pernai visi mano burku lapai tokie buvo.
siemet jau vos isdygusius nupurskiau muilo ir margancofkes misiniu, po kokios savaites purksiu su actu, arba cesnaku - kad nubaidytu visokius vabalius.
pernai visi mano burku lapai tokie buvo.
siemet jau vos isdygusius nupurskiau muilo ir margancofkes misiniu, po kokios savaites purksiu su actu, arba cesnaku - kad nubaidytu visokius vabalius.
Pasirodau savo vazonines cukinijas, kurios šiuo atveju tapo pintinėje augančiomis Aišku turėtų augti viena, o ne dvi tikriausiai toje pakežusioje pintinėje, bet svarbu, jog derlius jau nusimato
Norint atsikratyti juodųjų amarų reiktų nulaužti pupų viršūnes, kai tik užsimezga ankštys arba reiktų purkšti preparatais, nes laiku nenaikinant amarų augalai arba visai neduoda, arba duoda labai mažą derlių.
Norint atsikratyti juodųjų amarų reiktų nulaužti pupų viršūnes, kai tik užsimezga ankštys arba reiktų purkšti preparatais, nes laiku nenaikinant amarų augalai arba visai neduoda, arba duoda labai mažą derlių.
okis, aciu, lauksiu kol pasirodys ankstys - ir bandysiu nulauzyti,. Kaip tycia siemet taip nemazai uzsisodinome palei bulves - mat pernai mazoka pasirode....
Ar dar nevėlu iš naujo agurkus lauke sėti. Pasėjau du pakelius, bet išdygo tik keturi agurkiukai, o ir tie neaišku ar išgyvens, tokie susisukę lapeliai (pirmi metai daržą sodinu, tai dar nelabai išmanau )
Aš irgi dar žadu agurkus sodinti.Nedygsta ir pas mane,pirmi metai taip. Viską dar galima sėti iki joninių. Vieną pupą,ant durniaus pasodinau šiltnamio kampe,iš kažkur atsirado,įkišau į žemę,dabar jau žydi.Jokie amarai nepuola,ne taip kaip lauke.Mano lauke,dar tik sudygę.
nevėlu. Aš irgi dar pasodinsiu. Pernai vieną pakelį vėlai sodinau, tai vasaros gale taip gerai - visi agurkai jau į pabaigą, o tie gražūs, vešlūs, agurkėliais aplipę.
Aš irgi dar papildomai sėsiu. Dalis gerai sudygo, dalį sraigės nugraužė. Pernai labai pasiteisino vėliau sėti. Šalnų nebėr, naktys šiltesnės, bus agurkėliai, tik vėliau...