Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas - 13

QUOTE(jurginėlis @ 2012 06 15, 20:11)
likau labai patenkinta ridikėliais ROVER ir RUDOLF, dabar auginu SKARLET GLOBE

Kokios čia firmos?
Man tai labai patiko PRIMARA elite firmos, ridikėliai labai stambus, sultingi, tokius panašiai turguj pardavinėja. Ir netgi peraugę nepraranda savo minkštumo ir sultingumo.
Atsakyti
Gal kuri galit parasyt kaip konservuojat jaunus burokeliu lapus ziemai 4u.gif Retinsiu,tai galvoju gaila ismest,sudesiu i stiklainiukus ziemai sriubytei.
http://www.supermama...?...59&t=835118
aciukas
Atsakyti
QUOTE(Angelux @ 2012 06 15, 20:25)
Kokios čia firmos?

Rover ir Rudolf yra iš baltic seeds.
Atsakyti
QUOTE(Neris @ 2012 06 15, 20:31)
Rover ir Rudolf yra iš baltic seeds.

O dėl jos jum patiko, ar stambus? Nepatinka man krapštytis su smulkais rididėliais, tokiais kaip SAXA

O kur buna baltic seeds sėklų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angelux: 15 birželio 2012 - 19:40
QUOTE(Angelux @ 2012 06 15, 20:37)
O dėl jos jum patiko, ar stambus? Nepatinka man krapštytis su smulkais rididėliais, tokiais kaip SAXA

Rover užauga dideli, sultingi ridikeliai. Atsparūs sausrai. Šiemet išbandžiau ir Rudolf taip pat sultingi, bet pas mane buvo pakirmijusių.

http://www.balticseeds.eu/
Atsakyti

QUOTE(Angelux @ 2012 06 15, 20:37)

Kažkurie Baltic seeds yra dideli ridikėliai, bet nepamenu kurie.

O sėklas jų pirkau parodoje ,,Ką pasėsi"
Atsakyti
"Rover" dideli mirksiukas.gif
Atsakyti
man ir tie ir tie labai dideli buvo, vienu kąsniu į burną neįdėsi. Nemedėjo, o kad uždengti agro plėvele buvo-nei vienos kirmėlės thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi siais metais pirma karta pabandziau Rover ir buvau maloniai nustebusi - dar niekada tokiu skaniu, dideliu ridiku nebuvau uzayginusi. Kitais metais vel pirksiu tik juos smile.gif Daviau kaimynams paragauti, tai moteriskes klause kuo tresiu, nes tokiu graziu ridiku ju manimu be kokiu nors tresimu ir panasiai uzauginti neimanoma, o as ju visai netresiau ir uzaugo labai dideli ir svarbiausia skanus smile.gif
Atsakyti
Labas merginos . Pirmais metais pasisodinau brokolius daigais ir isstiruju nelabai moku ju auginti . Pas mane jie zydi , ar taip turi buti ?
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2012 06 16, 20:54)
Labas merginos . Pirmais metais pasisodinau brokolius daigais ir isstiruju nelabai moku ju auginti . Pas mane jie zydi , ar taip turi buti ?

Reiskia jau perauginai, reikejo skint zalius butonus
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2012 06 16, 22:05)
Reiskia jau perauginai, reikejo skint zalius butonus

Bet tai nieko nebuvo ka skinti , vos mazulyciai islindo ir suzydejo 4u.gif
Tai jau reik raut lauk g.gif
Atsakyti