į šią temą jau antri metai vis užsuku pasigrožėt žiedais - ryte jau kaaaaip nuotaiką pakelia, kai randu žiedų nuotraukų
Čia naujoji iš Maximos.
jos mas man dar labai "išsimėtę" po kiemą - viso turių 9-nių rūšių, sakau, gal kada "apjungsiu" - bet pirkau "netikėtai" visas - tai vieną, tai kitą ir sodindavau kur tuo metu vietos su gera žeme buvo . Kažkada reiks tvarką įvest .
QUOTE(jediara @ 2012 06 29, 22:56)
Gražu, kai žydi rožės
tikrai, Jediara, pritariu tau visu šimtu
QUOTE(jediara @ 2012 06 29, 21:56)
Pas tave kaip visada nuostabu
galvoju roziu derini su lavandomis, bet sakykit gal daugiau ir grazesniu yra melynai zydinciu geliu siam deriniui....
QUOTE(troja3030 @ 2012 07 01, 21:19)
galvoju roziu derini su lavandomis, bet sakykit gal daugiau ir grazesniu yra melynai zydinciu geliu siam deriniui....
na, aš ne profė, tačiau man netoli rožių labai gražiai "suskambėjo" ši žilė:
tik aš jai neleidžiu žydėt (ji žydi kartu su rožėm) - nukarpau žiedkočius, man labai gražus jos pilkumas šalia ryškaus rožės grožio.
QUOTE(Otaip @ 2012 07 01, 21:48)
na, aš ne profė, tačiau man netoli rožių labai gražiai "suskambėjo" ši žilė:
tik aš jai neleidžiu žydėt (ji žydi kartu su rožėm) - nukarpau žiedkočius, man labai gražus jos pilkumas šalia ryškaus rožės grožio.
zinau sita cia berods NOTRA ar NORTA ...man ji grazi bet rozyne mastau apie tvarkingus krumelius, gal veronika dar
QUOTE(troja3030 @ 2012 07 01, 22:18)
zinau sita cia berods NOTRA ar NORTA ...man ji grazi bet rozyne mastau apie tvarkingus krumelius, gal veronika dar
Veronikos mėlynumas labai gražus , bet ar derinsis jos pagal "kilmę" - rožės tokios - "karalienės", o veronika - nuostabi pievų gėlė. AR jų kokių ypatingesnių būna?
Salia roziu graziai melyni snapuciai atrodo
QUOTE(kuzdaite @ 2012 07 01, 21:53)
Salia roziu graziai melyni snapuciai atrodo
Pas mane snapučiai būna nužydėję, kai pražysta rožės Aš sakyčiau, gal veronika incana tiktų, ji žydi kartu su rožėmis, pilka lapija ir mėlyni žiedai
Papildyta:
QUOTE(troja3030 @ 2012 07 01, 21:18)
zinau sita cia berods NOTRA ar NORTA ...
Vilnotoji notra
[quote=Linetax,2012 07 01, 23:22]
Pas mane snapučiai būna nužydėję, kai pražysta rožės Aš sakyčiau, gal veronika incana tiktų, ji žydi kartu su rožėmis, pilka lapija ir mėlyni žiedai
Papildyta:
Snapučių būna ir ilgiau žydinčių, tik reikia labai atidžiai veislę pasirinkti Pas mane šalia rožių susodintos veronika longifolia. Tik kad ir rožės, ir veronikos dar mažos, tai įdedu internetinę foto
http://www.flickr.co...N03/5877757906/
Tęsiant mėlynų gėlyčių sąrašą dar galima ir šalavijus bei katilėlius paminėti
Papildyta:
Snapučių būna ir ilgiau žydinčių, tik reikia labai atidžiai veislę pasirinkti Pas mane šalia rožių susodintos veronika longifolia. Tik kad ir rožės, ir veronikos dar mažos, tai įdedu internetinę foto
http://www.flickr.co...N03/5877757906/
Tęsiant mėlynų gėlyčių sąrašą dar galima ir šalavijus bei katilėlius paminėti