Merginos, gal kur gaunate pirkti Schultz trasu rozems?
As apakau, kai radau, kad gamintojas ne vokieciai o JAV
QUOTE(Linetax @ 2012 06 25, 13:47)
Aš tokią jau antrą auginu Pirmąją pirkau pas Elijošius, tai bandžiau per žiemą laikyti lauke. Stipriai apmuturiavau, bet deja, nušalė ( o gal nušuto). Antrąją nusipirkau Bauhofe, labai saugau, žiemoja rūsyje - pasimokiau Jau dvi žiemas peržiemojusi
Tokia tai pas mane irgi antra..o gal trečia nepavyksta... o tu tai šaunuolė
sveikos... islindau is pomidoru temos ir aisku dabar as nukritau is dangaus visos temos neskaicius bet prisiziurejau vaizdu, ir uzsimaniau abrakadabros gal kas pasakis is kur ja galima gauti, kiek kainoja ir kada geriausia sodinti?
QUOTE(tany @ 2012 06 25, 16:17)
sveikos... islindau is pomidoru temos ir aisku dabar as nukritau is dangaus visos temos neskaicius bet prisiziurejau vaizdu, ir uzsimaniau abrakadabros gal kas pasakis is kur ja galima gauti, kiek kainoja ir kada geriausia sodinti?
Man pernai patiko,tai turguje ir gavau.Sodinau panašiu laiku. Jau pernai žydėjo ir dabar žydi vienas žiedas. :hmMokėjau ar tai 10 ar tai 12 lt.
Anksčiau latvis turėjo Žaliakalnio turguj, tik senokai tame turguj buvau, tai nežinau ar dar prekiauja rožėmis. Bet tai tuose pačiuose Seniuose Sodo rožės produkcija yra. Tik pasiknist reikia
pirkau prieš savaitę Maximos lauko prekyboj - A. Virbickienės ūkio. Be nuolaidos vazoniukas 18,99 Lt, bet tuo metu buvo dar 30 proc., regis - visai padori kaina gavosi - labai gražaus margumo jų abrakadabros
Nuostabios rožės pas visas Čia jau buvo minėta, bet pasikartosiu... Pirkite abrakadabra rožę tik žydinčią, nes nematant žiedo gali pakliūti be dryželių, kaip pas mane
Vakar netycia Rhapsody in blue sulauzem.......Kaip gaila, jau nedaug buvo like iki issiskleidimo......Liko kelios saknytes, tai nugenejau iki pazemes ir pasodinau, gal dar bus kas...
QUOTE(kuzdaite @ 2012 06 26, 12:37)
Vakar netycia Rhapsody in blue sulauzem.......Kaip gaila, jau nedaug buvo like iki issiskleidimo......Liko kelios saknytes, tai nugenejau iki pazemes ir pasodinau, gal dar bus kas...
kaip liūna ...
Man vaikai pirmametes dvi nulaužė- su kamuoliu pataikė ir nulūžo su pumpuru. Bet žiūriu auga ir jau krauna naują, nors tik vienas kotelis kol kas
Linetax- labai graži rožė O kiek pumpurų- gausiai žydės
O kaip vadinasi tos rusuktos, va kaip pas jus, nu kur žiedo forma tokia- užmiršau aš
Va mano kelios naujos
Merginos, pas Jus rozes kaip bijunai, sukta prisukta ziedlapiu O jau spalvyte
As rozes tik pernai pamilau, anksciau ju pakesti negalejau, ypac padovanotu, kur i vaza merkti, bet kai vyras padovanojo stiebine, tai susirgau roziu manija. Pernai pati pasidauginau 5 rozes, is ju dvi dabar jau tikrai turiu, kitos nustipo.....O Jus man pasakykite, kokiame gylyje sodinti tas mano padaugintas, kai skiepo nera, tai nezinau Stengiausi giliau ikisti Su pirktinem viskas aisku - skiepas 4 cm po zeme , o su sitom
As rozes tik pernai pamilau, anksciau ju pakesti negalejau, ypac padovanotu, kur i vaza merkti, bet kai vyras padovanojo stiebine, tai susirgau roziu manija. Pernai pati pasidauginau 5 rozes, is ju dvi dabar jau tikrai turiu, kitos nustipo.....O Jus man pasakykite, kokiame gylyje sodinti tas mano padaugintas, kai skiepo nera, tai nezinau Stengiausi giliau ikisti Su pirktinem viskas aisku - skiepas 4 cm po zeme , o su sitom
QUOTE(kuzdaite @ 2012 06 27, 12:14)
Merginos, pas Jus rozes kaip bijunai, sukta prisukta ziedlapiu O jau spalvyte
O kaip padauginai? Manoji pamerkta iš puokštės išleido šakneles, tai pasodinau nei giliai, nei sekliai Auga puikiai, tik galvoju ar išgyvens per žiemą Paliksiu eksperimentui