Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas - 13

QUOTE(Ambro @ 2012 05 27, 00:10)
Didelių pasikeitimų nelabai ir bus  ax.gif Tik palaistysiu daržoves ir sodintus medelius- visa sav be lietaus  unsure.gif

ir mulčiuotas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 05 27, 00:11)
ir mulčiuotas? g.gif

Sukišau pupeles, moliūdų ir morkų sėklytes, tai ir jas reikėtų. Mulčių dėjau tik aplink. Smėlis, tai drėgmė nesilaiko, o dar ant kalniuko.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2012 05 27, 00:14)
Sukišau pupeles, moliūdų ir morkų sėklytes, tai ir jas reikėtų. Mulčių dėjau tik aplink. Smėlis, tai drėgmė nesilaiko, o dar ant kalniuko....  doh.gif

aišku. Mulčiuotų daržovių aš nelaisčiau šiemet. Tik ridikėlius.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 05 27, 00:14)
aišku. Mulčiuotų daržovių aš nelaisčiau šiemet. Tik ridikėlius.

Dar tik šiemet vagelės darytos ant kartono, kol susidarys tas normalus sluoksnis po mulčiumi, tai galiu ir palaistyt smile.gif Įdomu, kaip mano bulvės? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2012 05 27, 00:21)
Įdomu, kaip mano bulvės? g.gif  bigsmile.gif

mano dar tik lenda.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 05 26, 23:33)
O kas nutiko pirmą kartą? blink.gif Aš dar nepasodinau, neturiu kur kišti biggrin.gif

Pirmą kartą nudegė manau nuo saulės, nes pasodinau ryte.

QUOTE(diasaja @ 2012 05 27, 00:23)
mano dar tik lenda.

Aš laukiu žiedų, jau didelės.
Atsakyti
QUOTE(Lora11 @ 2012 05 26, 11:38)
Is akies dariau. I kibira pyliau karsto vandens, 2-3 saujas nuoruku. Pamakalavau, ziurejau, kad butu stiprios arbatos spalva. Priklauso, kiek lieka tose nuorukose tabako. Ten ir pelenai pakliuvo kartu. Kai atsalo vanduo, perkosiau ir palaisciau , kaip laistyciau paprastai. Laistytuvu, kad vienodziau visur kliutu. Jei turesiu laiko, ryt pakartosiu.. Negaliu tvirtint, kad jie uzverte kojas, greiciau isropojo ar giliau i zeme sulindo. Bet tuoj po mulcu ju nebera

Matyt neįdėmiai skaičiau, nesuprantu kokius gyvius taip naikinate?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 05 27, 00:23)
mano dar tik lenda.

Maniškės po šienu labai prastai dygsta verysad.gif Daigintos buvo su gražiais daigeliais, bet iš 20 išdygę tik 4 kol kas g.gif Jau krapsčiau žiūrėti, gal kokios pelės tas bulves patvarkė ar išnešiojo g.gif Bet kadangi eksperimentinės, tai labai nepergyvenu.
Atsakyti
QUOTE(orcha @ 2012 05 27, 10:09)
Matyt neįdėmiai skaičiau, nesuprantu kokius gyvius taip naikinate?

grambuolius, kurie padaro daug bedos
Atsakyti
QUOTE(Profit @ 2012 05 27, 13:21)
grambuolius, kurie padaro daug bedos

Kai yra kurmių, jie puikiai su grambuoliais susitvarko, nereikia nuodytis nikotinu
Atsakyti
QUOTE(lugne @ 2012 05 27, 13:42)
Kai yra kurmių, jie puikiai su grambuoliais susitvarko, nereikia nuodytis nikotinu

Na, nuorūkų marinate nikotino tikrai nėra ax.gif Tik šiaip naftos produktų įvairių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 05 27, 10:24)
Maniškės po šienu labai prastai dygsta verysad.gif  Daigintos buvo su gražiais daigeliais, bet iš 20 išdygę tik 4 kol kas g.gif Jau krapsčiau žiūrėti,

Mano ir lėtai lenda. Taip pat krapščiau, neiškenčiau blush2.gif
Atsakyti