Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 9

QUOTE(Juračiuks @ 2012 06 09, 16:09)
Na, mergaitės visų nevardinsiu, tik su visomis pasidžiaugsiu jūsų žiedais, nuostabūs  thumbup.gif      wub.gif .

A š ir laukiu kada nuvažiuosiu į savo valdas, kad pamatyti žiedelius, nes pumpurai jau buvo sukrauti.
Tiesa, šiandien Maximoj, rožėms vazonuose 30 proc. nuolaida. Nusipirkau didžiažiedę "Achkg", gal kuri auginat. Nežinau spalvos, nes neprasiskleidę 6 pumpurai  thumbup.gif .

Aš irgi šiandien gundžiausi iš Maximos nusipirkti stiebinukę mažutę apie pusmetrio aukščio. Kainavo 49.99 lt. bet dar nuolaida 30 proc. Atrodė tokios pavytusios tai suabejojau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 06 09, 19:53)
Aš irgi šiandien gundžiausi iš Maximos nusipirkti stiebinukę mažutę apie pusmetrio aukščio. Kainavo 49.99 lt. bet dar nuolaida 30 proc. Atrodė tokios pavytusios tai suabejojau g.gif

Aš tai didžiulę nusipirkau bet ji kainavo 19Lt, o su nuolaida visai pigiai išėjo thumbup.gif .

Tikiuosi augs ji . Ant paveiksliuko tai tokia raudona parodyta, viena buvo prasiskleidusi, tik truputi aplaužyta, o ta tokia faina. Tai ta išsiskleidusi , tai labai skaniai kvepėjo. Kaži ar mano ta pati/?
O stiebinės tai tikrai tokios pavytusios ir sudžiūvusios, rodos, jų ten visai nelaisto ir neprižiūri verysad.gif
Atsakyti
[quote=Linetax,2012 06 09, 10:17]
Sulaukiau ir aš žiedų ax.gif
Abraham Darby,

Ar pas jus sios rozes ziedai vidurdieni nevysta, vakare vel grazus. galvojau nuo karsto oro, bet siemet nera karsciu, o ziedai vistiek suvysta g.gif
Atsakyti
Įlindau į tinklapį "sodo rožė", bet ten nieko nesuprantu kažkokie kodai surašyti, bet tokio nei pavadinimo, nei kodo neradau. schmoll.gif didžiažiedę "Achkg" verysad.gif
Atsakyti
[quote=Singrida,2012 06 09, 19:52]
[quote=Linetax,2012 06 09, 10:17]
Sulaukiau ir aš žiedų ax.gif
Abraham Darby,

Ar pas jus sios rozes ziedai vidurdieni nevysta, vakare vel grazus. galvojau nuo karsto oro, bet siemet nera karsciu, o ziedai vistiek suvysta g.gif
[/quote]
Manoji saulės atokaitoje pasodinta,žiedai patys nesuvysta, bet žiedkočiai liaunoki, per lietų ar didesnį karštį nulinksta žiedelis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Juračiuks @ 2012 06 09, 20:52)
Įlindau į tinklapį "sodo rožė", bet ten nieko nesuprantu kažkokie kodai surašyti, bet tokio nei pavadinimo, nei kodo neradau.  schmoll.gif didžiažiedę "Achkg"  verysad.gif

Taip, ten kodai... Elijošių puslapyje tokios irgi nėra, kažkoks negirdėtas pavadinimas.
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2012 06 09, 21:52)
Įlindau į tinklapį "sodo rožė", bet ten nieko nesuprantu kažkokie kodai surašyti, bet tokio nei pavadinimo, nei kodo neradau.  schmoll.gif didžiažiedę "Achkg"  verysad.gif

A pas juos reiškia arbatinę, ty didžiažiedę, kitos raidės turėtų būti pavadinimo pradžia tačiau chkg tokios net didžiulėj duombazėj neradau. Gal klaida įsivėlė?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
atejau,bet nesitikejau sutikt ziedu,nes manosios dar neskuba skleist ax.gif

visu ziedai pasakiski thumbup.gif
Lac Majeau- idomiai atrodo,kazin koks bus kai issiskleis ax.gif

maciau,kad kitos rozes vos po 3.99 maximoj snd kainavo,paziurejau ir nuejau....neturiu kur sodint...o taip noris...
siemet rozynas pasipilde tik dviem nukainuotom maziukem,ziuresiu kaip adaptuosis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2012 06 09, 23:41)

Lac Majeau- idomiai atrodo,kazin koks bus kai issiskleis ax.gif

Šalia nuotrauka išsiskleidusios mirksiukas.gif
Atsakyti
Čiūdų čiūdai, tris metus baltai žydėjusi maximinė rožė pražydo štai taip:)
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 09, 22:51)
A pas juos reiškia arbatinę, ty didžiažiedę, kitos raidės turėtų būti pavadinimo pradžia tačiau chkg tokios net didžiulėj duombazėj neradau. Gal klaida įsivėlė?

Nežinau, aš ir neradau. Parašiau žinutę jiems į tinklapį, gal atsakys. O kai pražys įdėsiu nuotrauką. Ačiū visoms už rūpestį ir pagalbą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(be rėmų @ 2012 06 10, 11:03)
Čiūdų čiūdai, tris metus baltai žydėjusi maximinė rožė pražydo štai taip:)

Labai graži...
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2012 06 09, 22:52)

drinks_cheers.gif Rašo kažkokias nesąmones - jei perku rožę, tai noriu žinoti jos pavadinimą, o ne kažkokį kodą mad.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 06 10, 17:14)
drinks_cheers.gif Rašo kažkokias nesąmones - jei perku rožę, tai noriu žinoti jos pavadinimą, o ne kažkokį kodą mad.gif

vat mane irgi tai biesina, siemet pirkau keturias ju rozes- pagal aprasyma ( prikabinta prie daigo) man jos gal ir tinka, bet noretusi ir pavadinimus zinot- galeciau pagooglint, suzinot kur tiksliau man jas rozyne komponuot. nesuprantu kam ten tokia sukarinta paslaptis g.gif unsure.gif
Atsakyti