Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 9

QUOTE(vobla @ 2012 06 10, 17:55)
vat mane irgi tai biesina, siemet pirkau keturias ju rozes- pagal aprasyma ( prikabinta prie daigo) man jos gal ir tinka, bet noretusi ir pavadinimus zinot- galeciau pagooglint, suzinot kur tiksliau man jas rozyne komponuot. nesuprantu kam ten tokia sukarinta paslaptis g.gif  unsure.gif

galiu tik spėt, kad juos nubaudė už autorines teises, todėl ir koduoja.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 10, 18:18)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif taip ir yr
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2012 06 10, 19:34)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif taip ir yr

Ten aferistų kompanija, jei perku iš jų rožę, tai tik žydinčią, nes ne kartą pražydo ne tokia spalva, o kai pradėjau aiškintis, tai sakė, kad taip negali būti mad.gif
Atsakyti
Mergaitės,
bandžiau aiškintis dar tam tinklapy vis g.gif . Tai žinokit, greičiausiai bus mano rožė Chkago Peace bigsmile.gif . Kaip Jūs manot.

Gaudvilė sakė , kad pirma raidė A. Tai iš visų peržiūrėtų kodų, užkoduota matyt šita ir bus. ACHKG thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2012 06 10, 19:02)
Mergaitės,
bandžiau aiškintis dar tam tinklapy vis  g.gif . Tai žinokit, greičiausiai bus mano rožė  Chkago Peace  bigsmile.gif . Kaip Jūs manot.

Gaudvilė sakė , kad pirma raidė A. Tai iš visų peržiūrėtų kodų, užkoduota matyt šita ir bus.  ACHKG  thumbup.gif

norėjau vakar pasiūlyt Chicago Peace, bet gi rašosi su C, o ne su K ir žiedai į raudoną nelabai neša, griaučiau persikinė su rausvais kraščiukais. Įdomu, koks atsakymas bus.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 10, 19:45)
norėjau vakar pasiūlyt Chicago Peace, bet gi rašosi su C, o ne su K ir žiedai į raudoną nelabai neša, griaučiau persikinė su rausvais kraščiukais. Įdomu, koks atsakymas bus.

Kai bus atsakymas - nufotkinsiu, jau neilgai liko laukti biggrin.gif
Atsakyti
Žiedai ax.gif

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2012 06 07, 16:19)
deja, nubaido... o privilioja jas amarai....  doh.gif

Kaip gaila. O kokios naturalios priemones nenubaidytu boruziu? Nuplovimas vandeniu nepadeda. o su pjukleliu kovot eina be chemijos?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 10, 18:18)

tai taip iseitu, kad prisipirkau piratiniu roziu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ersketroze @ 2012 06 11, 12:33)
Kaip gaila. O kokios naturalios priemones nenubaidytu boruziu? Nuplovimas vandeniu nepadeda. o su pjukleliu kovot eina be chemijos?

Aš nuo rožių rankom nurenku kenkėjus. Amarus irgi. Nedidelis rožynas, tai man pasiteisina.. paskui jau nebėra jų, kai paauga rožės. Dar kartais pabarstau pelenais
Atsakyti
Sodo roze ir Elijosiai neturi teises dauginti kai kuriu roziu, ypac aglisku,nei Kordes, todel, kad negauti baudu pradejo juos koduoti. Vieniteliai kiek zinau pabaltijo salyse turintys visus reikiamus dokumentus yra Sibirka, del Estu nesu tikra ar ten yra kas daugina rozes g.gif Gaila, aisku, kad jie prekiauja tomis rozemis be leidimu, nes Sibirka neturi visko ko norisi sad.gif
Atsakyti
Parduotuvėj pirkau Knirps ržytę su sodo rožės etikete, bet pavadinimas buvo iškraipytas, kažkoks SKIRPS g.gif įlindau į tą tinklapį pažiūrėt, buvo parašyta, atsiprašome, bet rožių pavadinimus koduojame, ar kažkas panašaus.
Atsakyti