Bet kaip gražu suskalbsi, tai pradžiuginsi mus tuoj pat dar vienu darbeliu
La Perla, gražu
LM, aš nesu tikra, ar man patinka sijono raštas Ką pati mąstai? Ar tau patinka?
LM jau Lace parašė, kai pamačiau nuotrauką pagalvojau tą patį, kažkas su tuo sijono raštu netaip Gal kad dar labai mažas gabalėlis ir nėra tikrojo kritimo?
QUOTE(Lace @ 2012 05 28, 10:03)
La Perla, gražu
aciu na va gavau konsultacija is zmogaus kurio stiliaus pajautimu ir skoniu labai labai pasitikiu ir pasiule nenerti sijono o siuti, tad taip ir padarysiu o "peplum" gal pailginsiu
sutinku del LM sijono..
QUOTE(La Perla @ 2012 05 27, 18:07)
"prisiduodu"
Vaizdas vertas įdėto darbo. O dėl figūros atrodo labai dailiai arba tobulai užmaskuota
QUOTE(dailele @ 2012 05 28, 10:45)
Vaizdas vertas įdėto darbo. O dėl figūros atrodo labai dailiai arba tobulai užmaskuota
aciu, uzmaskuota per tiek metu jau atsirenku modeliukus sau bet kartais kyla noras kokiai aptemptai suknelei, tada neriu, mezgu ir ....isdalinu viena tokia dar turiu iliemenuota bet dabar mastau jei rasciau siulo tokio pat, tai padarau ta si sezona madingaji "peplum" ir galesiu nesioti o jei nerasiu siulo - teks kirpti ir pasilkti piestukini sijonuka
QUOTE(La Perla @ 2012 05 28, 11:41)
aciu na va gavau konsultacija is zmogaus kurio stiliaus pajautimu ir skoniu labai labai pasitikiu ir pasiule nenerti sijono o siuti, tad taip ir padarysiu o "peplum" gal pailginsiu
Labai pritariu tavo "stiliaus konsultantei" Man visada nėrinys kitaip suspindi, kai yra gražiai priderintas prie siūto rūbo O kai viskas megzta-nerta, atsiranda rizika bobiškai "megztabertiškai" atrodyti, ypač jei dar kūno sudėjimas ne smilginis
La Perla Jūsų darbeliai nuostabūs niekaip negalėjau atsižiūrėti
Norėčiau paklausti patarimo labai noriu dukrytės krikštynom nunerti skėtuka gal kas turit schemute ar kokių patarimų, nes niekaip nežinau net nuo ko pradėti
Dėkoju iš anksto
QUOTE(ziviliuksss @ 2012 05 28, 12:22)
Norėčiau paklausti patarimo labai noriu dukrytės krikštynom nunerti skėtuka gal kas turit schemute ar kokių patarimų, nes niekaip nežinau net nuo ko pradėti
Dėkoju iš anksto
Dėkoju iš anksto
Ar tą skėtuką ketini nerti airiškais nėriniais? Čia juk būtent šito nėrimo "ligonės" susirinkę
Skėtuko niekada nesu nėrusi, bet man atrodo, kad iš esmės tiktų bent kokios apvalios servetėlės schema O jei airiškais - nusipirkčiau skėtį (vis tiek juk reikės kažkokio pagrindo), nuardyčiau jo medžiaginę dalį, išardyčiau gabalais ir naudočiausi jais kaip iškarpa
na va jau dvi konsultantes pritare vadinasi nuspresta
skeciui reikia nerti apvalia servetele, po to ja pritvirtinti ant seno skecio, nuardyto. Idealus variantas - nusipirkti permatoma sketi ir aptraukti neriniu tada ir nuo lietaus gelbetu, ne tik dekoracija butu
skeciui reikia nerti apvalia servetele, po to ja pritvirtinti ant seno skecio, nuardyto. Idealus variantas - nusipirkti permatoma sketi ir aptraukti neriniu tada ir nuo lietaus gelbetu, ne tik dekoracija butu
Apie skėčių apnėrimą yra atskira temutė - paieškojus tikrai atrasit
Dėl to rašto - patinka man jis. Tiesą sakant, labiausiai iš visų išsirinktų Tai tiesiog prinėriau gabaliuką - pažiūrėjimui ir pabandymui. Nes vis dar galvojime dideliam esu. Čia tiesiog nebuvo, kur rankas dėti per Euroviziją
Dėl to rašto - patinka man jis. Tiesą sakant, labiausiai iš visų išsirinktų Tai tiesiog prinėriau gabaliuką - pažiūrėjimui ir pabandymui. Nes vis dar galvojime dideliam esu. Čia tiesiog nebuvo, kur rankas dėti per Euroviziją
QUOTE(...little mary... @ 2012 05 28, 13:49)
Čia tiesiog nebuvo, kur rankas dėti per Euroviziją
Nėrimo maniakė