Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 9

Prasideda rožių žydėjimas 4u.gif

user posted image

8 tema.
Atsakyti
[quote=jediara,2012 05 21, 21:40]

WOW,koks grožis bigsmile.gif
mano rožės dar tik augina žiedų pumpurus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dizziuke @ 2012 05 22, 08:42)

mano rožės dar tik augina žiedų pumpurus smile.gif

thumbup.gif jau augina mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos visos, turiu enmazai roziu.. vakar apziurejau visos jau su pumpurais, bet vienoje issisukes tas kirminas ir visus beveik stiebus turejau vakar nupirkt, kaip gaila..... noriu patarimo kuom purksti, lyg girdejau kad ACTARU?
Atsakyti
labas rytas.. ateinu su tokiu klausimu 4u.gif ar tikrai imanoma ussiaugint rozes is kotu nuo ziedu kai pvz gauni dovanu? sako kai nuzydi kerpi zieda, o kota kisi i zeme ir viskas.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 05 21, 20:40)

Gražuole kuo tu vardu? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amun Ra @ 2012 05 22, 08:28)
labas rytas.. ateinu su tokiu klausimu 4u.gif  ar tikrai imanoma ussiaugint rozes is kotu nuo ziedu kai pvz gauni dovanu? sako kai nuzydi kerpi zieda, o kota kisi i zeme ir viskas..  g.gif

Man pavyko bigsmile.gif Vasario mėnesį gimtadienio rožių puokštė pradėjo leisti atžalėles. Tai ir palikau vazoje kotus kai nukarpiau nudžiūvusius žiedus. Iš visos puokštės liko viena, kuri išleido šaknelę. Neseniai pasodinau į vazonėlį, žiūrėsiu kas bus toliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amun Ra @ 2012 05 22, 08:28)
labas rytas.. ateinu su tokiu klausimu 4u.gif  ar tikrai imanoma ussiaugint rozes is kotu nuo ziedu kai pvz gauni dovanu? sako kai nuzydi kerpi zieda, o kota kisi i zeme ir viskas..  g.gif

as ir dabar ekspermentuoju, per mamos diena gavau roziu o jos buvo su auginukais smile.gif
kazi ar lauke jos augs.. juk jos siltnemines g.gif
nu ziuresim kas gausis, kol kas atrodo daigiukai labai graziai smile.gif
Atsakyti
O kiek amarų šiemet doh.gif baisu - kotų ir žiedpumpurių ensimato per juos. Užvakar bandžiau stipria vandens srove nuplauti - vakar žiūriu - jų vėl tiek pat blink.gif Nėra buvę tokios baisybės. Pernai purškiau coca cola, galvoju gal jie čia jos nori, tai visis pas mane sugūžėjo biggrin.gif Bet jei rimtai tai baisu šiemet. dar ir lapsukys įsimetęs gerokai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ersketroze: 22 gegužės 2012 - 10:49
QUOTE(ersketroze @ 2012 05 22, 11:48)
O kiek amarų šiemet  doh.gif  baisu - kotų ir žiedpumpurių ensimato per juos. Užvakar bandžiau stipria vandens srove nuplauti - vakar žiūriu - jų vėl tiek pat  blink.gif  Nėra buvę tokios baisybės. Pernai purškiau coca cola, galvoju gal jie čia jos nori, tai visis pas mane sugūžėjo biggrin.gif Bet jei rimtai tai baisu šiemet. dar ir lapsukys įsimetęs gerokai.

Neturiu nei vieno amaro ant rožių ir neturėsiu, yra kas labai greitai juos suniamnioja tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 05 22, 11:57)
Neturiu nei vieno amaro ant rožių ir neturėsiu, yra kas labai greitai juos suniamnioja  tongue.gif

Septyntaskiu daug turite? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 05 22, 13:06)
Septyntaskiu daug turite? 4u.gif

Aha, ėdrios labai biggrin.gif
Atsakyti