Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas - 13

QUOTE(katyttee @ 2012 06 03, 15:01)
dar pilnai viskas nesudyge ir vaizdo nera  4u.gif

Parodinis vaizdelis wub.gif Tikrai labai gražu ir tvarkinga. O po tais akmenukais kokią plėvelę tiesėt ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Elar @ 2012 06 03, 15:45)
4u.gif
oi, as vyro tai jau net neprasysiu  doh.gif  lotuliukas.gif 

Aš kartais pagudrauju blush2.gif Būna, kad prašau ko nors, prašau- tai įrankiai darbe, tai laiko nėr, tai vėliau- tai aš imu taip nezgrabnai pati jau konstruot ką nors, plaktuku mojuot pro šalį ir vaikus pagalbon kviestis, tai po kelių minučių viską meta ir atlekia šaukdamas, kad negali ramiai žiūrėt lotuliukas.gif Dar kartais "pasimaivau", kad ai, negaišk laiko, aš pati susitvarkysiu...darbas kaip mat būna padarytas thumbup.gif biggrin.gif Būtumėt mačiusios, kaip šilnamį "stačiau" lotuliukas.gif Dvi savaites šlangai buvo nupirkti, man daigai jau vos vos gyvi, o jam vis laiko nėr doh.gif Tai nuėjau daržan ir statau tuos šlangus bele kaip, atseit matuoju kažką, rikiuoju, vienas krenta, kitą gaudau, trečią pakelt bandau, tarp kojų suspaudus laikau, rangosi kaip gyvatės, slysta, bandau į žemę sugrūst kad stovėtų... vaikai iš juoko leipsta o aš rėkiu kad viskas man gerai ir laukiu, kad tik greičiau ateitų jau, kol man strėnų nesusuko... Tą patį vakarą šiltnamis jau stovėjo gatavas, gražutis, su mediniu pamatėliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 06 03, 16:20)
Aš kartais pagudrauju blush2.gif

thumbup.gif
Maniskiui irgi laiko trukumas per savus darbus, bet ir siaip jis tokiems namu darbams tiesiog nesutvertas rolleyes.gif (isitikinau jau ne karta).
Nebent kai reikia griauti lotuliukas.gif pvz. nesenai wc kelias plyteles reikejo isdauzyti, kad pasiekti vamzdzius- tai net pats sake, kad va cia tai sugebu ir patinka! lotuliukas.gif
Geriau jau sumokes kazkam, negu pats meistraus.
Atsakyti
QUOTE(Elar @ 2012 06 03, 16:33)
Geriau jau sumokes kazkam, negu pats meistraus.

Tai varijantas visai neprastas thumbup.gif
Maniškis tai viską moka ir viską, ką jau daro, tai labai kruopščiai ir gražiai, bet labiausiai abidna ir būna, kad šiaučius be batų, kriaučius be sermėgos ir saviems darbams namuose laiko nelieka doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rūta Mėta: 03 birželio 2012 - 15:45
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 06 03, 16:20)
Aš kartais pagudrauju blush2.gif

bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi prisijuokiau.. thumbup.gif
Atsakyti
mano daržo vaizdelis
user posted image bulvikės
user posted image žirniukai

vienais metais žirniukus antrą kartą sėjau kažkur liepos mėn., rudenį derlius buvo puikiausias thumbup.gif
Atsakyti
[quote=katyttee,2012 06 03, 15:20]

labai aciu, kartu su vyru labai stengemes biggrin.gif ir Jums tikrai pavyks, nieko sudetingo tik kantrybes ir meiles laselis biggrin.gif

šaunuolė, labai gražu 4u.gif
Atsakyti
katyttee, o akmenukus sijojotes ar kaip kitaip isigijote?
Atsakyti
pasigirsiu ir aš smile.gif asmeniškai aš dar niekad nesu tokiu metu morkiukų turėjus, tai laabai dėkavoju forumietėms už idėją 'morkos šiltnamyje' 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 06 03, 19:46)
pasigirsiu ir aš  smile.gif  asmeniškai aš dar niekad nesu tokiu metu morkiukų turėjus, tai laabai dėkavoju forumietėms už idėją 'morkos šiltnamyje'  4u.gif

thumbup.gif
mano tai kreivi uzaugo, nes daiginau namuose, o po to sodinau i siltnami
[attachmentid=222373]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 03 birželio 2012 - 19:56
QUOTE(tany @ 2012 06 03, 20:56)
thumbup.gif
mano tai kreivi uzaugo, nes daiginau namuose, o po to sodinau i siltnami
[attachmentid=222373]

o as esu skaiciusi, akd tokios morkos uzauga, kai zeme nepakankamai puri ir lengva. Bet as patirties neturiu, tai negaliu garantuotai gincytis.
Atsakyti
O, kokios morkytės biggrin.gif
O manosios sėtos iš pokučio kažkokios paprastos tai labai gerai sudygo , o va tos, kur iš juostelių - tai gal kas kelinta tik. g.gif

Ir šparaginės kelios teišdygo. Tos pačios kiaurai suvarpytos, vienos skylutės. g.gif
KArnišonai visai nesudygo, nei vienas. Kiti agurkiukai tokie išsigandę. Bet svogūnai laimingi. Auga ir vargo nemato biggrin.gif Tfu tfu tfu, kad neprisikalbėjus. biggrin.gif
Atsakyti