Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 9

QUOTE(saulelė @ 2012 07 04, 00:23)
Awita
Ir iš kur tiek dolomito bigsmile.gif , taigi jie tokius pinigus kainuoja

ne tiek baisiai kainuoja irnesakyk.gif Pats vyras važiavo į Klovainių sklaldą, pats prisirinko, pats parsivežė, be to ne idealiai gražūs gabalai, tai ne taip ir brangu gavosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Awita: 04 liepos 2012 - 07:01
Sveikos roziu myletojos,
Gal kam teko susidurti su mano problema: mano rozes kazkas valgo:( visi krumo lapai skyleti. Apziurejau, bet jokiu amaru nepastebejau. Bet siemet nusprendziau mulca i akmenukus pakeisti ir tvarkydama pastebejau, kad po patiesta plevele istisi skuzdelynai. Ar gali buti kad tai situ nenaudeliu darbas?
Atsakyti
QUOTE(orinta333 @ 2012 07 04, 12:44)
Sveikos roziu myletojos,
Gal kam teko susidurti su mano problema: mano rozes kazkas valgo:( visi krumo lapai skyleti. Apziurejau, bet jokiu amaru nepastebejau. Bet siemet nusprendziau mulca i akmenukus pakeisti ir tvarkydama pastebejau, kad po patiesta plevele istisi skuzdelynai. Ar gali buti kad tai situ nenaudeliu darbas?

Mano rozes taip grauze kazkokie zali viksrai, sunku juos pamatyti, nes susilieja su lapo spalva doh.gif
Atsakyti

Sveikos,

rožes auginu tik antrus metus, bet pernai to nebuvo. Gal galite pasakyti, kodėl rožių labai dėmėti , geltonuoja ir krenta ? Gal pertręšiau ar kažko trūsta ?
Atsakyti
QUOTE(mona4 @ 2012 07 04, 13:34)
Sveikos,

rožes auginu tik antrus metus, bet pernai to nebuvo. Gal galite pasakyti, kodėl rožių labai dėmėti , geltonuoja ir krenta ? Gal pertręšiau ar kažko trūsta ?

Per daug drėgmės, tai grybinė liga-reik fungicidais purkšti,ir aišku,šalinti sergančius lapus.
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2012 07 04, 13:47)
Per daug drėgmės, tai grybinė liga-reik fungicidais purkšti,ir aišku,šalinti sergančius lapus.

ačiū už atsakymą, lapus šalinu, reikės dar nupurkšti.
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2012 07 02, 07:45)
mumrikas  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Pavadinimas taip ir neaiškus liko šios (ant vazonėlio keistas užvadinimas buvo, neradu tokio nete  g.gif ) - kvepia pasakiškai, žiedynai didžiuliai  wub.gif
Flamenco:
Ši - turėjo būti Golden Parfum, bet .. deja deja ne tas išaugo  biggrin.gif :

o mAn atrodo, kad ta raudona ir yra Flamenco, o geltonoji-Golden PARFUM..
o koks neaiškus pavaddinimas pirmos užrašytas?
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2012 07 03, 12:49)
tikrai sibirkoj, atsidariau dar karta kontaktus ir pamaciau, kad priima penktadieniais ir sestadieniais, matyt taip apakinta roziu grozio esu, kad nesigilinau laiko tik i adresa ziurejau.
bet gal ir gerai, nes sviesaus ir melyno derinio uzsimaniau ten paskaicius apie tai, kad sviesus rozynas net sutemus matysis is toli, vat tas mane ir uzbure. bet is esmes esu megeja raudonos, bordo svalvos...as ja tiesiog dievinu ir tik dabar susimasciau, kad koks man skirtumas ar is tolo mano rozyna matys kaimynas ar ne  doh.gif  as juk dievinu raudona....tai iki rugsejo turesiu laiko permastymams...bet forma tai pasidarysiu tikrai: uzsipilsiu mulciumi, kad beliktu tik rozes susodinti

Labai rekomenduočiau nesivadovauti vien rožių nuotraukomis- būtinai pasistenkite pamatyti jas ,,gyvai" žydint, kvepiant, augant .Sibirkoje irgi bus tokia galimybė-kai bus atvirų durų diena..-pats rožių žydėjimas( gal kitaip vadinsis.. blush2.gif liepos mėn.)
iš nuotraukų buvau išsirinkus vienas, po apsilankymo nusižiūrėjau visai kitas...
ir aišku atkreipt dėmesį ne tik į atsparumą šalčiams, bet ir ligoms.
Sėkmės renkantis.
Atsakyti
paklausiu nors gal ir skambes durnai, seip esu visiskas nuliukas ir mazai ka tezinau apie geliu auginima, juolab rozyte tai mini turiu, namini krumeli ant palanges vazonelyje, bet sakykit ar labai blogai padariau jei ziedai prarado spalva, eme metyti ziedlapius, vienas nukrito ir as nukirpau likusius ? g.gif ar dabar nenumirs gelyte ? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2012 07 04, 08:00)
ne tiek baisiai kainuoja  irnesakyk.gif Pats vyras važiavo į Klovainių sklaldą, pats prisirinko, pats parsivežė, be to ne idealiai gražūs gabalai, tai ne taip ir brangu gavosi.

o kur tu gyveni? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 07 04, 16:05)
paklausiu nors gal ir skambes durnai, seip esu visiskas nuliukas ir mazai ka tezinau apie geliu auginima, juolab rozyte tai mini turiu, namini krumeli ant palanges vazonelyje, bet sakykit ar labai blogai padariau jei ziedai prarado spalva, eme metyti ziedlapius, vienas nukrito ir as nukirpau likusius ?  g.gif  ar dabar nenumirs gelyte ?  blink.gif

Nuo nukirpimo tikrai nenusimarins 4u.gif
Atsakyti
ikelsiu kelis ziedelius paspalvinimui:)

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanda_zydi: 04 liepos 2012 - 16:33