Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 9

QUOTE(vobla @ 2012 07 05, 08:56)
gal pavadinima zinot sitos rozytes?

eina na kokia gražuolė wub.gif
QUOTE(k@mylye @ 2012 07 05, 17:17)
pas mane kazkas ateina roziu ziedu paskanaut. Ateina, pavalgo, ir iseina.

Pas mane sode tai stirnos rožėms nuvalgo žiedus g.gif
Atsakyti
Vanda zydi, ka Jus joms darote, kad is miniatiuriniu tokiomis pavirsta?Kokia pas Jus zeme? As tik siemet ta mini rozyte ikisau, atsigauna, na bet keliu nesiekia blush2.gif Viena irgi chameleone, is baltos rausva pavirto bigsmile.gif
Atsakyti
wub.gif
QUOTE(nijole0619 @ 2012 07 04, 15:29)
Labai rekomenduočiau nesivadovauti vien rožių nuotraukomis- būtinai pasistenkite pamatyti jas ,,gyvai" žydint, kvepiant, augant .Sibirkoje irgi bus tokia galimybė-kai bus atvirų durų diena..-pats rožių žydėjimas( gal kitaip vadinsis.. blush2.gif liepos mėn.)
iš nuotraukų buvau išsirinkus vienas, po apsilankymo nusižiūrėjau visai kitas...
ir aišku atkreipt dėmesį ne tik į atsparumą šalčiams, bet ir ligoms.
Sėkmės renkantis.

aciu uz patarima, aisku, kad noreciau visas gyvai pamatyti, gal ir nuleksiu. tik kazin ar liepa ir prekiaus, ar tik pristatys rozes...paskui rudeni jie papildo naujomis veislemis, ar tai ka pamatai liepa ta turi ir rudeni g.gif
QUOTE(vobla @ 2012 07 05, 08:56)
vat toc tokia pirmau siemt pas dieduli kavarijose. sake Siranselot. uzsigooglinau negyvai- nieko net panaseaus neradau. gal pavadinima zinot sitos rozytes?

QUOTE(vanda_zydi @ 2012 07 05, 13:29)
Sveikos merginos!

labai dziaugiuosi, kad patiko mano geliukai, bet deja turiu nuvilti del sudominusios rozes pavadinimo blush2.gif

sita kiek zemesne, bet nuo ziedu gausos atrodo, kad puokste i zeme ikasta:)
user posted image

vat sita raudona ir tos kur pavadinimo klause...man spalvos pacios paciausios. is tiesu as turiu palei garaza viena vijokline bet ziema ji nusalo, kaimyne liepe nemesti, sake gal atzels...atzele vienas stiebelis, ka daryti su kitais 4 stagarais g.gif o zinot coco cola suveike nuo amaro... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 07 06, 09:14)
Vanda zydi, ka Jus joms darote, kad is miniatiuriniu tokiomis pavirsta?Kokia pas Jus zeme? As tik siemet ta mini rozyte ikisau, atsigauna, na bet keliu nesiekia blush2.gif Viena irgi chameleone, is baltos rausva pavirto bigsmile.gif

Na, pirmais metais pas mane irgi buvo nedidelės, o dabar kelius siekia.

Pasirodau su savo stiebine rožyte, jau prasideda jos žydėjimas smile.gif
user posted image

Ir floribundinė Nina Weibull:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 07 06, 10:52)

Pasirodau su savo stiebine rožyte,

o kokia čia pas tave įskiepyta?
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 07 06, 11:52)

Pasirodau su savo stiebine rožyte, jau prasideda jos žydėjimas smile.gif

Nuostabi wub.gif Gal žinote pavadinimą?
Atsakyti
Jediara, mes choru apie tą patį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 07 06, 11:28)
Nuostabi wub.gif  Gal žinote pavadinimą?

Ačiū 4u.gif Atsakau ir Awitai - nežinau. Sodinta prieš tris metus, tada dar neteikiau reikšmės pavadinimams blush2.gif Maniau, kad tai Knirps įskiepyta, bet toli gražu, visai ne tie žiedai...
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 07 06, 13:47)
Ačiū 4u.gif  Atsakau ir Awitai - nežinau. Sodinta prieš tris metus, tada dar neteikiau reikšmės pavadinimams blush2.gif Maniau, kad tai Knirps įskiepyta, bet toli gražu, visai ne tie žiedai...

Ačiū, nes nuotraukoje atrodo labai panašiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 07 06, 11:47)
Ačiū 4u.gif  Atsakau ir Awitai - nežinau. Sodinta prieš tris metus, tada dar neteikiau reikšmės pavadinimams blush2.gif Maniau, kad tai Knirps įskiepyta, bet toli gražu, visai ne tie žiedai...

ir jau 3 m. lauke? kaip ziemas atlaike?
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2012 07 06, 12:22)
ir jau 3 m. lauke? kaip ziemas atlaike?

Ne, ne lauke. Žiemoja rūsyje.
Atsakyti
Pas mane sode tai stirnos rožėms nuvalgo žiedus g.gif
[/quote]

Stirna ar kiskutis, tai visa zieda nukastu. O cia tik ciut pagrauzia. Vienas ziedas visai suvalgytas. Tik palikti keli tie virsutiniai lapeliai. Kazkoks vabaliukas darbuojasi matyt.
Atsakyti