Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 9

QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 07 04, 16:05)
ziedai prarado spalva, eme metyti ziedlapius, vienas nukrito

geriausiai būtų pasodinti į gruntą, tada tikrai atsigaus thumbup.gif

QUOTE(kice @ 2012 07 04, 16:51)
o kur tu gyveni? wink.gif

Panevėžyje smile.gif

QUOTE(vanda_zydi @ 2012 07 04, 17:29)
ikelsiu kelis ziedelius paspalvinimui:)

labai gražūs žiedai wub.gif
Atsakyti
[quote=vanda_zydi,2012 07 04, 17:29]

Gal žinote paskutinės nuotrakos rožės pavadinimą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2012 07 04, 15:01)
o mAn atrodo, kad ta raudona ir yra Flamenco, o geltonoji-Golden PARFUM..
o koks neaiškus pavaddinimas pirmos užrašytas?

4u.gif nežinau g.gif - pernai dėžutėse po nepilnus 4 litus prisipirkau veigėlių, jazminų ir pan. - super prigijo, tai dar ir rožių surizikavau. Prigijo puikiai, bet vat su pavadinimais doh.gif user posted image - tai ta oranžinė visgi nepanaši į Flamenco?
user posted image

Baltos savo pavadinimo nerandu unsure.gif , apsitrynęs ant vazonėlio buvo. Bet nuostabūs žiedai jau tada buvo, o šiemet dar labiau ji džiugina. Peržiūrėsiu vazonėlius - gal bent tas kelias raides rasiu.

wub.gif wub.gif nuostabu. Kokia paskutinioji - labai gražūs žiedai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2012 07 05, 07:14)
4u.gif  nežinau  g.gif  - pernai dėžutėse po nepilnus 4 litus prisipirkau veigėlių, jazminų ir pan. - super prigijo, tai dar ir rožių surizikavau. Prigijo puikiai, bet vat su pavadinimais  doh.gif 

Aš irgi šiemet surizikavau ir keletą nusipirkau, tuose įpakavimuose, tik kitokias veisles-alia rausva serijos.o vazonuose irgi tik kad terasinės balta ir rausva- dar nežydi, būtų irgi įdomu žinot pavadinimus. ir internete Flamenco nedaug ką meta, kad galima būtų tvirtinti, o pagal dėžutės pavadinimą, -ne tos.o jūsiškės geltonos žiedas labai jau mielas. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 05 liepos 2012 - 07:53

vat toc tokia pirmau siemt pas dieduli kavarijose. sake Siranselot. uzsigooglinau negyvai- nieko net panaseaus neradau. gal pavadinima zinot sitos rozytes?
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2012 07 05, 08:52)
Aš irgi šiemet surizikavau ir keletą nusipirkau, tuose įpakavimuose, tik kitokias veisles-alia rausva serijos.o vazonuose irgi tik kad terasinės balta ir rausva- dar nežydi, būtų irgi įdomu žinot pavadinimus. ir internete Flamenco nedaug ką meta, kad galima būtų tvirtinti, o pagal dėžutės pavadinimą, -ne tos.o jūsiškės geltonos žiedas labai jau mielas. wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif kiek googlinau, tai žiedas ir spalva, tos ,vadinamosios, "Flamenco" man labiausiai panašus į Abraham Darby - jin ne geltona, o tokia abrikosinė pas man - ir aprašymas, ir lapelių susisukimas identiškas g.gif :
"Abraham Darby
Žiedai dideli, kvapnūs, gelsvai rožiniai abrikosiniai. Krūmas stiprus, smarkiai išsišakojęs, užauga iki 1,5 m., žydi gausiai ir ilgai, atsparus ligoms. Lapai blizgantys, puošnūs. Žiemoja gerai." (http://www.roziu-sodinukai.lt/search/label/Angli%C5%A1kos%20ro%C5%BE%C4%97s). O krūmas pas man dar "silpnokas". bet tai vistiek - tiek daug nesitikėjau iš tų "pokelių" biggrin.gif
Atsakyti

Man atrodo, kad cia gali buti AUGUSTA LUISA.

https://www.google.l...OEtDgtQbP-eW-BQ ar panasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Streamy: 05 liepos 2012 - 09:06
Sveikos merginos!

labai dziaugiuosi, kad patiko mano geliukai, bet deja turiu nuvilti del sudominusios rozes pavadinimo blush2.gif

ten pasodinta ta paprastute mazute maximine is vazoneliu, kur po kelis augaliukus buna ir ziema pardavineja... kai pirkau vazonelyje zydejo oranzine spalvyte, pernai vasaros pradzioje pasodinau i grunta, tai gerokai suaugo ir naujoviskais ziedais nudziugino:) siemet ji net iki keliu isbujojo o ziedu skaucius nenusakomas doh.gif

siaip pas mane tos maximines miniukes ziauriai gerai dera (net neskaiciuoju kiek ju visur prikaisiota), tik ne visas gaunasi nufotkint kad gerai atrodytu... pvz. si taip pat vazoneline pernai sodinta, o siemet kelius jau siekia user posted image

sita kiek zemesne, bet nuo ziedu gausos atrodo, kad puokste i zeme ikasta:)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanda_zydi: 05 liepos 2012 - 12:33
Vau, vau, vau. As tas mazytes pernai kapinese sodinau, tai irgi atrodo pasakiskai 4u.gif
Atsakyti
As ta Flamenco irgi turiu. Pernai sodinau vos du ziedus prazidejo, o siais metais jau matau kruva ziedu. Tik dar neprazysta nei kaip.

Beje, roziu myletojos, pas mane kazkas ateina roziu ziedu paskanaut. Ateina, pavalgo, ir iseina. Kazi kas tai galetu but? Kokie vabalai megsta? Kiekviena diena vis ieskau kokio vabalo, bet viskas svaru, o ziedai pagrauzti. doh.gif Gal kartais Jus zinotumete, kas taip megsta paskanaut?
Atsakyti
Na va ir lapai. Taigi, ar čia laukinės morkos lapai?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramiele: 05 liepos 2012 - 21:10
pardon, ne į tą temą įkėliau doh.gif
Atsakyti