Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 9

QUOTE(Awita @ 2012 06 25, 00:21)
Na ir aš pasirodau, stiebinė, net vardelio nežinau, panašu į super excelsa, gal kuri pažįstat?

Nuostabi bigsmile.gif tiek žiedų wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nuostabios visų rožytės wub.gif wub.gif wub.gif Awita, ši rožytė nedideliais žiedukais, kaip Knirps? Aš tokią pat turiu, tik manoji dar neišskleidė žiedukų. Labai ją myliu. Koks grožis, tiek žiedų ir svyranti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 06 24, 23:53)
Nuostabios visų rožytės wub.gif  wub.gif  wub.gif Awita, ši rožytė nedideliais žiedukais, kaip Knirps? Aš tokią pat turiu, tik manoji dar neišskleidė žiedukų. Labai ją myliu. Koks grožis, tiek žiedų ir svyranti wub.gif

ačiu, mergaitės smile.gif

Taip, bandau derinti prie Knirps. Man nepavyksta gauti įskiepitos Knirps, tai bent jau panašią stengiuosi sodint blush2.gif
Pas mane irgi toli gražu ne visus žiedelius parodė drinks_cheers.gif Būtinai parodyk, kai taviškė išsiskleis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2012 06 24, 23:05)
ačiu, mergaitės  smile.gif

Taip, bandau derinti prie Knirps. Man nepavyksta gauti įskiepitos Knirps, tai bent jau panašią stengiuosi sodint  blush2.gif
Pas mane irgi toli gražu ne visus žiedelius parodė  drinks_cheers.gif Būtinai parodyk, kai taviškė išsiskleis  wub.gif

Aš savajai į draugiją "po kojomis" esu pasodinusi Knirps. Pasirodysiu, kai pražydės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 06 25, 00:10)
Aš savajai į draugiją "po kojomis" esu pasodinusi Knirps. Pasirodysiu, kai pražydės mirksiukas.gif

wub.gif thumbup.gif panašiai mąstom smile.gif
Atsakyti
Awita, Jusu roze nepakartojama wub.gif wub.gif Jei rasite Knirps i kota iskiepyta, tai praneskite, ir as noreciau blush2.gif Kai maciau foto, tai vaizdas buvo nerealus wub.gif
Atsakyti
Awita nuostabi rozyte, ta stiebinuke cia jau nebe pirmamete tikriausiai
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 06 25, 08:21)
Awita, Jusu roze nepakartojama wub.gif  wub.gif Jei rasite Knirps i kota iskiepyta, tai praneskite, ir as noreciau blush2.gif Kai maciau foto, tai vaizdas buvo nerealus wub.gif

ačiu, malonu girdėt wub.gif Niekur nerasdavau įskiepitos Knirps. Buvau porą metų iš eilės prašius Elijošių, kad padarytų ir rezervuotų, bet taip ir nepadarydavo, gal pamiršdavo g.gif Na bet ir šita šiek tiek panaši. Būtinai pranešiu pamačius, negaliu pro jas abejingai praeit.

QUOTE(b.kite @ 2012 06 25, 11:19)
Awita nuostabi rozyte, ta stiebinuke cia jau nebe pirmamete tikriausiai

ačiu 4u.gif Pirmamaetė dar, bet labai auganti. Būs rūpesčio žiemai artėjant.
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2012 06 25, 11:33)

O kur galvojate ją dėti žiemą?
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2012 06 25, 10:33)

kur ja tokia isigijot?
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 06 25, 12:57)
O kur galvojate ją dėti žiemą?

pasodinta grunte, tai ten ir bandys žiemot. Jei neišeis prielenkt, ko labiausiai norėčiau, tai kažkaip kitaip pakuosiu, turi juk kažkada pavykt mirksiukas.gif
QUOTE(b.kite @ 2012 06 25, 13:12)
kur ja tokia isigijot?

Pas Elijošius pirkau.
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2012 06 25, 12:32)
pasodinta grunte, tai ten ir bandys žiemot. Jei neišeis prielenkt, ko labiausiai norėčiau, tai kažkaip kitaip pakuosiu, turi juk kažkada pavykt mirksiukas.gif

Pas Elijošius pirkau.

Aš tokią jau antrą auginu ax.gif Pirmąją pirkau pas Elijošius, tai bandžiau per žiemą laikyti lauke. Stipriai apmuturiavau, bet deja, nušalė ( o gal nušuto). Antrąją nusipirkau Bauhofe, labai saugau, žiemoja rūsyje - pasimokiau ax.gif Jau dvi žiemas peržiemojusi bigsmile.gif
Atsakyti