paieškos pasiteisino. Vieno krūmo derlius:
labai neblogas derlius o kokia veislė čia ir kada sodintos
QUOTE(Jolete @ 2012 06 27, 08:30)
Kada sodinot?
neprisimenu tiksliai, bet jau daugelis buvo pasodinę. Ir dar šalnų gavo, tai augimas buvo sustojęs.
Papildyta:
QUOTE(Karosė @ 2012 06 27, 08:40)
o kokia veislė čia
nežinau kokia veislė, nes pernai gavau iš vietinio ūkininko ankstyvų.
O mums dave kazkokiu "stebuklingu" bulviu Gal kas zinote tokias? Sake, kad is vienos bulves isauga apie 40 bulviu, nors as nelabai tikiu tuo... Pasodinom 6 bulves idomumo delei, ziuresim, kokie ten stebuklai uzaugs
Merginos, "apsigraibiau", kad nepasisodinau kopūstų Dabar jau per vėlu, ania
QUOTE(Bijuna @ 2012 06 27, 11:24)
o jie bent pasėti? Vėlyvų?
QUOTE(diasaja @ 2012 06 27, 10:03)
neprisimenu tiksliai, bet jau daugelis buvo pasodinę. Ir dar šalnų gavo, tai augimas buvo sustojęs.
Mes bulves pasodinom balandžio 30, o tik dabar žydėti pradeda
QUOTE(Bijuna @ 2012 06 27, 10:24)
Aš sodinčiau, svarbu gauti daigų. Nežinau ar juos dar parduoda. Ankstyviejii puikiai užaugs. Vid. vėlyvumo irgi užaugs. O juos galima ir raugti. Žiediniai tai tikrai galima. Mano trečio sėjimo (rudeniui) žiediniai tik dygsta. Vasarai žiediniai prieš porą savaičių pasodinti.
QUOTE(diasaja @ 2012 06 27, 10:38)
o jie bent pasėti? Vėlyvų?
Tai ne, bet aš turgui daigų nusipirkčiau jei dar spėtų užaugti Nu visai užmiršau aš apie juos
Ačiū merginos, vėlyvų kopūstų nusipirkau, (ankstyvų jau nėra) šiandiena po darbo sodinsiu, jei nepamiršiu
Užaugs pilnai kopūstai aš ir vakar pirkau ir sodinau į tas vietas kur kurklys pašarinius burokus išretino
QUOTE(Bijuna @ 2012 06 27, 11:43)
bet aš turgui daigų nusipirkčiau jei dar spėtų užaugti
tada sodinčiau.
QUOTE(wytaute69 @ 2012 06 27, 13:38)
Klausykit, ar man vienai agurkai neauga lauke?
ne tau vienai. Pirmas sėjimas buvo pas mane-nuo pernai likusių sėklų-nedygo, tai tik naujos sėklos išdygo. Ir išdygę sunkiai auga, tik dabar truputį atsigavo.