Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 9

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 08, 12:23)

Gaudvile , kokia cia veisle ?
Atsakyti
QUOTE(Purkelis @ 2012 06 08, 12:52)
Gaudvile , kokia cia veisle ?

dvi skirtingos wink.gif Pirmos pavadinimą ryt parašysiu, o antroji - Mary Rose ( remontantinė, žydi iki pat šalnų)
Atsakyti
Ieškau patarimo...

Mamos diena gavau roziu wub.gif (skintos, is parduotuves). Ilgai laikesi ir džiugino. kai jau ruosiausi jas ismesti, mama patare jas sukarpyti ir pasodinti bei stiklainiu uzdengti, ale musu mociute taip daugindavo rozes. Na, as taip ir padariau, stebuklo nesitikedama, nes juk net nezinojau per kuria vieta kirpti. Bet... kuria tai diena ziuriu - ogi rozytes strypeliai su lapeliais.

ka man dabar su jais daryti? Toliau taip ir laikyti po tais stiklainiais. Persodinti i kita vazona ar galiu i lauka nesti ir darzelyje vietos ieskoti ? blush2.gif
Atsakyti
Nu nors verk jusu ziedu prisiziurejus... Na bent jau jais pasidziaugsiu ax.gif

Nors kelios rozes aklinai nenukentejo - Elegantyne nemazai ziedu sukrovus, einu kasdien tikrinu doh.gif Kanadine roze John Cabot grybas uzpuole - lapai gelsta ir krenta doh.gif Fungicida papirkau siandien...
Atsakyti
Labai gražios visų rožės.

Mano stiebinė ta, kuri ale, nušalo, leidžia lapukus, bet žiedų kaži ar sulauksiu. Silpna labai atrodo, dar tie orai tokie, tai šilta, tai šalta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2012 06 08, 14:43)
Ieškau patarimo...

ka man dabar su jais daryti? Toliau taip ir laikyti po tais stiklainiais. Persodinti i kita vazona ar galiu i lauka nesti ir darzelyje vietos ieskoti ?  blush2.gif

tai zinoma,kad nesti i darzeli ir drasiai sodinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma37 @ 2012 06 08, 21:09)
tai zinoma,kad nesti i darzeli ir drasiai sodinti  mirksiukas.gif

Tikrai nepersodinti,palaukite kol geriau isišknydins,o į lauką neškite ,tik padėkite pavėsyje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulelė: 08 birželio 2012 - 21:22
O mano viena pirkta siemet roze vaikas numyne doh.gif tai gerasi kad ne ja vienintele pirkau
Atsakyti
QUOTE(vilma37 @ 2012 06 08, 21:09)
tai zinoma,kad nesti i darzeli ir drasiai sodinti  mirksiukas.gif

Aciu uz patarimus, taip ir padarysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulelė @ 2012 06 08, 22:21)
Tikrai nepersodinti,palaukite kol geriau isišknydins,o į lauką neškite ,tik padėkite pavėsyje

Papildyta:
QUOTE(Lelina @ 2012 06 08, 23:08)
Aciu uz patarimus, taip ir padarysiu  4u.gif

Manau neskubekit turi sustipreti, as bijociau be kitu metu judint 4u.gif
va ir rase kad geriau nejudint
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2012 06 08, 22:15)
Papildyta:
Manau neskubekit turi sustipreti, as bijociau be kitu metu judint  4u.gif
va ir rase kad geriau nejudint

Panaši situacija ir pas mane ax.gif Išsiaugino rožė iš puokštės šaknis, pasodinau į vazonėlį ir laikau daliniame pavėsyje lauke. Apžiūrėjau, kad šaknys veržiasi pro skylutes, tai planuoju jau pasodinti į nuolatinę vietą, tegu sau auga, o jei neaugs irgi nedidelė bėda - čia kaip ir eksperimentas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2012 06 08, 22:54)
O mano viena pirkta siemet roze vaikas numyne  doh.gif  tai gerasi kad ne ja vienintele pirkau

aišku gaila, bet nieko baisaus, nebarkit labai. Nukirpsit šakelę, ataugs naujos.
Atsakyti