Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 9

4u.gif į šią temą jau antri metai vis užsuku pasigrožėt žiedais - ryte jau kaaaaip nuotaiką pakelia, kai randu žiedų nuotraukų wub.gif
user posted image
Čia naujoji iš Maximos.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
ax.gif jos mas man dar labai "išsimėtę" po kiemą - viso turių 9-nių rūšių, sakau, gal kada "apjungsiu" - bet pirkau "netikėtai" visas - tai vieną, tai kitą ir sodindavau kur tuo metu vietos su gera žeme buvo blush2.gif . Kažkada reiks tvarką įvest doh.gif .
Atsakyti
Gražu, kai žydi rožės wub.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 06 29, 22:56)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tikrai, Jediara, pritariu tau visu šimtu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 06 29, 21:56)

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Pas tave kaip visada nuostabu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nors ir negausiai, bet žydi...
user posted image

user posted image

Atsakyti
galvoju roziu derini su lavandomis, bet sakykit gal daugiau ir grazesniu yra melynai zydinciu geliu siam deriniui....
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2012 07 01, 21:19)
galvoju roziu derini su lavandomis, bet sakykit gal daugiau ir grazesniu yra melynai zydinciu geliu siam deriniui....

blush2.gif na, aš ne profė, tačiau man netoli rožių labai gražiai "suskambėjo" ši žilė:
user posted image
tik aš jai neleidžiu žydėt (ji žydi kartu su rožėm) - nukarpau žiedkočius, man labai gražus jos pilkumas šalia ryškaus rožės grožio.
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2012 07 01, 21:48)
blush2.gif  na, aš ne profė, tačiau man netoli rožių labai gražiai "suskambėjo" ši žilė:
user posted image
tik aš jai neleidžiu žydėt (ji žydi kartu su rožėm) - nukarpau žiedkočius, man labai gražus jos pilkumas šalia ryškaus rožės grožio.

zinau sita cia berods NOTRA ar NORTA ...man ji grazi bet rozyne mastau apie tvarkingus krumelius, gal veronika dar
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2012 07 01, 22:18)
zinau sita cia berods NOTRA ar NORTA ...man ji grazi bet rozyne mastau apie tvarkingus krumelius, gal veronika dar

Veronikos mėlynumas labai gražus wub.gif , bet ar derinsis jos pagal "kilmę" - rožės tokios - "karalienės", o veronika - nuostabi pievų gėlė. AR jų kokių ypatingesnių būna?
Atsakyti
Salia roziu graziai melyni snapuciai atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 07 01, 21:53)
Salia roziu graziai melyni snapuciai atrodo 4u.gif

Pas mane snapučiai būna nužydėję, kai pražysta rožės ax.gif Aš sakyčiau, gal veronika incana tiktų, ji žydi kartu su rožėmis, pilka lapija ir mėlyni žiedai g.gif
Papildyta:
QUOTE(troja3030 @ 2012 07 01, 21:18)
zinau sita cia berods NOTRA ar NORTA ...

Vilnotoji notra 4u.gif
Atsakyti
[quote=Linetax,2012 07 01, 23:22]
Pas mane snapučiai būna nužydėję, kai pražysta rožės ax.gif Aš sakyčiau, gal veronika incana tiktų, ji žydi kartu su rožėmis, pilka lapija ir mėlyni žiedai g.gif
Papildyta:

Snapučių būna ir ilgiau žydinčių, tik reikia labai atidžiai veislę pasirinkti 4u.gif Pas mane šalia rožių susodintos veronika longifolia. Tik kad ir rožės, ir veronikos dar mažos, tai įdedu internetinę foto biggrin.gif
http://www.flickr.co...N03/5877757906/

Tęsiant mėlynų gėlyčių sąrašą dar galima ir šalavijus bei katilėlius paminėti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aispra: 01 liepos 2012 - 22:36