Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(La Perla @ 2012 05 27, 17:07)
"prisiduodu"

"sijonelis" nesigavo toks, kokio norejau nes priekis su nugara per ilgi siek tiek buvo smile.gif na ir dar uzsegimu nera smile.gif na ir zinoma sijono smile.gif
ir dar sunervino  doh.gif  skiriasi apykakles apnerimo siulo spalva  siaip nesimato bet dienos sviesoj tai labai aiskiai... kazkuriai taip buvo, gal issibalina? 

Super. Labai labai gražu. Raštu nugaros mačiau jau pasidalinai. ax.gif biggrin.gif

QUOTE(...little mary... @ 2012 05 27, 22:45)
Kaip gražu  bigsmile.gif 
Užkrėtėt jūs čia mane visos dar viena manija    biggrin.gif

Mano darbai laikinai stovi. Ruošiamės kitą šeštadienį jau parmigruoti 

Tiesa, vis tik pamėginau prilipinti tą raštuką vieną Eurovizinį vakarą - atrodė štai taip:

Labai gražiai apatinis raštas atrodo, lengvas, kaip pūkas. Jau matau kaip plevensi savo dieną wub.gif Gal gali schemą apatinio rašto ax.gif

QUOTE(JPE @ 2012 05 28, 16:20)
PABAIGTUVES!!!!!! 4u.gif Viskas, as ji pabaigiau ir parodau Jums  mirksiukas.gif . Zodziu, pats darbas buvo nuostabus, o va pabaigimas ilgas ir sudetingas  blush2.gif . Palikau stai toki varianta, su siek tiek paaukstintu liemeniu ir uzsegimu soniuke. Tiesa, dar neplautas ir negarintas, teks ir man truputi su Vanish pazaisti, nes  prakaita nuo veiduko su rankyte nubrauki  ax.gif , ir pudros laselis jau ant gelytes yra.  Pirmai pradziai pasijonukas numatytas plonytis baltas, veliau, manau, spalva keisis  .
Aciu visoms uz pagalba, naujas idejas ir palaikyma darbo metu
Labai nemegstu tokiu dienu, kai padarau savo darba......, tada lieku lyg be sielos.....ieskau vel ka veikti, ko imtis....jau nerimauju- O KA VEIKSIU RYT PER PIETUKUS????
Dabar trumpai, siuliukai Hakelgarn 20, vaselis 0.6, sunaudoti 6 matkeliai siuliuku nerimui ir 1.5 matkelio papildomam siului. Jungta brydemis po 2 siuliukus smile.gif

Tobula wub.gif

O dėl pabaigos, geras lotuliukas.gif , galvojau tik man taip tuštuma dūšioj pasidaro. lotuliukas.gif Pasirodo visos mes tokios doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aciu, Orage smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2012 05 28, 19:18)
O dėl pabaigos, geras  lotuliukas.gif , galvojau tik man taip tuštuma dūšioj pasidaro.  lotuliukas.gif Pasirodo visos mes tokios  doh.gif  lotuliukas.gif

nors iš manęs rankdarbiautoja dar ne kokia, ale aš nebemoku sėdėt, jei rankose nėra virbalų doh.gif O galvoje į priekį darbelių surikiuota eilė nemaža doh.gif

JPE, žinok, vos neapsiverkiau pamačius cray.gif Labai gražu. Sulyginau su savo ir vos ašaros nerieda. PMS matyt veikia doh.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif tobulybė.
išprovokavo mane. reikia rinktis modeliuką kokį. gal pradžiai ką nors iš karen millen modeliukų kur tik detalės airiškos būtų.
kažko tokio noriu
user posted image

arba tokio
user posted image
Atsakyti
arba tokio

Ta suknyte nuostabi :4u LM- baik, tavo darbas grandiozinis lyginant su maniskiu lotuliukas.gif . Mes visos cia dirbam, tariames ir giriames kartu ir SVARBIAUSIA, mokomes viena is kitos. Aciu uz pagyras, merginos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JPE: 28 gegužės 2012 - 22:32
Ir kodėl aš siūt nemoku? doh.gif
Atsakyti
Laba diena,
noriu paprašyti JPE , jei galite nufotografuoti būtent tą sijono vietą kur yra užsegimas. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(LIR @ 2012 05 29, 07:12)
Laba diena,
noriu paprašyti JPE , jei galite nufotografuoti būtent tą sijono vietą kur yra užsegimas. Ačiū.

Cia butent nupaveiksluotas tas soniukas (uzsegimas nuo virsaus iki mazosios gelytes ant lapelio). Kitaip neiseina parodyti, nes knopkiukai bespalviai ir atsegus jie isvis nesimato

user posted image
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 05 28, 16:20)
PABAIGTUVES!!!!!! 4u.gif Viskas, as ji pabaigiau ir parodau Jums  mirksiukas.gif .

JPE, tobula 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveikinu drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
na, kas dabar liko is nerianciu? prisiduokit ax.gif
LM ar daug pasistumejai? ax.gif
as jau susigalvojau sekanti projektuka: ta palaidine kur buvau idejus foto juoda (siuta) su sijoneliu bet tai jau nebus airiski, man po airisku reikia pailseti visada lotuliukas.gif
Atsakyti
JPE nu žinok negaliu atsižiūrėt. Žiauriai gražu wub.gif

QUOTE(La Perla @ 2012 05 29, 09:52)
na, kas dabar liko is nerianciu? prisiduokit  ax.gif
LM ar daug pasistumejai?  ax.gif
as jau susigalvojau sekanti projektuka: ta palaidine kur buvau idejus foto juoda (siuta) su sijoneliu bet tai jau nebus airiski, man po airisku reikia pailseti visada  lotuliukas.gif

Prisiduodu. Neriu... po biškį biggrin.gif Tikiuosi iki rugpjūčio pradžios "dakalt" tą draugės daiktą. Ir jau matau sau palaidinę iš airiškų ir dar nertą sijoną (ne airišką) ir dar pradėtas moherinis šalis ir dar... ir dar... ir dar... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 05 29, 09:52)
na, kas dabar liko is nerianciu? prisiduokit  ax.gif
LM ar daug pasistumejai?  ax.gif
as jau susigalvojau sekanti projektuka: ta palaidine kur buvau idejus foto juoda (siuta) su sijoneliu bet tai jau nebus airiski, man po airisku reikia pailseti visada  lotuliukas.gif

LM ant vietos - spintas kratau karsta.gif Mes šeštadienį skrendam su vaikais pas močiutes, tai lieku net ir be vyro doh.gif biggrin.gif
Atsakyti