Pasvajokime... apie sultingą ridikėlį, traškią salotą, kvepiantį krapą, paraudusią
uogą... ir visa tai iš savo, aptupinėto ir meile apgaubto daržo...
1 tema
2 tema
3 tema
4 tema
5 tema
6 tema
7 tema
8 tema
9 tema
10tema
11 tema
12 tema
prisimenant,belaukiant...
*
*
*
*
*
*
*
QUOTE(Otaip @ 2012 05 21, 14:47)
Pernai iš 3 pokelių vos kelios teišdygo Žemė turbūt netinkama...
QUOTE(*Aukse* @ 2012 05 21, 14:50)
alytaus apskriti morkos setos pries pora savaiciu ir gyvybes nerodo. nei ankstyviausios, nei velyviausios neturejau tada zaliavos mulciui ir susejau i darza jas. o dabar zole tik einaaa. greiciau islystu, tai nors mulciuoti matyciau ka...
Paaugs žolytė, turėsit mulčiaus Gerai, kad atradau nuo pernai senos žolės, dar ir iš patvorių žolę apskabiau - va tau ir mulčius
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2012 05 21, 17:31)
Per paiešką ieškojau, nerodė
P.s. tvarka lieka viena tema
QUOTE(Jolete @ 2012 05 21, 14:11)
mano jau senokai sėtos,tai galvojau gal nušalė ar ką,bet ir dabar nedygsta arba aš jų nerandu,bijau ravėti,nes neatskiriu,gal kuri padarytumėt foto,kaip jos atrodo nes tikrai pradžioj nepanašios į morkas
sveikos,
aš morkas retai sėjau, bet sudygo dar rečiau ir tikrai labai ilgai dygo
aš morkas retai sėjau, bet sudygo dar rečiau ir tikrai labai ilgai dygo
morkos visad ilgai dygsta
Mano lauke dar nesudygusios. Užtat šiltnamines jau po kelių savaičių valgysim
Mano lauke dar nesudygusios. Užtat šiltnamines jau po kelių savaičių valgysim
Pas mane morkos jau sudygusios ir siemet sakyciau visai normaliai. Pernai pas mane liudna buvo Dygsta tikrai ilgai. Vienos jau daugiau nei menesi pasetos, kitos menesio pradzioje, atrodo labai panasiai Sekmadieni dar velyvasias pasejau
Kaip nustebau, kai sode sekmadienį tvarkydama lysveles radau jau toookią nemažą morkytę - piršto storio Toj vagoj pernai sėjau, matyt, nuo pernai ir sėklytė užsibuvo
Ką daryt su amarais? kaip kovoti? burokėliai lenda ir jau aplipę amarais, šalia liepaitė auga ir ta amarais aplipus ir jau vieną kitą koloradą bulvėse užmačiau.
Aš jau irgi radau du kolorado vabalus vakar.Pernai daviau vyro seserei pusę daržo,tai jie taip apleidę buvo,tai dabar ir randu jų pusėje koloradą.
Greitai jau šiltnamyje žadu valgyti morkas,kitos dar mažokos.Darže vienos jau sudygę,kitos tik tik dygsta.
Greitai jau šiltnamyje žadu valgyti morkas,kitos dar mažokos.Darže vienos jau sudygę,kitos tik tik dygsta.
QUOTE(Ambro @ 2012 05 22, 09:06)
Kaip nustebau, kai sode sekmadienį tvarkydama lysveles radau jau toookią nemažą morkytę - piršto storio Toj vagoj pernai sėjau, matyt, nuo pernai ir sėklytė užsibuvo
na va, o sakot, kad su morkom nesiseka - pirmoji valgysit