Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas - 13

Apziurejau savo sparagines pupeles, teks is naujo seti. Sudyge, bet dauguma su juodomis virsunemis. O tiek planu del ju suvartojimo doh.gif . Matyt, dengti reikejo, bet buvo taip silta, nesitikejo, kad sitaip atsals. g.gif Ir moliugai, anksciau paseti, nusalo sudyge, siandien atsejau. Uz tai vakar nuskyneme 2 agurkus ir 2 raudonus pomidorus. Juk turi buti kazkas asaru del pupeliu, nusluostymui.
Atsakyti
QUOTE(vasarema @ 2012 06 03, 12:31)

Uz tai vakar nuskyneme 2 agurkus ir 2 raudonus pomidorus. Juk turi buti kazkas asaru del pupeliu, nusluostymui.

Neliūdėk dėl pupelių, išdygs kitos. O su derliumi sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2012 06 03, 12:12)
Kaime nuvažiavus prisijuokėm. Tetulė sako, negalima sodinti žirnių, pupų... ketvirtadienį. Kodėl? R raidė yra  lotuliukas.gif . sakau sėsiu penktadienį - sako negalima p raidė yra. O kodėl? Paukščiai išles  lotuliukas.gif

Bet kad visiose dienose yra R raidė, tai darbuotis galima tik savaitgalį, o kaip su "savaitgalis - poilsio diena "  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif pailsėkim, moteriškės, o daržovių turguj nusipirksim lotuliukas.gif Linksma tetulytė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 06 03, 12:53)
lotuliukas.gif pailsėkim, moteriškės, o daržovių turguj nusipirksim lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif doh.gif lotuliukas.gif as jau irgi panasiai pradedu galvoti doh.gif
Ka tik "dariau dirbtini kvepevima" agurkui - suo isrove, kito virsune nukando (nu tas dzin). Braskiu pora islauzyta vel, sausmedzio saka atlauzta. Su braskem isvis-ziedu simtai atrodo buvo, bet puse daigu uzsirauke, velyvesnes tik kelios matosi augancios, normalios. Jau apie zirnius ir sparagines rasiau, kaip nesiseke. Kolkas tik svogunu laiskais galiu pasidziaugtiis viso darzo lotuliukas.gif Burokeliai su morkom irgo normaliai sudyge, bet irgi dar neaisku kas prades pult (pernai amarai i burokus kesinosi).
Atrodo viskas nueis vos ne tiesiogine prasme tam musu suniui ant uodegos siemet... verysad.gif
Darysiu pakeltas lysves. Nusprendziau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elar: 03 birželio 2012 - 12:14
Tai,kad ir į pakeltas lysves "padarai" patenka biggrin.gif
Mano vijoklinės pupelės nesudygo.Atkasu-o jos kaip rėtis iškramtytos biggrin.gif
Kukurūzai sudygę,bet jau baigia sugraužt juos (šliužai spėju).
Agurkai lauke jei tik išlenda,iškart nugraužti būna.
O jau apie tai,kaip kurmis visą daržą ir šiltnamį "sukasė",tai iš vis tyliu cool.gif biggrin.gif
Ai,ir dar šiandien pamačiau,kad pusė pomidorų šiltnamyje nušalę.Tik niekaip nesuprantu,kada jie ten spėjo šitaip su manim pasielgti.

Vienžo nesėkminga pradžia biggrin.gif
Atsakyti

Atrodo viskas nueis vos ne tiesiogine prasme tam musu suniui ant uodegos siemet... verysad.gif
[/quote]
console.gif Aš jau sakiau irgi visą daržą aukščiausia tvora apsitversiu ir šarvuotas duris įstatysiu g.gif Negana amarų ir skruzdžių, tai ir ožkos , katės ir vištos karts nuo karto užklysta doh.gif Sausmedžio pirmos uogos 8 mačiau buvo užmegstos (krūmeliai tik šiemet sodinti), bet dingo kažkur verysad.gif Bet šiaip dar pats laikas viską sėti, sodinti, tai dar nepanikuokim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elar @ 2012 06 03, 13:13)

O kodėl gi ne? wink.gif Pakeli lysveles, apkali lentomis ir uždedi agroplėvelę biggrin.gif
Atsakyti
Pateks aisku ir i pakeltas jei labai noresis tu braskiu ar zirniu paskanauti drinks_cheers.gif , bet vistiek netaip patogu isguleti viska. Nes pavyzdziui, siltnamyje pas mane pakeltos ir tik siandien pirma kart uzlipes prasinese per agurkus. Iki siol tik pereidavo takeliu iki galo ir grizdavo atgal. Aisku, kitamet jau jis bus gal protingenis (optimiste laugh.gif). Zodziu, masciau apie jas jau senokai(pakeltas lysves), tik del braskiu kazkaip sakiau kad po poros metu gal darysiu kai atsodinet p[radesiu, bet dabar voljerui lentas vesis tai pasiziuresiu kiek reikia man darzui tuo paciu ir turbut is rudens pasikelsiu. Braskiu vistiek pernyksciu puse nenormalios kazkokios gavosi, o si pavasari sodintu pasidauginsiu (tik kad pleveleje auga, bet prabadysiu kad isikanytu). O kitamet tikiuosi bus grazus visas mano kampas: lysviu mozaika sukalta, aplinkui pasibagsim tvarkyti "siukslynus" (vis dar zole patvory neseta, tujos nepasodintos aplink darza, trinkeles nebaigtos deti iki siltnamio ir t.t.). Nusifotkinau is virsaus kampeli koks yra dabar ir eisiu matuotis, braizytis, planuotis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elar: 03 birželio 2012 - 13:26
as siemet irgi pakeltas lysves pasidariau,na tiksliau siaip netaip vyro priprasiau kad padarytu, dabar smagu darze tupineti,svaru grazu smile.gif veliau pabandysiu ideti foto 4u.gif o kas liecia suns, as visai be nieko likciau su savo buldogu, tai praeitais metais visa darza vyras tvorele aptvere,dabar ramu, nei suo neuzeina nei vaikai ekskursiju nedaro, nes braskes tai prinokt nespedavo, grizdavo namo su krepseliu zaliu biggrin.gif
Papildyta:
user posted image
user posted image
dar pilnai viskas nesudyge ir vaizdo nera 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katyttee: 03 birželio 2012 - 14:05
QUOTE(katyttee @ 2012 06 03, 15:01)

kaip grazu, tvarkinga wub.gif 10 balu 4u.gif Tikiuosi panasiai pavyks ir man smile.gif
Atsakyti
[/quote]
kaip grazu, tvarkinga wub.gif 10 balu 4u.gif Tikiuosi panasiai pavyks ir man smile.gif
[/quote]

labai aciu, kartu su vyru labai stengemes biggrin.gif ir Jums tikrai pavyks, nieko sudetingo tik kantrybes ir meiles laselis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katyttee: 03 birželio 2012 - 14:21
QUOTE(katyttee @ 2012 06 03, 15:20)
labai aciu, kartu su vyru labai stengemes  biggrin.gif   ir Jums tikrai pavyks, nieko sudetingo tik kantrybes ir meiles laselis  biggrin.gif

4u.gif
oi, as vyro tai jau net neprasysiu doh.gif lotuliukas.gif Lentas parvezti sutiko. Tikiuosi iskart supjaustys kaip man reikia lentpjuvej, pati nusitepsiu, o sukalt paprasysiu geriau brolio ar dar kazko cool.gif

P.S.
nu nebeeent pats pasisiulytu... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elar: 03 birželio 2012 - 14:51