Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 9

QUOTE(raganele @ 2012 06 20, 13:08)
o chemijos šiemet dar tik kartą rožynas gavo, bręsta reikalas gal vėl, nes nenoriu dėmėtumų, labai krūmai vešlūs, reikės  padaryt prastesnes sąlygas grybams - kiek išskint lapus viduj krūmų kad vėdintųsi ir prieš išatostogaujant fungicidais prasieit.

Kokius fungicidus naudojate?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linetax: 20 birželio 2012 - 17:51
Mano rožės ax.gif
L.D. Braitwaite nuostabi rožė, įspūdingo dydžio žiedai, gausiai žydi

user posted image

Mano mylima Angela, labai gausiai žydinti
user posted image

Šalia Angelos labai gražiai dera Lavender Dream
user posted image

Visiems labai patinkanti Abraham Darby
user posted image

Įdomiai atrodanti Astrid Graffin von Hardenberg
user posted image

Atradau senovines rožes bigsmile.gif Mme Hardy
user posted image

Dailiai suraityti Jack Cartier žiedeliai
user posted image

kaip man gražu kai rožės žydi wub.gif , norisi jų dar daugiau bigsmile.gif
Atsakyti
Akys raibsta nuo visų grožių 4u.gif

Mano krūmeliai jau ruošiasi žydėti.
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2012 06 20, 20:43)
Mano rožės  ax.gif

Nu jau šitoks grožis wub.gif Norisi žiūrėti vėl ir vėl bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, o jau roziu grozis pas visas wub.gif Pas mane pirmi metai, tai nera ka parodyti blush2.gif Norejau paklausti, gal kas zinote, kaip vadinasi roze, jei parasyta, kad besidriekianti ir raides SKNR? g.gif Ir dar norejau pasiteirauti, su kuo derinate rozes, isskyrus snapucius ir levandas?ACIU 4u.gif
Atsakyti
spėju, kad bus Knirps taip užkoduota 4u.gif

O auginu šalia be levandų Salvia nemorosa, Nepeta faassenii, Agastache foeniculum. Dar kai kur rusmenės, plačialapės veronikos, flioksai.
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 06 20, 23:37)
Norejau paklausti, gal kas zinote, kaip vadinasi roze, jei parasyta, kad besidriekianti ir raides SKNR?

Jau kalbėjom, kad čia ta pati KNIRPS tik užkoduotu pavadinimu, berods sodo rožės 4u.gif
Papildyta:
Su Gaudvilė telepatiškai parašėm lotuliukas.gif Tai tikrai ta pati rožė, aš tik jas vienas ir auginu wub.gif
Atsakyti
Taip, pirkau is sodo rozes, ant kitu lipuku buvo ir pavadinimas, o ant sio tik kodas, aciu, kad padejote issifruoti 4u.gif Mano svajone - i stieba iskiepita besidriekianti wub.gif wub.gif wub.gif
Gaudvile, aciu uz patarima, su kuo miksuoti, alia kai as ne specas sioje srityje, tai einu googlinti, kad is lot k. i lt isversciau blush2.gif blush2.gif blush-anim-cl.gif2
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 06 21, 12:14)
Mano svajone - i stieba iskiepita besidriekianti wub.gif  wub.gif  wub.gif

Mano irgi drinks_cheers.gif wub.gif tik gaila lyg šiol niekaip nepavykdavo išsaugoti per žiemą. Dabartinė pradeda virsti žiedais wub.gif , stengsiuos iš paskutiniųjų kad per žiemą išgyventų, dengsiu belenkiek, namą jai statysiu, bet kad tik gyventų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 06 21, 11:14)
Mano svajone - i stieba iskiepita besidriekianti wub.gif blush-anim-cl.gif2

ir as apie tokia pasvajoju, tik ju kainos nemazos ir baisu pirkt, kai ziemos pas mus tokios..
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2012 06 21, 16:55)
ir as apie tokia pasvajoju, tik ju kainos nemazos ir baisu pirkt, kai ziemos pas mus tokios..

aš vis turiu vilčių išsaugot doh.gif
Atsakyti
Kadangi viena stiebine jau issaugojau, tai leidziu sau ir apie iskiepyta Knirps pasvajoti wub.gif As laikau rusyje, manau tinka ir garazas, ar siltnamis, tik pastarajame jau reiketu gerai stiebinuke aprengti 4u.gif
Atsakyti