Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 9

QUOTE(rositta @ 2012 06 19, 10:49)
O aš vakar nupurškiau feiri --  g.gif  ar berasiu dar gyvą rožę parėjus  g.gif

man pernai teko isbandyt feiri veiksminguma.. tikrai super dalykas thumbup.gif ir rozes nesiskunde mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(0-0_lina @ 2012 06 19, 20:33)

Nuostabios rožės ir rožynas puikus thumbup.gif Kiek daug žiedų bigsmile.gif Ir lapija tokia sodri... Matyti, kad rožytės mylimos ir gerai prižiūrėtos 4u.gif
Atsakyti
jungiuosi ir aš į jūsų būrį, pasidalinu naujaja augintine,visos labai mylimos,deja dar jaunos,bet ši pati pačiausia wub.gif user posted image
Atsakyti
Na pažiūrėjus į raganėlės rožynus kirba mintis atsiskyti savo planų auginti rožes ekologiškai. Taip suvargo mano rožės šiemet - neįsivaizduoju kada ta pusiausvyra nusistovėtų, kad pati gamta sureguliuotų viską.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 06 19, 19:30)
Dar kartą - šiemet nustebino maloniai "Rosarium Uetersen" nors iš jos tikėjausi aukščio, bet ji pažeme pila žiedų kilimą ir tiek biggrin.gif na tiek to, tegul bus žema, bet kiek žiedų  bigsmile.gif

Nu neveltui raganėlė biggrin.gif wub.gif įdomu kiek čia krūmelių pasodinta šalia vienas kito...atrodo koks šimtas biggrin.gif kai mano tik trys rožių krūmeliukai ir tie tokie vargani atrodo prieš šitą grožybę įdėtą doh.gif
Atsakyti
Mano Abraham Derby wub.gif
sodinta pernai pavasari
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Gal jau ir matėte, bet man tikrai paliko įspūdį šis straipsnis apie rožyno draugus ir priešus. Nuotraukos fantastiškos, užsimaniau eiti į kiemą vabalų ieškoti biggrin.gif

http://www.rozes.lt/...-ekologija.html
Atsakyti
Kuo mulciuojate rozes? Norisi, kad rozems butu gerai, o man - grazu smile.gif
Atsakyti
Abraham Darby žavinga wub.gif vistiek tos angliškosios karališkos

Straipsnis ir man labai patiko irgi ėjau su vabalais susipažint pas save biggrin.gif o ekologija na, aš vengiu chemikalų kiek įmanoma, nes vaikai kieme nuolat zuja. Muilas jiems manau nekenkia, o chemijos šiemet dar tik kartą rožynas gavo, bręsta reikalas gal vėl, nes nenoriu dėmėtumų, labai krūmai vešlūs, reikės padaryt prastesnes sąlygas grybams - kiek išskint lapus viduj krūmų kad vėdintųsi ir prieš išatostogaujant fungicidais prasieit.
Atsakyti
Vienas mazas kamputis mano rozyno - desinej kraunanti simtus pumpuru The Fairy, zydinti Lichterloh, ir pradedanti zydet Nina Weibull

user posted image
Atsakyti
Casanova ziedas

user posted image
Atsakyti
Raganele, ispudingi rozynai thumbup.gif tikrai atima žadą wub.gif
Smaragdas, puikus jusu bigsmile.gif rozynelis
ingapoc, taip Abraham Darby labai traukianti akį rožytė wub.gif
Mėlyn@kė, kokia įdomi rožytė ax.gif
Visų labai labai nuostabios rožės ir rožynai thumbup.gif
Atsakyti