Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(Oragė @ 2012 05 29, 08:59)
Ir jau matau sau palaidinę iš airiškų ir dar nertą sijoną (ne airišką) ir dar pradėtas moherinis šalis ir dar... ir dar... ir dar...  doh.gif

bet tai tau smagu bigsmile.gif as labai sunkiai issirenku ko noreciau, nes tiek esu primezgusi/prinerusi kad man labai retai kas itinka 4u.gif tik nenoriu nerti tu visu "topu" kur po 20-30 merginu neria ta pati.... geriau jau nusiziuriu koki siuta modeliuka ir improvizuoju smile.gif dabar turiu tokia laisve, nes, kai dirbau pagal uzsakymus (bukim biedni bet teisingi) esu mezgusi nemazai pasikartojanciu "populiariu" modeliuku.. 4u.gif

QUOTE(...little mary... @ 2012 05 29, 09:19)
LM ant vietos - spintas kratau karsta.gif Mes šeštadienį skrendam su vaikais pas močiutes, tai lieku net ir be vyro  doh.gif  biggrin.gif

bet tai gerai kad ramiai sau ir nestresuoji kad nespesi thumbup.gif drinks_cheers.gif

na, o as stabdau trumpam su airiskais, bet lankysiuosi pas jus reguliariai wub.gif

P.S. sedziu siandien darbe su savo svarkeliu "apkomplimentinta" ir laiminga wub.gif beje jau trys zmones pamane kad neriniai pirktiniai... Is vienos puses apmaudu - kad atrodo kaip pirkti, is kitos puses isdidu kad kokybe puiki jei atrodo kaip pirkti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 29 gegužės 2012 - 09:43
QUOTE(La Perla @ 2012 05 29, 10:40)
bet tai gerai kad ramiai sau ir nestresuoji kad nespesi  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

na, o as stabdau trumpam su airiskais, bet lankysiuosi pas jus reguliariai  wub.gif

P.S. sedziu siandien darbe su savo svarkeliu "apkomplimentinta" ir laiminga  wub.gif  beje jau trys zmones pamane kad neriniai pirktiniai... Is vienos puses apmaudu - kad atrodo kaip pirkti, is kitos puses isdidu kad kokybe puiki jei atrodo kaip pirkti  lotuliukas.gif

--- kad dar tiek darbų laukia, kad nežinau, dėl kurio pirma pradėt stresuot doh.gif lotuliukas.gif
--- fainas jausmas bigsmile.gif
Atsakyti
Suprantu tave, La Perla, nieko nera nuostabiau kaip buti isgirtai smile.gif smile.gif, o zinant, kad musu visuomene supranta, jog firminis daiktas yra brangu, tai kai tavo rankdarbis atrodo kaip is katalogo- is vis super smile.gif smile.gif. As siandien nuobodziauju- padarysiu sesei pazadeta maiseli su gelytemis smile.gif smile.gif ir eisiu mastyt, ka daryt toliau.....
Atsakyti
zinot, merginos - niekur nebegu lotuliukas.gif lieku cia smile.gif sugrisiu pasirodyti su kiek kitokiais airiskais... po kokios savaiteles ar dvieju ax.gif jei pavyks igyvendinti savo fantazijas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2012 05 28, 22:56)
JPE, žinok, vos neapsiverkiau pamačius cray.gif Labai gražu. Sulyginau su savo ir vos ašaros nerieda. PMS matyt veikia  doh.gif

Mhm, va čia ta, kuriai reikia raudot doh.gif tu ką, nematai savo darbo???? doh.gif lotuliukas.gif Puiku ten 4u.gif

QUOTE(La Perla @ 2012 05 29, 10:40)
na, o as stabdau trumpam su airiskais, bet lankysiuosi pas jus reguliariai  wub.gif

P.S. sedziu siandien darbe su savo svarkeliu "apkomplimentinta" ir laiminga  wub.gif  beje jau trys zmones pamane kad neriniai pirktiniai... Is vienos puses apmaudu - kad atrodo kaip pirkti, is kitos puses isdidu kad kokybe puiki jei atrodo kaip pirkti  lotuliukas.gif

Super, tikrai smagu kai dar iš pašalies įvertina 4u.gif

QUOTE(La Perla @ 2012 05 29, 12:50)
zinot, merginos - niekur nebegu  lotuliukas.gif  lieku cia smile.gif sugrisiu pasirodyti su kiek kitokiais airiskais... po kokios savaiteles ar dvieju  ax.gif jei pavyks igyvendinti savo fantazijas lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu šaunuolė. Lauksim pasirodant thumbup.gif
Atsakyti
[quote=JPE,2012 05 29, 08:25]
Cia butent nupaveiksluotas tas soniukas (uzsegimas nuo virsaus iki mazosios gelytes ant lapelio). Kitaip neiseina parodyti, nes knopkiukai bespalviai ir atsegus jie isvis nesimato

JPE, ačiū labai. Dabar jau man aišku koks tas užsegimas, nežinau kodėl buvau susapnavusi, kad turėtų būti užtrauktukas. Tik niekaip nesugalvojau kaip jį galima būtų gražiai įmontuoti. Ir dar klausimas ar tos mažos knopkytės laiko? Neatsiseginėja?
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 05 28, 16:20)
PABAIGTUVES!!!!!!

Tobula wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
La Perla, JPE, žudot mane su savo grožiais.. Iš kur tiek kantrybės.. Abiejų darbai nuostabūs, laukiu nesulaukiu tęsinių wub.gif

P.S. JPE gal gali pasidalinti tos didelės dvisluoksnės gėlės schemute, jei ji čia buvo, pažiūrėjau blush2.gif
Atsakyti
Aciu smile.gif gelytes schemute yra www.rankdarbiunamai.lt, tiesa, as jai paplatinau ziedlapius pgl savo poreikius smile.gif
Atsakyti
JPE, dabar, kai jau susigulėjo įspudis galiu išreikšti savo susižavėjimą. Kruopštus, iškirtinis, nepakartojamas sijonas. Vakar tik atsidarau temą, paspoksau blink.gif ir uždarau paskui dar prisikišus prie monitoriaus pažiūrinėjau ir žodžių neradau smile.gif
Atsakyti
La Perla turiu pripažinti, kai pamačiau atskiras detales suabejojau ar tikrai iš tokių gabalų gausis tobulas daiktas blush2.gif Labai džiaugiuosi, kad klydau 4u.gif
Atsakyti
PAmečiau Airiukes doh.gif Kai FB pamačiau kažką panašaus, ką LaPerla gamino, nutariau paieškot kame reikalas lotuliukas.gif Ir neapsirikau.
LaPerla švarkiukas thumbup.gif

Sijonas tobulas wub.gif

LM, būsi pati pačiausia nuotaka rolleyes.gif Man norėtųsi siūto sijono, kaip buvo įdėta foto, su lengvu perėjimu wub.gif

O toliau nepamenu nieko, nes vakar skaičiau g.gif
Atsakyti