo, kad puokste i zeme ikasta:)
vat sita raudona ir tos kur pavadinimo klause...man spalvos pacios paciausios. is tiesu as turiu palei garaza viena vijokline bet ziema ji nusalo, kaimyne liepe nemesti, sake gal atzels...atzele vienas stiebelis, ka daryti su kitais 4 stagarais
o zinot coco cola suveike nuo amaro...