Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas - 13

o ne per velu butu paseti velyvas morkas? Man labai nedaug ju isdygo schmoll.gif Liksim be morku doh.gif
Del saulegrazu niekas neatsake... jauciu nesesiu jau siemet... matyt, kad per velu bus.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 06 22, 10:53)
o ne per velu butu paseti velyvas morkas? Man labai nedaug ju isdygo schmoll.gif Liksim be morku  doh.gif

Gal sėk ankstyvas - jos greičiau subręsta, tikrai užaugs dar mirksiukas.gif
O saulėgrąžas gal atidėk kitiems metams jau g.gif - man atrodo, kad nebespės subręsti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 06 22, 10:53)
Del saulegrazu niekas neatsake... jauciu nesesiu jau siemet... matyt, kad per velu bus.

Prieš mėn sėjau saulėgrąžas, dar nedidukės yra, o jau kaip ir birelis baigias unsure.gif

Aš dar su klausimu: Įkišau sode sudaigintus agurkus (gegužės mėn) su durpių taurelėmis, bet ne vietoj - po medžiais doh.gif Ištvėrė ir šalnas, ir sausą orą, bet tas pavėsis neleidžia augt toliau, matau, kad trūksta saulutės. Ar galima būtų perkelt juos į saulėtą vietą, į kitą lysvę? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Angelux @ 2012 06 15, 20:06)
Aš šiemet sodinau morkas ir ridikėlius ant suklijoto pačio pigiausio tualetinio poperiaus, tai liuksiškai avosi  thumbup.gif , patiko. Mama apžiūrėjusi ką tik išdygusiais morkytes, sakė kad per retai, nu gi dabar kur per retai  biggrin.gif , pats tas, po kokius 2-3 cm tarpai, taip kaip ir buvau susodinus žiemą. Pažiūrėsim kokios užaugs  biggrin.gif , bet kitais metais kaip be butu taip pat darysiu, padariau vagelę, palaisčiau, paklojau poperiuką reikiamo ilgio ir užpyliau šiek tiek žemėmis. Jokio retinimo, kas kan baisiausiai nepatiko, be to skaičiau, kad retinant paskui ir išsikraipo tos morkytės, buna kreivos. Nu vienžodž- ataskaitą bus rudenį. Bet jau ridikėlius nuo tualetinio poperiaus trečia derlių valgom, patiko, kad visai nebuvo mažu neužaugusiu, kuriom nebuvo vietos augti, visi ridikėliai kaip kareiviai  biggrin.gif

Sveiki,

esu irgi pradžiamokslė...

O kur jūs gaunat tokių morkų ant popieriaus klijuotų? Ar pačios klijuojat?
Jei taip, paaiškinkite smulkiau kaip tai daryti smile.gif Ir aš nenoriu retinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AurelijaGP @ 2012 06 22, 12:44)
Sveiki,

Jei taip, paaiškinkite smulkiau kaip tai daryti smile.gif Ir aš nenoriu retinti  ax.gif

Galima atkirpti tualetinio popieriaus juostele, sulenkti ir ,,iklijuoti" seklas
Atsakyti
QUOTE(AurelijaGP @ 2012 06 22, 11:44)
Sveiki,

Jei taip, paaiškinkite smulkiau kaip tai daryti smile.gif Ir aš nenoriu retinti  ax.gif

mes tokias perkam. tik reikia ziureti ar ankstyvos ar velyvos, kokiu reikia

[attachmentid=222821]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Profit: 22 birželio 2012 - 11:17
QUOTE(Profit @ 2012 06 22, 12:16)
mes tokias perkam. tik reikia ziureti ar ankstyvos ar velyvos, kokiu reikia

[attachmentid=222821]

Ačiūsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(paszaga @ 2012 06 22, 12:07)
Galima atkirpti tualetinio popieriaus juostele, sulenkti ir ,,iklijuoti" seklas

O su kuo klijuoti? Klijais? biggrin.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(AurelijaGP @ 2012 06 22, 13:54)
Ačiūsmile.gif

Papildyta:
O su kuo klijuoti? Klijais?  biggrin.gif  blink.gif

Pabandykis sudrekinti, gal savaime sulips. mirksiukas.gif O jei ne, tai gal kisielius pades lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paszaga @ 2012 06 22, 12:58)
Pabandykis sudrekinti, gal savaime sulips. mirksiukas.gif  O jei ne, tai gal kisielius pades  lotuliukas.gif

Savaime neprilips,išdžiūvus nukris viskas.Klijuoja iš krakmolo virtu ir atvėsintu aišku tirštu kisieliumi
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2012 06 22, 14:05)
Savaime neprilips,išdžiūvus nukris viskas.Klijuoja iš krakmolo virtu ir atvėsintu aišku tirštu kisieliumi

Nebloga idėja bigsmile.gif Kitais metais ir man taip reikės pabandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2012 06 22, 13:05)

Ačiū už pagalbą smile.gif 4u.gif
Visoms

O ta mintis klijuoti tikrai parjuokino biggrin.gif sėdžiu iki ausų išsišiepusi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AurelijaGP: 22 birželio 2012 - 12:23
QUOTE(AurelijaGP @ 2012 06 22, 13:23)
Ačiū už pagalbą smile.gif  4u.gif 
Visoms

O ta mintis klijuoti tikrai parjuokino biggrin.gif  sėdžiu iki ausų išsišiepusi biggrin.gif

O kas čia juokingo? 4u.gif Tikrai labai gerai auga morkos, kai turi pakankamai ploto ir nėra išjudinamos retinant mirksiukas.gif

Atsakyti