Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas - 13

Sakykit kada jus sejat i siltnami morkas, kad jau laukiat derliaus g.gif As irgi buvau pabarscius, bet visai dar mazytes, labai labai ilgai dygo...
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 05 22, 14:23)
Na, kad morkos ilgai dygsta todėl ir siūloma kartu su jomis sėti ridikelius, krapus. Kol jos išsijudina, jau nebelieka kompanjonų ir tuo pačiu pažymimos sėjos vietos  4u.gif

Kad skaiciau kad netinka krapai morkoms. Tipo jie yra antagonistai
As morkas su svogunais sodinu
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2012 05 22, 17:57)
Sakykit kada jus sejat i siltnami  morkas, kad jau laukiat derliaus g.gif

nebepamenu. Su ridikėliais kartu. Kovo pabaigoj gal, o gal balandžio pradžioj mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 05 22, 08:28)
morkos visad ilgai dygsta  smile.gif
Mano lauke dar nesudygusios. Užtat šiltnamines jau po kelių savaičių valgysim  wub.gif

Gal kokią specialią rūšį sėjat į šiltnamį? g.gif
Pas mane šiemet irgi morkos prastai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 05 22, 17:34)
na va, o sakot, kad su morkom nesiseka - pirmoji valgysit  thumbup.gif

Tai tą vienintelę ir išroviau, kaip pirštuko dydis smile.gif
Atsakyti
Aš dar vėlyvųjų morkų nepasėjau ir dar nesiruošiu sėti ax.gif

su morkomis gerai sodinti svogūnus, geri kaimynai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 22 gegužės 2012 - 22:56
QUOTE(ausrap @ 2012 05 22, 20:20)
Gal kokią specialią rūšį sėjat į šiltnamį? g.gif

ne, tiesiog ankstyvas sėjau.
Atsakyti
saintlina a pas tave tiek vietos siltnamy kad morkas seji g.gif
as tik i lauka seju negirdejau, kad i siltnami setu; beje as jau susisejau; agurkus,morkas, burokus, cibulius, kopustus, pomidorus, salierus ir viskas jau auga, kad tik po tokiu karsciu kokia krusa neuzeitu, nepamenu tokios karstos geguzes vidurio blink.gif
Atsakyti
Mano ankstyvos "Amsterdammer 2" morkos jau lenda lauke smile.gif Ir burokeliai, cukinijos, zirniu antra partija, sparagines pupeles, ridikeliai, rukola. Svogunu sodinuku laiskai irgi jau paauge. Nepilnos 2 savaites praejo nuo sejos/sodinimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elar: 23 gegužės 2012 - 08:30
QUOTE(Elar @ 2012 05 23, 08:27)
Mano ankstyvos "Amsterdammer 2" morkos jau lenda lauke  smile.gif  Ir burokeliai, cukinijos, zirniu antra partija, sparagines pupeles, ridikeliai, rukola. Svogunu sodinuku laiskai irgi jau paauge. Nepilnos 2 savaites praejo nuo sejos/sodinimo.

o mano morkos matyt neprasikala per ta pluta g.gif doh.gif
zirniai jau irgi beveik visi sudyge, ir bujoja tarp varpucio doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(užsklanda @ 2012 05 23, 09:31)
o mano morkos matyt neprasikala per ta pluta  g.gif  doh.gif
zirniai jau irgi beveik visi sudyge, ir bujoja tarp varpucio doh.gif  doh.gif

As tarp mulco eilutese sejau, tos eilutes irgi pasiplake buvo, bet vis stengiausi palaistyti, kad paminkstetu ir pralindo. Irgi bijojau, kad neislis, nes priemolis pas mane, tai ta pluta susidaro kaip bebutu.
Kolkas labai dziaugiuosi, kad mulco deka ravet/purent beveik nereikia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elar: 23 gegužės 2012 - 08:41
QUOTE(Elar @ 2012 05 23, 08:41)
As tarp mulco eilutese sejau, tos eilutes irgi pasiplake buvo, bet vis stengiausi palaistyti, kad paminkstetu ir pralindo. Irgi bijojau, kad neislis, nes priemolis pas mane, tai ta pluta susidaro kaip bebutu.
Kolkas labai dziaugiuosi, kad mulco deka ravet/purent beveik nereikia  rolleyes.gif

as deja, dar viso darzo nemulciuoju, tik braskes ir siltnami...gal kada ateity,,..
Atsakyti