Bastinga, tavoji suknia kaip suskambėjo Nuostabi nuotaka
Dėl airiškų nėrinių labai pritariu JPE - jie man tokie truputėlį senamadiški (bet gerąja prasme), vintažiniai, kažkaip kičiniai ar labai ekstravagantiški šiuolaikiniai modeliai man su airiškais nėriniais nesiderina. Man gražiausi airiški nėriniai - subtilūs, elegantiški, ramūs modeliai ir nepriekaištinga precizija, plonyčiai siūlai
Lace, o jus airiskais kepuryte brydemis jungete? labai grazi
QUOTE(ginligster @ 2012 10 23, 15:50)
Lace, o jus airiskais kepuryte brydemis jungete? labai grazi
taip, kepurytė brydėm jungta
QUOTE(ginligster @ 2012 10 22, 11:59)
1. Kas liecia vulgaruma mano drabuziu.....As po pensininku vakarelius nevaikstau ir
2. neturiu ko slepti nuo savo MB .... cia buvo parodytas tik 1 variantas is daugelio kaip ji galima nesioti, bet neturincioms fantazijos tiek jau to ..... beje apie stiliu, spalvas ir modelius kaip ir vel eilini karta La perla sake nera ko diskutuoti......
3. PS. Pasnekute turbut nugriut galit, bet ne maz cia nera pompastikos...butent po tokios mano jau sudribusios atlepusios palaidines as gavau uzsakyma vestuvinei
2. neturiu ko slepti nuo savo MB .... cia buvo parodytas tik 1 variantas is daugelio kaip ji galima nesioti, bet neturincioms fantazijos tiek jau to ..... beje apie stiliu, spalvas ir modelius kaip ir vel eilini karta La perla sake nera ko diskutuoti......
3. PS. Pasnekute turbut nugriut galit, bet ne maz cia nera pompastikos...butent po tokios mano jau sudribusios atlepusios palaidines as gavau uzsakyma vestuvinei
1. Na, na, nepradėkim įžeidinėjimais svaidytis (aš čia apie jūsų "pensininkų vakarėlius"). Perskaitykit dar kart mano žinutę, jei nesupratot, kokio tipo vakarėlius minėjau.
2. Tą ir noriu pasakyt - kad ši suknelė - tik jūsų brangiausio akims paganyt, o ne visiems demonsruot savo privalumus. Va tai ir vadinama vulgarumu - kai tai, kas skirta matyti tik vienam, demonstruojama visiems.
3. Tai, kaip supratot, aš jau buvau nugriuvus anksčiau
Baikit čia pešiotis Manau, kad labiausiai bergždžias reikalas yra kritikuoti ir ginčytis dėl skonio vat "technologiniai" dalykai - visai kas kita: kaip dailiau išmegzti/išnerti, kaip sujungti, kaip apdailą padaryti. Nuo tokios kritikos ir patarimų tikrai galime patobulėti, o skonis koks jau yra toks, deja...
Dekui Lace dideliausia Jusu tiesa.
Tam ir ikeliau savo darbelius, kad pakomentuotu kaip geriau padaryti, patobulinti( apskritai nezinojau kad jeigu storesnis siulas imamas, kad tai nebera Airiski neriniai, gal kai ko ir neisiskaiciau besidomedama) o ne isvadintu vulgariais. Ne visiems gi turi patikti tai kas man patinka.
Temos Esme juk ne tame
esme apie darbo kokybe, technika, jungima, apdaila.
Labai daug naujo suzinojau is jusu temutes ir patarimu gavau. Bet tiesiog nesmagu labai paliko kai isvadino sitaip ir dar naujoke... tikrai
PS. Atsiprasau Pasnekute kad jums nepatiko mano darbai ar kaip kitaip jus izeidziau - nieko Jums asmeniskai neturejau o ir kritikos laukiu is kart su patarimu !!! Kaip istaisyti tai kas kritikuojama.
Tam ir ikeliau savo darbelius, kad pakomentuotu kaip geriau padaryti, patobulinti( apskritai nezinojau kad jeigu storesnis siulas imamas, kad tai nebera Airiski neriniai, gal kai ko ir neisiskaiciau besidomedama) o ne isvadintu vulgariais. Ne visiems gi turi patikti tai kas man patinka.
Temos Esme juk ne tame
esme apie darbo kokybe, technika, jungima, apdaila.
Labai daug naujo suzinojau is jusu temutes ir patarimu gavau. Bet tiesiog nesmagu labai paliko kai isvadino sitaip ir dar naujoke... tikrai
PS. Atsiprasau Pasnekute kad jums nepatiko mano darbai ar kaip kitaip jus izeidziau - nieko Jums asmeniskai neturejau o ir kritikos laukiu is kart su patarimu !!! Kaip istaisyti tai kas kritikuojama.
Kaip ir zadejau rodau ipuseta savo darbeli- sijonuka iki zemes. Foto grozio neatskleidzia, nes dirbtinis apsvietimas viska sulieja. Siaip atrodo graziai ir nors maniau, kad bus kietokas, nes kaip visada jungiau brydemis, paemus i rankas, atrodo kaip parduotuvinis gipiuras . Gamybos laika apskaiciuoti labai sunku, nes trukde vasara ir daug kartu buvo atidetas i sali, o siuliukai tradiciniai Hakelgarn 20, vaselis 0.55 ir milijonas brydziu
QUOTE(JPE @ 2012 10 25, 09:09)
Kaip ir zadejau rodau ipuseta savo darbeli- sijonuka iki zemes. Foto grozio neatskleidzia, nes dirbtinis apsvietimas viska sulieja. Siaip atrodo graziai ir nors maniau, kad bus kietokas, nes kaip visada jungiau brydemis, paemus i rankas, atrodo kaip parduotuvinis gipiuras . Gamybos laika apskaiciuoti labai sunku, nes trukde vasara ir daug kartu buvo atidetas i sali, o siuliukai tradiciniai Hakelgarn 20, vaselis 0.55 ir milijonas brydziu
Detalės gražios, bet mes tai jau žinom
O va brydėms rankelė jau atkalta, štai ką reiškia milijoną kartų pakartotas dalykas, eina kaip iš pypkės
Ai, aš tai tik žabtus atidariau ir tiek
Jaučiu, metus dirbčiau
Pasidalinkit paslaptimis, kaip padaryti išsišakojusias brydes?
Jaučiu, metus dirbčiau
Pasidalinkit paslaptimis, kaip padaryti išsišakojusias brydes?
JPE, žudai su tokiais grožiais Ir ant sąžinės mini Labai labai gražu, nors ir neįsivaizduoju, kur su tokiu daiktu eiti
Aš šaltuoju metų laiku su vašeliu visai nedraugauju Dabar naują aistrą turiu - raštuoju dviem spalvom
Aš šaltuoju metų laiku su vašeliu visai nedraugauju Dabar naują aistrą turiu - raštuoju dviem spalvom