Mano agurkai sudygo, bet jau tookie nugeltę stovi..
O jus ziurit pagal dienas ,kada agurkus seti? Kada dabar palankus metas tai daryti? Nes pas mane irgi ne visos seklos sudygo
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 06 09, 15:42)
Bėda šiemet su agurkais kiek su kuo pakalbu- arba nesudygo arba nušąlo Sėsiu ir aš dar kartą.
Kalbėk su manim pasėjau, sudygo ir dabar visai šauniai auga Čia tam, kad atskiesti negatyvą truputį.
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 06 09, 15:42)
Bėda šiemet su agurkais kiek su kuo pakalbu- arba nesudygo arba nušąlo Sėsiu ir aš dar kartą.
Mano sudygo labai gerai, jau leidžia tikruosius lapelius
Irgi neturiu ko skustis.Bet kaip pasėjau,dar nelaisčiau,vakar nuėmiau dangą, ,kad apžiūrėčiau, žoles pakedenčiau, kad lietus palaistytų. Tai tik pakrapino Radničiokų močiutė prašė,seklu daug buvo,tai po tris susejau,jau retinau.Atlantis F labai rekomendavo ,tai jų po vieną tik sejau,teks atsėti kokias tris ir vel uždengti agro..
Šiltnaminiai jau užraugti
Šiltnaminiai jau užraugti
apipurkiau visa darza cesnakiniu uzpilu(praskiestu)... tikiuosi viskam tinka, kaip dejau per viska, nuo agurku iki buroku (nes valgo kazkas mano augalelius juodai, o ant morku siltnamyje radau net zalius vabaliukus maziukus kazkokius) tiesa pomidorai negavo, nes neseniai purksti asiukliu...
Kaip auga panoliai kas auginate? Maniškiai kurie lauke nelabai patenkinti matyt per vėsios naktys jiems ar ten kur pasodinti mažoka saulės o va kur šiltnamyje prie paprikų auga tai eina iš proto, paprikas jau gožti pradeda
QUOTE(jolituxxx @ 2012 06 09, 22:10)
Kaip auga panoliai kas auginate? Maniškiai kurie lauke nelabai patenkinti matyt per vėsios naktys jiems ar ten kur pasodinti mažoka saulės o va kur šiltnamyje prie paprikų auga tai eina iš proto, paprikas jau gožti pradeda
Pankoliai? tik ryt issodinsiu
QUOTE(Jolete @ 2012 06 09, 16:48)
Mano sudygo labai gerai, jau leidžia tikruosius lapelius
Mano sudtge ir su tikrais lapeliais, bet indeliuose ir siltnamyje, laukia kada i lauka susodinsiu, bet ten velgi laukia kurkliai issizioje grobio, nes kalafijorus su indeliais surijo.
QUOTE(Venta9 @ 2012 06 09, 23:06)
Mano sudtge ir su tikrais lapeliais, bet indeliuose ir siltnamyje, laukia kada i lauka susodinsiu, bet ten velgi laukia kurkliai issizioje grobio, nes kalafijorus su indeliais surijo.
Siaubas, belieka tikėtis, kad kurkliai nemutuos ir alavinių kibirų nepradės ryti
QUOTE(Dzhine @ 2012 06 09, 23:35)
Siaubas, belieka tikėtis, kad kurkliai nemutuos ir alavinių kibirų nepradės ryti
Nevalgo tie kurkliai nei daigų, nei indelių. Ne tas kenkėjas paminėtas.
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 09, 23:39)
Nevalgo tie kurkliai nei daigų, nei indelių. Ne tas kenkėjas paminėtas.
Gerai, kai yra kas gali apginti kurklių reputaciją