Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 9

QUOTE(kuzdaite @ 2012 06 21, 17:46)
Kadangi viena stiebine jau issaugojau, tai leidziu sau ir apie iskiepyta Knirps pasvajoti wub.gif As laikau rusyje, manau tinka ir garazas, ar siltnamis, tik pastarajame jau reiketu gerai stiebinuke aprengti 4u.gif

bandžiau sandėliuke, man rodos drėgmės buvo per mažai, baisu ir per daug. Papasakok kaip laistai? Šiais metais radau vietelę pasisodinau grunte, nugi gal kaip nors ... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2012 06 21, 18:43)
bandžiau sandėliuke, man rodos drėgmės buvo per mažai, baisu ir per daug. Papasakok kaip laistai? Šiais metais radau vietelę pasisodinau grunte, nugi gal kaip nors ... rolleyes.gif

I rusi man ja itempe, kai pradejo ziemiskai salti, tai tuomet konteinery zeme buvo dregna, laisciau per ziema gal 2, 3 kartus, kai tikrai matydavosi, jog sausa, siaip ji man anksti suzele, tai gal ir negerai padariau, bet nulauziau visus ugliukus, o kovo pirmom dienom istempe ja i lauka 4u.gif Siemet nezinau, kur desiu, nes rusy per silta, pradeda per pacius salcius sprogti doh.gif Garaze yra duobe (masinoms tvarkyti), galvoju gal ten nieko butu g.gif g.gif g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 06 21, 23:18)

aš irgi panašiai laisčiau, gal mano nušalo, ten visiškai nešildomas sandėliukas g.gif
Sėkmės tau saugant ją ir toliau 4u.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif ach, kokios gražuolės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2012 06 21, 23:27)
aš irgi panašiai laisčiau, gal mano nušalo, ten visiškai nešildomas sandėliukas  g.gif
Sėkmės tau saugant ją ir toliau  4u.gif

ACIU, Itariu, jg galejo buti per salta...Jei siemet pasodinote stiebinuke, tai galite rudeni drasiai lenkti prie zemes ir skiepa uzkloti kaip iprasta, tik reikejo ja istrizai pasodinti 4u.gif SEKMES 4u.gif
O jau violetiniu roziu grazumas wub.gif As turiu Rhapsody in blue, bet pirmi metai, ziedu dar tik laukiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 06 22, 12:59)

O jau violetiniu roziu grazumas wub.gif As turiu Rhapsody in blue, bet pirmi metai, ziedu dar tik laukiu wub.gif

Spalva Rhapsody in blue nebloga, bet man nepatiko, kad žiedai tuščiaviduriai ir labai trumpai žydi. Pernai ją lapkričio mėn. iš gėlyno persodinau į tikrą "užkampį" , galvojau, kad net neprigis, nes šiaip išmesti nenorėjau , net nedengiau, bet.... ji tikriausiai labai nori gyventi, nes tiek žiedų sukrovusi, kad bigsmile.gif
Atsakyti
Man tusciaviduriai ziedeliai visai mieli, tokie truputi laukinukai 4u.gif primena pievas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 06 22, 18:17)
Man tusciaviduriai ziedeliai visai mieli, tokie truputi laukinukai 4u.gif primena pievas wub.gif

Jei mėgstate tokius, tai gal patiks, o man tuščiaviduriai tai tikri erškėčiai rolleyes.gif
Atsakyti
Mano stiebinuke ir miniatiurine blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 06 22, 18:58)
Mano stiebinuke ir miniatiurine blush2.gif  blush2.gif

Gražuolės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 06 22, 18:00)
Gražuolės wub.gif

Aciu, aciu aplytos, bet nieko blush2.gif
Atsakyti