QUOTE(La Perla @ 2012 05 27, 17:07)
"prisiduodu"
"sijonelis" nesigavo toks, kokio norejau nes priekis su nugara per ilgi siek tiek buvo na ir dar uzsegimu nera na ir zinoma sijono
ir dar sunervino skiriasi apykakles apnerimo siulo spalva siaip nesimato bet dienos sviesoj tai labai aiskiai... kazkuriai taip buvo, gal issibalina?
"sijonelis" nesigavo toks, kokio norejau nes priekis su nugara per ilgi siek tiek buvo na ir dar uzsegimu nera na ir zinoma sijono
ir dar sunervino skiriasi apykakles apnerimo siulo spalva siaip nesimato bet dienos sviesoj tai labai aiskiai... kazkuriai taip buvo, gal issibalina?
Super. Labai labai gražu. Raštu nugaros mačiau jau pasidalinai.
QUOTE(...little mary... @ 2012 05 27, 22:45)
Kaip gražu
Užkrėtėt jūs čia mane visos dar viena manija
Mano darbai laikinai stovi. Ruošiamės kitą šeštadienį jau parmigruoti
Tiesa, vis tik pamėginau prilipinti tą raštuką vieną Eurovizinį vakarą - atrodė štai taip:
Užkrėtėt jūs čia mane visos dar viena manija
Mano darbai laikinai stovi. Ruošiamės kitą šeštadienį jau parmigruoti
Tiesa, vis tik pamėginau prilipinti tą raštuką vieną Eurovizinį vakarą - atrodė štai taip:
Labai gražiai apatinis raštas atrodo, lengvas, kaip pūkas. Jau matau kaip plevensi savo dieną Gal gali schemą apatinio rašto
QUOTE(JPE @ 2012 05 28, 16:20)
PABAIGTUVES!!!!!! Viskas, as ji pabaigiau ir parodau Jums . Zodziu, pats darbas buvo nuostabus, o va pabaigimas ilgas ir sudetingas . Palikau stai toki varianta, su siek tiek paaukstintu liemeniu ir uzsegimu soniuke. Tiesa, dar neplautas ir negarintas, teks ir man truputi su Vanish pazaisti, nes prakaita nuo veiduko su rankyte nubrauki , ir pudros laselis jau ant gelytes yra. Pirmai pradziai pasijonukas numatytas plonytis baltas, veliau, manau, spalva keisis .
Aciu visoms uz pagalba, naujas idejas ir palaikyma darbo metu
Labai nemegstu tokiu dienu, kai padarau savo darba......, tada lieku lyg be sielos.....ieskau vel ka veikti, ko imtis....jau nerimauju- O KA VEIKSIU RYT PER PIETUKUS????
Dabar trumpai, siuliukai Hakelgarn 20, vaselis 0.6, sunaudoti 6 matkeliai siuliuku nerimui ir 1.5 matkelio papildomam siului. Jungta brydemis po 2 siuliukus
Aciu visoms uz pagalba, naujas idejas ir palaikyma darbo metu
Labai nemegstu tokiu dienu, kai padarau savo darba......, tada lieku lyg be sielos.....ieskau vel ka veikti, ko imtis....jau nerimauju- O KA VEIKSIU RYT PER PIETUKUS????
Dabar trumpai, siuliukai Hakelgarn 20, vaselis 0.6, sunaudoti 6 matkeliai siuliuku nerimui ir 1.5 matkelio papildomam siului. Jungta brydemis po 2 siuliukus
Tobula
O dėl pabaigos, geras , galvojau tik man taip tuštuma dūšioj pasidaro. Pasirodo visos mes tokios