Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas - 13

nu tada reik ko nors kietesnio.. kad dantis išsilaužytų..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 05 25, 16:08)
nu tada reik ko nors kietesnio.. kad dantis išsilaužytų..

Arba kažko nuodingo, kad nusinuodytų lotuliukas.gif
Atsakyti
Rodos veikia nuoruku trauktine. Kur vakar maciau, bet be pirstiniu bjauru buvo imt, siandien neradau. Nebent veliau vakare pasirodys. Paziurejau keliose vietose po mulcu. Salotos tai minkstos smile.gif
As irgi tiek nepririnkciau tuo nuruku. Bet visi pazistami, kas neturi savo darzu, buvo nuo Nauju ipareigoti rinkti. Beveik kibira turiu lotuliukas.gif
Zinau, kad ir nuo amaro lygtai gerai. Nebera tos mociutes, ji man visokiu gudrybiu papasakodavo
Ir to vyro niekaip nesutinku, kur sake per pomidoro kota pervert varines vielos, 2-3 cm ilgio gabaliukus. Nuo maro, ar nuo puvinio. Niekaip neatmenu.
Atsakyti
QUOTE(Lora11 @ 2012 05 25, 17:48)
Rodos veikia nuoruku trauktine. Kur vakar maciau, bet be pirstiniu bjauru buvo imt, siandien neradau. Nebent veliau vakare pasirodys. Paziurejau keliose vietose po mulcu. Salotos tai minkstos smile.gif
  As irgi tiek nepririnkciau  tuo nuruku. Bet visi pazistami, kas neturi savo darzu, buvo nuo Nauju ipareigoti rinkti. Beveik kibira turiu lotuliukas.gif
Zinau, kad ir nuo amaro lygtai gerai. Nebera tos mociutes, ji man visokiu gudrybiu papasakodavo
Ir to vyro niekaip nesutinku, kur sake per pomidoro kota pervert varines vielos, 2-3 cm ilgio gabaliukus. Nuo maro, ar nuo puvinio. Niekaip neatmenu.

gal galima placiau apie ta nuoruku trauktine smile.gif kokio stiprumo, kaip daug laistyti reikia. Man labai aktualu, nes noriu komposto kruvoje tuos gyvius sunaikinti.
Atsakyti
QUOTE(gratira @ 2012 05 25, 08:48)
Ačiū 4u.gif
Dar pagooglinau ir radau, kad tai spragės, reikia dažniau laistyti ir pabarstyti medžio pelenais. Visa kita auga gražiai, smagu stebėti kiek paaugo koks burokėlis  wub.gif nors aš jų bevei nevalgau, bet dabar savo jau viską valgysiu tongue.gif

Pagūglinau ir aš. Aha, mačiau tokius po mulčium... Jos patvarkė mano visas garstyčias:)) Ridikus su žirniais tvarko šliužai ir sraigės naktimis. Tik žirniai gajūs, jei biški lapuko lieka, bando augt , o vat ridikams kajuk.
Pernai tas pats buvo, nu bet ridikų paragavau bent... Pastebėjau, kad pas mane labiausiai nukenčia anksčiau sėti augalai. Jau kai sėju rudens derliui kažką birželio gale, ar liepą, matyt per karšta šliužams ir viskas puikiai užauga.
Atsakyti
QUOTE(Profit @ 2012 05 25, 21:46)
gal galima placiau apie ta nuoruku trauktine  smile.gif  kokio stiprumo, kaip daug laistyti reikia. Man labai aktualu, nes noriu komposto kruvoje tuos gyvius sunaikinti.

Is akies dariau. I kibira pyliau karsto vandens, 2-3 saujas nuoruku. Pamakalavau, ziurejau, kad butu stiprios arbatos spalva. Priklauso, kiek lieka tose nuorukose tabako. Ten ir pelenai pakliuvo kartu. Kai atsalo vanduo, perkosiau ir palaisciau , kaip laistyciau paprastai. Laistytuvu, kad vienodziau visur kliutu. Jei turesiu laiko, ryt pakartosiu.. Negaliu tvirtint, kad jie uzverte kojas, greiciau isropojo ar giliau i zeme sulindo. Bet tuoj po mulcu ju nebera
Atsakyti
QUOTE(Lora11 @ 2012 05 26, 10:38)
Is akies dariau. I kibira pyliau karsto vandens, 2-3 saujas nuoruku. Pamakalavau, ziurejau, kad butu stiprios arbatos spalva. Priklauso, kiek lieka tose nuorukose tabako. Ten ir pelenai pakliuvo kartu. Kai atsalo vanduo, perkosiau ir palaisciau , kaip laistyciau paprastai. Laistytuvu, kad vienodziau visur kliutu. Jei turesiu laiko, ryt pakartosiu.. Negaliu tvirtint, kad jie uzverte kojas, greiciau isropojo ar giliau i zeme sulindo. Bet tuoj po mulcu ju nebera

Aciu, reiks pabandyti. Paprasysiu darbe valytojos, kad pririnktu i maiseli nuoruku ax.gif ir pabandysiu juos pagirdyti.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Aš ką tik iš daržo, sodinau exhibition svogūnus vėl rolleyes.gif tikiuosi kad šį kartą bus gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2012 05 26, 23:06)
Aš ką tik iš daržo, sodinau exhibition svogūnus rolleyes.gif  tikiuosi kad šį kartą bus gerai  ax.gif

O kas nutiko pirmą kartą? blink.gif Aš dar nepasodinau, neturiu kur kišti biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien buvo laisva diena - poilsis, malonus pasivaikštinėjimas po Botanikos sodą biggrin.gif jau kokie rododendrai gražuoliai! bigsmile.gif Nebuvau dar tokių mačiusi, iškart nuomonę apie juos pakeičiau, užsimaniau lotuliukas.gif

Ryt iš pat ryto lekiam į sodybą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2012 05 26, 23:34)

Ryt iš pat ryto lekiam į sodybą smile.gif[/color]

VALIOOOO thumbup.gif foto bus clap.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 05 26, 23:34)
VALIOOOO thumbup.gif foto bus clap.gif

Didelių pasikeitimų nelabai ir bus ax.gif Tik palaistysiu daržoves ir sodintus medelius- visa sav be lietaus unsure.gif
Atsakyti