Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas - 13

QUOTE(Dzhine @ 2012 05 30, 18:45)
tikiuosi nebus per vėlu.

NEBUS. esu sėjusi tokiu laiku.
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2012 05 30, 18:25)
Kada vėliausiai galima sėti morkas?

pernai liepos pradžioj sėjau TIP-TOP morkas čekų firmos, spėjo užaugti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2012 05 30, 18:25)

Kada vėliausiai galima sėti morkas?

Aš dar sėsiu ryt - poryt ax.gif
Atsakyti
laba, norejau paklausti, ka butu galima pasodinti pavesingoje vietoje?
yra toks zemes lopinelis isdirbtas prie tvoros, ir niekaip nesugalvoju ka su juo daryti, ka jame galima auginti,gal galite patarti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 31 gegužės 2012 - 15:03
Sveikos. Kokias daržoves dar galima sėti? Apsižiūrėjau, kad viena vaga tarp svogūnų tuščia likusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2012 05 31, 15:56)
Sveikos. Kokias daržoves dar galima sėti? Apsižiūrėjau, kad viena vaga tarp svogūnų tuščia likusi doh.gif

Morkoms tarp svogūnų labai gerai

Atsakyti
QUOTE(nute2 @ 2012 05 31, 15:58)
Morkoms tarp svogūnų labai gerai

morkų jau esu pasisėjus 3 vagas,užteks biggrin.gif
Atsakyti
merginos ,bazilikai tik šiltnamije auga?ar galiu ir lauke kokią vietelę paskirti g.gif nes nemažai turiu ir šiltnami jau prikaišiojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2012 05 31, 17:18)
merginos ,bazilikai tik šiltnamije auga?ar galiu ir lauke kokią vietelę paskirti  g.gif nes nemažai turiu ir šiltnami jau prikaišiojau  ax.gif

Laivai gali lauke augint, tik dabar kelios dienos per vėsios jiems persodint. Dar po savaitės būtų puiku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 05 31, 17:22)
Laivai gali lauke augint, tik dabar kelios dienos per vėsios jiems persodint. Dar po savaitės būtų puiku  4u.gif

4u.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
Skaiciau, kad agurkai pavesi pakencia. Siemet po obelimi agirkus pasodinau, patirtimi tik rudeni galesiu pasidalinti.
Atsakyti
QUOTE(ingiote @ 2012 06 01, 12:21)
Skaiciau, kad agurkai pavesi pakencia. Siemet po obelimi agirkus pasodinau, patirtimi tik rudeni galesiu pasidalinti.

as manyciau, akd tik dalini pavesi agurkai pakencia, nes ten tas patvorys istisai pavesingas, sviesos gauna tik anksti ryte, iki kokiu 9-10val, ir jau vakare, nuo 6 g.gif
Atsakyti