Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 9

QUOTE(zuvele33 @ 2012 06 13, 20:12)
raganele, įspudingas rožynas, aplodismentai  thumbup.gif

Raganėlės rožynas tikrai įkvepiantis wub.gif Manau, kad ne vieną skaitytoją įkvėpė labiau rožėmis pasidomėti. Bent jau mane tai tikrai biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Aispira, gražuolė žydi wub.gif
Dėkui už pagyras mano rožynėliui smile.gif

Plikomis šaknimis įprastai siunčia dvimečius sodinukus - rugpjūtį skiepija ir sekančių metų rudenį siunčia. Iš Sibirkos puikūs sodinukai būna. Iš vokiečių siunčiausi pora kartų irgi plikomis šaknimis http://www.rosenbaumschule.de/ sodinukai vos mažesni bet irgi geri, visi prigijo visi bujoja, niekas neatsilieka. Kainavo ~25-30 Lt už sodinuką, ten siuntimas nuo svorio nepriklauso, tai susimetįm kelios ir už vieną siuntinį ta pati kaina, bene 15 eur. Na bet čia tik rudeniniam sodinimo sezonui.
Rožes dengiau "šiltnamiukais" iš agroplėvelės, senoviškų ir rugosų nedengiau visiškai.
Atsakyti
QUOTE(Smaragdas @ 2012 06 13, 18:42)
desiu pusini mulca su plevele, tik viena problema, kaip jas paskui tinkamai uzdengti ziemai? Nes iki siol pildavau kauburelius is durpiu, tada eglisakes ir agro...

Nieko baisaus, atkapstysi mulčą aplink ir supilsi kauburėlį, pavasarį vėl viską sutvarkysi.
Atsakyti
Pražydo ir mano maximinės rožytės smile.gif
user posted image
user posted image
jau antrametės, pirmos foto žiedai 12-15 cm, tikrai nuostabūs smile.gif
Atsakyti
Na va , mergaitės šiandien gavau atsakymą - ACHKG- Tai didziaziede roze Chikago Peace.

Liko lsuaukti žiedų ir kas turite t.y. auginate palyginti mirksiukas.gif . Tikras su "brakonierinėmis" lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano gražuolė L. D. Braithwaite
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Singrida @ 2012 06 13, 23:15)
Mano gražuolė L. D. Braithwaite

Tikrai gražuolė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aispra @ 2012 06 13, 19:50)
Raganėlės rožynas tikrai įkvepiantis  wub.gif  Manau, kad ne vieną skaitytoją įkvėpė labiau rožėmis pasidomėti. Bent jau mane tai tikrai biggrin.gif
user posted image

o kaip ši vadinas?
pasaka .. wub.gif
aišku sužavėjo raganėlės rožynas, toks didžkis,kaip tik pernai užveistas, maniškės dauguma kaip pasodintos taip tupi, gal nuo veislių priklauso, tik kurios sodintos pernai pavasariop, tai tos paūgėjo..Super gražu kai krūmai tokie kuplūs vešlūs.GAL PASIDALINSIT KURIOS VEISLĖS TAME ROŽYNE KELIONĖS METU TAIP KRITO Į AKĮ, NUOTRAUKOS PUIKU, O GYVAI VISAI KITAIP..
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2012 06 14, 09:32)
o kaip ši vadinas?

Čia senovinė Portlando rožė Jacques Cartier 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 06 13, 14:41)
Jau jau rožių temos dienos išmuša  biggrin.gif Galiu gyventi kieme birželį:

Rooojus biggrin.gif jėtau kaip norėčiau kažko panašaus, bet kažkaip baisoka biggrin.gif kažkas jau klausė ir nemačiau ar atsakėt...ar jūs savo rožes purškiat nuo tų visų amarų, kirminų g.gif
Atsakyti
Kokios gražios visų rožytės wub.gif wub.gif wub.gif Jau kelintą kartą peržiūriu, nuostabu bigsmile.gif
Atsakyti
Raganele, Jus tikra ragana geraja to zodzio prasme 4u.gif Tokie rozynai wub.gif wub.gif wub.gif O kelmu didumas bigsmile.gif bigsmile.gif Ir kas svarbiausia jau zydi bigsmile.gif bigsmile.gif Pas mane tik stiebinuke zydi, o kitos kazko miega...... doh.gif
Grazios ir kitu mergaiciu rozes wub.gif
Atsakyti