Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

Taip aš noriu airiškais rašais megzti skėtuka nusipirkau ir žurnalą, bet man mistika vis atrodo kaip sujungti visas detales i viena blush2.gif ir todėl vis nesiryžtu pradeti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ziviliuksss @ 2012 05 28, 14:07)
Taip aš noriu  airiškais rašais megzti skėtuka  nusipirkau ir žurnalą, bet man mistika vis atrodo kaip sujungti visas detales i viena  blush2.gif  ir todėl vis nesiryžtu pradeti  blush2.gif

Taip taip, ir man iš pradžių tas airiškas nėrimas ir detalių jungimas buvo "kosmosas" doh.gif Bet dėka ryžto ir užsispyrimo, ir be abejo draugiškų šio forumo "airiukių" patarimų dėka viskas įmanoma smile.gif
Taigi pirmyn 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(La Perla @ 2012 05 28, 09:49)
o siaip aciu uz pagyrimus, savo darbeliu esu ziauriai patenkinta, prilipo jis man iskart. Tik bijau kad greitai sunesiosiu : man visada ant baltu drabuziu lieka pudros ir po kiekvieno uzsidejimo reikia skalbti  doh.gif  nebent su juoda maikute po apacia kol kas prie juodo sijono panesiosiu, bet kai jau turesiu balta sijona tai suskalbsiu momentaliai  lotuliukas.gif

La Perla, dėkui širdingai už raštelį 4u.gif 4u.gif 4u.gif Na, o aš patarsiu, kad išsaugoti baltąjį tavo šedevrą - taigi teks pasiaukoti ir pudros nenaudoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eneja @ 2012 05 28, 13:37)

La Perla, dėkui širdingai už raštelį  4u.gif  4u.gif  4u.gif Na, o aš patarsiu, kad išsaugoti baltąjį tavo šedevrą - taigi  teks pasiaukoti ir pudros nenaudoti lotuliukas.gif

Ir tau širdingai dėkui lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eneja @ 2012 05 28, 14:37)
La Perla, dėkui širdingai už raštelį  4u.gif  4u.gif  4u.gif Na, o aš patarsiu, kad išsaugoti baltąjį tavo šedevrą - taigi  teks pasiaukoti ir pudros nenaudoti lotuliukas.gif

Taigi Vanishas daro stebuklus, išbalina net tai, kas niekada nebuvo balta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 05 28, 13:47)
Taigi Vanishas daro stebuklus, išbalina net tai, kas niekada nebuvo balta wink.gif

ne tavo kepureles spalvos skyresi? g.gif man su atmintim prastokai, bet lyg tavo, tik va nepamenu kaip baigesi, tik zinau kad siuliau arba vanisha arba apsimest kad taip turi but smile.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 05 28, 15:03)
ne tavo kepureles spalvos skyresi? g.gif  man su atmintim prastokai, bet lyg tavo, tik va nepamenu kaip baigesi, tik zinau kad siuliau arba vanisha arba apsimest kad taip turi but smile.gif

Mano, mano doh.gif biggrin.gif Gerai baigėsi, po pirmo mirkymo vanishe spalva beveik susivienodino su skaisčiai balta, dabar bent jau nebekrenta į akis skirtumas. Manau, kad dar po kelių mirkymų ir skalbimų skirtumo net ir norit neišeis įžiūrėti wink.gif

Beje, tos kepurėlės kraštas mane vis tik erzina, nu netinka jis man ten, nors tu ką doh.gif unsure.gif Vis galvoju, kad reikia dar vieną pagaminti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 05 28, 14:09)
Mano, mano  doh.gif  biggrin.gif Gerai baigėsi, po pirmo mirkymo vanishe spalva beveik susivienodino su skaisčiai balta, dabar bent jau nebekrenta į akis skirtumas. Manau, kad dar po kelių mirkymų ir skalbimų skirtumo net ir norit neišeis įžiūrėti wink.gif

Beje, tos kepurėlės kraštas mane vis tik erzina, nu netinka jis man ten, nors tu ką  doh.gif  unsure.gif Vis galvoju, kad reikia dar vieną pagaminti  unsure.gif

tai ziople as kad ardziau, toks grazus dvigubas kaklas buvo o dabar paprastai padariau nes siulu neturiu daugiau doh.gif

isvada viena: i patarimus isiklausyt reikia, o daryti - savaip.
nors man tai super ten viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 05 28, 15:18)
isvada viena: i patarimus isiklausyt reikia, o daryti - savaip.
nors man tai super ten viskas  g.gif

tai sprendimas taip daryti juk mano buvo, nėr ant ko pykti doh.gif biggrin.gif Bet vat ta abejonė prieš darant vis tik pasitvirtino smile.gif
Atsakyti
PABAIGTUVES!!!!!! 4u.gif Viskas, as ji pabaigiau ir parodau Jums mirksiukas.gif . Zodziu, pats darbas buvo nuostabus, o va pabaigimas ilgas ir sudetingas blush2.gif . Palikau stai toki varianta, su siek tiek paaukstintu liemeniu ir uzsegimu soniuke. Tiesa, dar neplautas ir negarintas, teks ir man truputi su Vanish pazaisti, nes prakaita nuo veiduko su rankyte nubrauki ax.gif , ir pudros laselis jau ant gelytes yra. Pirmai pradziai pasijonukas numatytas plonytis baltas, veliau, manau, spalva keisis blush2.gif .
Aciu visoms uz pagalba, naujas idejas ir palaikyma darbo metu
Labai nemegstu tokiu dienu, kai padarau savo darba......, tada lieku lyg be sielos.....ieskau vel ka veikti, ko imtis....jau nerimauju- O KA VEIKSIU RYT PER PIETUKUS???? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Dabar trumpai, siuliukai Hakelgarn 20, vaselis 0.6, sunaudoti 6 matkeliai siuliuku nerimui ir 1.5 matkelio papildomam siului. Jungta brydemis po 2 siuliukus smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
super, net nelygint su tuo liemeniu kur buvai pradzioj idejus smile.gif
Atsakyti
JPE, su pabaigtuvėm 4u.gif 4u.gif Nuostabaus grožio "vargelį" išvargai wub.gif wub.gif Tos iškilios gėlytės taip prabangiai atrodo wub.gif Būtų labai smalsu galutinį antmodelinį vaizdą pamatyti - su pasijoniu ir viskuo kitu mirksiukas.gif

Dėl to pabaigtuvinio nerimo tai suprantu tave mirksiukas.gif Gal todėl pas mane vienu metu keli mezginiai pradėti, tai nėra kada nerimauti doh.gif O ir šiaip pas mane dažniausiai galvoje tiek visokių norų ir idėjų, dabar jau stengiuosi valdytis, nepradėti per daug, nes paskui pusė nusėda stalčiuose taip niekada ir neužbaigti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 05 28, 16:20)
PABAIGTUVES!!!!!! 4u.gif Viskas, as ji pabaigiau ir parodau Jums  mirksiukas.gif . Zodziu, pats darbas buvo nuostabus, o va pabaigimas ilgas ir sudetingas  blush2.gif . Palikau stai toki varianta, su siek tiek paaukstintu liemeniu ir uzsegimu soniuke. Tiesa, dar neplautas ir negarintas, teks ir man truputi su Vanish pazaisti, nes  prakaita nuo veiduko su rankyte nubrauki  ax.gif , ir pudros laselis jau ant gelytes yra.  Pirmai pradziai pasijonukas numatytas plonytis baltas, veliau, manau, spalva keisis  blush2.gif .
Aciu visoms uz pagalba, naujas idejas ir palaikyma darbo metu
Labai nemegstu tokiu dienu, kai padarau savo darba......, tada lieku lyg be sielos.....ieskau vel ka veikti, ko imtis....jau nerimauju- O KA VEIKSIU RYT PER PIETUKUS???? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Dabar trumpai, siuliukai Hakelgarn 20, vaselis 0.6, sunaudoti 6 matkeliai siuliuku nerimui ir 1.5 matkelio papildomam siului. Jungta brydemis po 2 siuliukus smile.gif

Tobulas grožis wub.gif
Atsakyti