Nu kas su tom morkom Kaip pas kitas, ar auga? is dvieju pakeliu seklu, kur turejo butu apie 500 morku,duok dieve,kad butu 10-15 morkyciu
QUOTE(sbo @ 2012 06 15, 09:13)
Nu kas su tom morkom Kaip pas kitas, ar auga? is dvieju pakeliu seklu, kur turejo butu apie 500 morku,duok dieve,kad butu 10-15 morkyciu
Gal dar sudygs. Jau galvojau, kad irgi reikės sėti morkas iš naujo, pora savaičių nedygo, po to žiūriu, staigiai sudygo kaip šepetys. Tačiau, jeigu sudygo keliolika, yra rizika, kad nesudygs, toks jau šis šaltas ir drėgnas pavasaris. Gal pabandykt pasėti iš naujo vėlyvųjų morkų, dar užaugs. Aš šiandien sėsiu šparagines pupeles, nes pasėtų prieš kelias savaites vaizdas liūdnas - iš pakelio sudygo po kelias, tai yra buvo sudygę daugiau, bet pajuodavo ir nunyko. Nusipirkau iš naujo (dar teko palakstyti, kol radau) ir kaišiuosiu sėklas į tuščias vietas
QUOTE(sbo @ 2012 06 15, 09:13)
Aš tai negaliu burbėt ant jų, iš šiltnamio tai jau valgome, lauke irgi vėlyvos jau sudygo kaip šepetys reikės retinti
QUOTE(jurginėlis @ 2012 06 14, 22:42)
mano pekiniečiai ...
Skaniai atrodo Praeitą sav buvau sodyboj, tai tik po kelis lapelius maniškiai
QUOTE(sbo @ 2012 06 15, 10:13)
Sode juodžemyje man irgi normaliai nedygsta O va sodyboj, smėliuke - pats tas!
Morkos pas mane sudygo graziai, isretinau-auga sau toliau.
Sparagines pirmo sejimo kas antra sakykim sudygo (priemolis), atsejau praeitos savaites pirmadieni-dabar viskas gerai, sudygo. Sesiu dar (laisvos vietos turiu).
Sparagines pirmo sejimo kas antra sakykim sudygo (priemolis), atsejau praeitos savaites pirmadieni-dabar viskas gerai, sudygo. Sesiu dar (laisvos vietos turiu).
Na reiks paseti dar... O gal cia jos man neauga, nes seklas pirkau tokias, kur popierineje juosteleje suklyjuotos?
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 15, 12:12)
Pati, kai laiko yra žiemą, susiklijuoju. Kaip ir ridikėlius
o ant ko klijuojate ir kokiais klijais? Ridikeliams butu super
QUOTE(Profit @ 2012 06 15, 12:17)
Susikarpau popierinį virtuvinį rankšluostį juostelėmis ir klijuoju išsivirtais krakmolo klijais
QUOTE(Profit @ 2012 06 15, 12:17)
O burokelius reikia retinti? Atsiprasau, jei kvailas klausimas, tiesiog sie metai man pirmi kai turiu darza
QUOTE(sbo @ 2012 06 15, 12:51)
O burokelius reikia retinti? Atsiprasau, jei kvailas klausimas, tiesiog sie metai man pirmi kai turiu darza
Reikia Nors aišku priklauso,kokiu tankumu pasėjote.