Prasideda rožių žydėjimas
8 tema.
QUOTE(dizziuke @ 2012 05 22, 08:42)
jau augina
Sveikos visos, turiu enmazai roziu.. vakar apziurejau visos jau su pumpurais, bet vienoje issisukes tas kirminas ir visus beveik stiebus turejau vakar nupirkt, kaip gaila..... noriu patarimo kuom purksti, lyg girdejau kad ACTARU?
labas rytas.. ateinu su tokiu klausimu ar tikrai imanoma ussiaugint rozes is kotu nuo ziedu kai pvz gauni dovanu? sako kai nuzydi kerpi zieda, o kota kisi i zeme ir viskas..
QUOTE(jediara @ 2012 05 21, 20:40)
Prasideda rožių žydėjimas
Gražuole kuo tu vardu?
QUOTE(Amun Ra @ 2012 05 22, 08:28)
labas rytas.. ateinu su tokiu klausimu ar tikrai imanoma ussiaugint rozes is kotu nuo ziedu kai pvz gauni dovanu? sako kai nuzydi kerpi zieda, o kota kisi i zeme ir viskas..
Man pavyko Vasario mėnesį gimtadienio rožių puokštė pradėjo leisti atžalėles. Tai ir palikau vazoje kotus kai nukarpiau nudžiūvusius žiedus. Iš visos puokštės liko viena, kuri išleido šaknelę. Neseniai pasodinau į vazonėlį, žiūrėsiu kas bus toliau
QUOTE(Amun Ra @ 2012 05 22, 08:28)
as ir dabar ekspermentuoju, per mamos diena gavau roziu o jos buvo su auginukais
kazi ar lauke jos augs.. juk jos siltnemines
nu ziuresim kas gausis, kol kas atrodo daigiukai labai graziai
O kiek amarų šiemet baisu - kotų ir žiedpumpurių ensimato per juos. Užvakar bandžiau stipria vandens srove nuplauti - vakar žiūriu - jų vėl tiek pat Nėra buvę tokios baisybės. Pernai purškiau coca cola, galvoju gal jie čia jos nori, tai visis pas mane sugūžėjo Bet jei rimtai tai baisu šiemet. dar ir lapsukys įsimetęs gerokai.
QUOTE(ersketroze @ 2012 05 22, 11:48)
O kiek amarų šiemet baisu - kotų ir žiedpumpurių ensimato per juos. Užvakar bandžiau stipria vandens srove nuplauti - vakar žiūriu - jų vėl tiek pat Nėra buvę tokios baisybės. Pernai purškiau coca cola, galvoju gal jie čia jos nori, tai visis pas mane sugūžėjo Bet jei rimtai tai baisu šiemet. dar ir lapsukys įsimetęs gerokai.
Neturiu nei vieno amaro ant rožių ir neturėsiu, yra kas labai greitai juos suniamnioja
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 05 22, 11:57)
Neturiu nei vieno amaro ant rožių ir neturėsiu, yra kas labai greitai juos suniamnioja
Septyntaskiu daug turite?