Dar viena beveisle
kiek temoje GRAŽUOLIŲ - tai net kvepia per atstumą. Tikrai verčiu puslapius vėl ir vėl
Kas met vis didinu savo rožių skaičių, tik galvoju, kada bus ta riba
o štai ir maniškės kelios
paskutinėj foto- pirmametės- tai kereliai nedidukai.
dauguma dar tik pumpurus sukrovę - laukia saulutės šilumos- o ji tokia reta viešnia pastarosiomis dienomis
Kas met vis didinu savo rožių skaičių, tik galvoju, kada bus ta riba
o štai ir maniškės kelios
paskutinėj foto- pirmametės- tai kereliai nedidukai.
dauguma dar tik pumpurus sukrovę - laukia saulutės šilumos- o ji tokia reta viešnia pastarosiomis dienomis
labas mergaites...
labai grazios visu rozes, tiesiog pasaka
as jau po 2 sav turesiu savas rozes is sibirkos, nes sunu vesiu i stovykla tai man pakeliui bus...tada galesiu ir pasirodyti ir pasigirti ziedeliais
po ziemos maniau, kad nusalo mano vijokline roze, kaimyne liepe nemesti nes gal dar atsprogs...taip ir nutiko, ji isleidusi viena ilga stieba, bet vakar apziurejau zalia amara ant jos.....kuo jus naikinate???
as jau po 2 sav turesiu savas rozes is sibirkos, nes sunu vesiu i stovykla tai man pakeliui bus...tada galesiu ir pasirodyti ir pasigirti ziedeliais
po ziemos maniau, kad nusalo mano vijokline roze, kaimyne liepe nemesti nes gal dar atsprogs...taip ir nutiko, ji isleidusi viena ilga stieba, bet vakar apziurejau zalia amara ant jos.....kuo jus naikinate???
QUOTE(troja3030 @ 2012 06 24, 07:47)
labas mergaites...
Aš deciu
QUOTE(troja3030 @ 2012 06 24, 08:56)
aciu...pavarysiu as juo
Pradzioje pabandytike svelnesnemis priemonemis, muilu, cesnalu atpilu, coca cola As kartais rankomis nurenku, jei jau visai niekas nepadeda - purskiu. As uz ekologiskas atakas pries kenkejus
Kokios rožės.. O kaip kvepia..
Jos turi tik vieną trūkumą - bites iš jų neneša medaus
Jos turi tik vieną trūkumą - bites iš jų neneša medaus
Manoir jau tuoj tuoj žydės
Na ir aš pasirodau, stiebinė, net vardelio nežinau, panašu į super excelsa, gal kuri pažįstat?