Dabar tik supratau,kad nevisiems tai trugdo ir matoma...Mat,mes pasididinę šriftą,kad be akinių butų galima apseiti,ir tada gaunas gana didelis nepatogumas,akiratyje nelieka net cituoti-atsakyti .Tad atleiskit,kad ne į tema,bet bus aiškiau visoms,kame reikalas
QUOTE(Lora11 @ 2012 06 25, 13:19)
As cia is facebook iskeliau ta foto.
jei matysis
http://www.facebook....76358?sk=photos
Viena tokia 2mx2m padarem, pazaisdami. Tik dejau seno tinklo is abieju pusiu, turetu per koki menesi matytis kas ten vyksta.Kaip lietus veikia, ar auga tos zoles ir pan. Tokiuose gardeliuose man patiktu augint metas, melisa, ciobreli ir pan. kurie megsta keliaut saknimis. Gal ir siaip butu gerai kiekvienam gardelyje atskira prieskoniu rusis. Ir visai graziai atrodytu.
jei matysis
http://www.facebook....76358?sk=photos
Viena tokia 2mx2m padarem, pazaisdami. Tik dejau seno tinklo is abieju pusiu, turetu per koki menesi matytis kas ten vyksta.Kaip lietus veikia, ar auga tos zoles ir pan. Tokiuose gardeliuose man patiktu augint metas, melisa, ciobreli ir pan. kurie megsta keliaut saknimis. Gal ir siaip butu gerai kiekvienam gardelyje atskira prieskoniu rusis. Ir visai graziai atrodytu.
Supratau, kad čia iš FB O po poros mėnesių smagu būtų paskaityti Jūsų, Lora11, atsiliepimus apie tokios "lysves" privalumus ir trūkumus
QUOTE(yerena @ 2012 06 25, 19:39)
Supratau, kad čia iš FB O po poros mėnesių smagu būtų paskaityti Jūsų, Lora11, atsiliepimus apie tokios "lysves" privalumus ir trūkumus
Dabar mano eksperimentine bus naudojama mizunui augint. Jei neissiskes po gero lietaus Pripyliau geros zemes, dugne dar ne visai perpuvusio meslo dejau. Sia savaite nieko nesejau, jei savaitgali ji dar egzistuos, pasesiu. Pranesa lietingus orus, bus isbandymas. Butinai parasysiu. Jei toks variantas pakankamai patvarus, kodel visoms juo nepasinaudot?
QUOTE(diasaja @ 2012 06 26, 17:07)
Šiandien nieko neina darže daryti, tai nusprendžiau bent derliaus paieškoti
Sekmingos paieskos
Maniskes dar tik zydi - tai gal dar neieskosiu
QUOTE(edinka @ 2012 06 26, 18:05)
Pabandyti verta pas mane taip pat tik žydi.
Mes irgi jau bandėm Šiek tiek mažesnės nei pas Diasają, bet jau tikrai valgyti galima.
diasaja, dailios bulves O ir bulvienojai visi kaip vienas
QUOTE(diasaja @ 2012 06 26, 19:07)
Pabandyti verta pas mane taip pat tik žydi.
Taigi jei rasiu, tai neatsilaikysiu ... o kas senas bulves suvalgys...
QUOTE(diasaja @ 2012 06 26, 17:07)
Šiandien nieko neina darže daryti, tai nusprendžiau bent derliaus paieškoti
paieškos pasiteisino. Vieno krūmo derlius:
paieškos pasiteisino. Vieno krūmo derlius:
Kada sodinot?