Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 9

Mano rožytės

Rhapsody in Blue

user posted image

New Dawn

user posted image

Po lietaus ir saulei šviečiant

user posted image

Mano mylimukė White the Fairy - sveikas, stiprus krūmas ir žiedais apsipylusi visą vasarą be pertraukų thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 02 liepos 2012 - 00:23
mumrikas wub.gif wub.gif wub.gif

Pavadinimas taip ir neaiškus liko šios (ant vazonėlio keistas užvadinimas buvo, neradu tokio nete g.gif ) - kvepia pasakiškai, žiedynai didžiuliai wub.gif
user posted image

Flamenco:
user posted image

Ši - turėjo būti Golden Parfum, bet .. deja deja ne tas išaugo biggrin.gif :

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 06 28, 11:05)
Gražios lietaus nupraustos rožytės wub.gif O šita iš Sibirkos man labai patiko, į viduriuką žiedai labiau balzgani? Gal pavadinimą būtų galima?

Labai atsiprasau, bet pavadinimo nepasakysiu...isverciau puse sodybos, bet nerandu, kur sudejau augalu pasud doh.gif
Atsakyti
Keleta savaitgaliniu ziedeliu smile.gif
user posted image
user posted image
[URL=http://www.part.lt/perziura/e8ec93b894bd71cdff119b0991be1bc6525
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudojilape: 02 liepos 2012 - 08:25
Mumrikai, labai grazi Rhapsody in blue, taip sirdi skauda ja pamacius (sulauzem savaja)......
O ta baltute kokia miela wub.gif wub.gif kur pirkote ir kokia ji - pako roze, daugiaziede ar dar kokia?Jei zydi visa vasara, tai man labai reiketu kokiu 10 kelmu, dideli ji auga? Galvoju apie vienarusi balta rozyna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 07 02, 12:50)
Mumrikai, labai grazi Rhapsody in blue, taip sirdi skauda ja pamacius (sulauzem savaja)......
O ta baltute kokia miela wub.gif  wub.gif  kur pirkote ir kokia ji - pako roze, daugiaziede ar dar kokia?Jei zydi visa vasara, tai man labai reiketu kokiu 10 kelmu, dideli ji auga? Galvoju apie vienarusi balta rozyna blush2.gif

pirkau prieš trejus metus Ermitaže tris belapes šakeles ir kainavo 0,99lt biggrin.gif Pirkau du kerus, galvoju ką čia tie du litai, ir abu kerai puikiausiai ėmė augt thumbup.gif

Ji yra poliantinė rožė, aukščio maždaug 40-50cm dabar, o per vasarą išleidžia ir keletą aukštesnių ūglių, bet jie vis tiek nestovi statūs, nes galuose sukrauna žiedų kekes ir svyra žemyn. Žydi tikrai visą vasarą be meniausių pertraukų mirksiukas.gif

Turiu jas tris skirtingų spalvų - baltą, šviesiai rožinę ir tamsesnę rožinę/šviesiai vyšninę, bet balta iš jų pražysta anksčiausiai 4u.gif
Atsakyti
na ka...diena nesekminga. buvau suplanavusi, kad vaika nuvesiu i stovykla ir pakeliui uzsuksiu i sibirkos rozyna...kaip tycia jame siandien nieko nera, labai atsiprase, kad neturi galimybes gristi ir aptarnauti manes....o taip norejau roziu verysad.gif bet niekis....sake geriausiai rozes sodinti spalio menesi, tada ir pas juos roziu bus daugiau, bus pilnas sortimentas....teks palaukti...
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2012 07 02, 20:09)
na ka...diena nesekminga. buvau suplanavusi, kad vaika nuvesiu i stovykla ir pakeliui uzsuksiu i sibirkos rozyna...kaip tycia jame siandien nieko nera, labai atsiprase, kad neturi galimybes gristi ir aptarnauti manes....o taip norejau roziu verysad.gif  bet niekis....sake geriausiai rozes sodinti spalio menesi, tada ir pas juos roziu bus daugiau, bus pilnas sortimentas....teks palaukti...

tik penktadienį ir šeštadienį priima lankytojus, juk parašyta buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 07 02, 23:14)
tik penktadienį ir šeštadienį priima lankytojus, juk parašyta buvo  4u.gif

gal tada nemaciau, nes neuzkliuvo laikas tinklalapyje ir pats vyrukas sake, kad priimtu bet kada tik ne vakar....bet esmes nesudarao, roziu neturiu, turesiu tik spali
gal kuri pas save turite kokiu nors nuorodu i rozynu galerijas, mane domina derinimas....
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2012 07 03, 08:38)
gal tada nemaciau, nes neuzkliuvo laikas tinklalapyje ir pats vyrukas sake, kad priimtu bet kada tik ne vakar....bet esmes nesudarao, roziu neturiu, turesiu tik spali
gal kuri pas save turite kokiu nors nuorodu i rozynu galerijas, mane domina derinimas....

net susimąsčiau, tai gal ne Sibirkoj buvot. Nes ten kaip tik skelbiasi, kad priima lankytojus penktadieniais ir šeštadieniais ir tikrai turės pardavimui rožių.

O kas dėl derinimo, tai Rasos keli derinimo būdai ir Sibirkos tinklapy yra. Daugiau internete galima rasti pavyzdžių.

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 07 03, 11:19)
Sibirkos tinklapy yra. Daugiau internete galima rasti pavyzdžių.

aciuks.gif ir aš padėkosiu. Puslapy kiek žiūrėjus, o va iki šio skyriaus nedaėjau doh.gif - radau savo erškėčio pavadinimą ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 07 03, 11:19)
net susimąsčiau, tai gal ne Sibirkoj buvot. Nes ten kaip tik skelbiasi, kad priima lankytojus penktadieniais ir šeštadieniais ir tikrai turės pardavimui rožių.
O kas dėl derinimo, tai Rasos keli derinimo būdai ir Sibirkos tinklapy yra. Daugiau internete galima rasti pavyzdžių.

tikrai sibirkoj, atsidariau dar karta kontaktus ir pamaciau, kad priima penktadieniais ir sestadieniais, matyt taip apakinta roziu grozio esu, kad nesigilinau laiko tik i adresa ziurejau.
bet gal ir gerai, nes sviesaus ir melyno derinio uzsimaniau ten paskaicius apie tai, kad sviesus rozynas net sutemus matysis is toli, vat tas mane ir uzbure. bet is esmes esu megeja raudonos, bordo svalvos...as ja tiesiog dievinu ir tik dabar susimasciau, kad koks man skirtumas ar is tolo mano rozyna matys kaimynas ar ne doh.gif as juk dievinu raudona....tai iki rugsejo turesiu laiko permastymams...bet forma tai pasidarysiu tikrai: uzsipilsiu mulciumi, kad beliktu tik rozes susodinti
Atsakyti