Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

Bastinga, tavoji suknia kaip suskambėjo wub.gif Nuostabi nuotaka wub.gif

Dėl airiškų nėrinių labai pritariu JPE - jie man tokie truputėlį senamadiški (bet gerąja prasme), vintažiniai, kažkaip kičiniai ar labai ekstravagantiški šiuolaikiniai modeliai man su airiškais nėriniais nesiderina. Man gražiausi airiški nėriniai - subtilūs, elegantiški, ramūs modeliai ir nepriekaištinga precizija, plonyčiai siūlai wub.gif
Atsakyti
Lace, o jus airiskais kepuryte brydemis jungete? blush2.gif labai grazi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ginligster @ 2012 10 23, 15:50)
Lace, o jus airiskais kepuryte brydemis jungete? blush2.gif  labai grazi thumbup.gif

taip, kepurytė brydėm jungta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ginligster @ 2012 10 22, 11:59)
  1. Kas liecia vulgaruma mano drabuziu.....As po pensininku vakarelius nevaikstau ir
2. neturiu ko slepti nuo savo MB .... biggrin.gif cia buvo parodytas tik 1 variantas is daugelio kaip ji galima nesioti, bet neturincioms fantazijos tiek jau to ..... beje  apie stiliu, spalvas ir modelius kaip ir vel eilini karta La perla sake nera ko diskutuoti...... thumbup.gif

3. PS. Pasnekute turbut nugriut galit, bet ne maz cia nera pompastikos...butent po tokios mano  jau sudribusios atlepusios palaidines as gavau uzsakyma vestuvinei smile.gif

1. Na, na, nepradėkim įžeidinėjimais svaidytis (aš čia apie jūsų "pensininkų vakarėlius"). Perskaitykit dar kart mano žinutę, jei nesupratot, kokio tipo vakarėlius minėjau.
2. Tą ir noriu pasakyt - kad ši suknelė - tik jūsų brangiausio akims paganyt, o ne visiems demonsruot savo privalumus. Va tai ir vadinama vulgarumu - kai tai, kas skirta matyti tik vienam, demonstruojama visiems.
3. Tai, kaip supratot, aš jau buvau nugriuvus anksčiau biggrin.gif
Atsakyti
Baikit čia pešiotis 4u.gif Manau, kad labiausiai bergždžias reikalas yra kritikuoti ir ginčytis dėl skonio doh.gif vat "technologiniai" dalykai - visai kas kita: kaip dailiau išmegzti/išnerti, kaip sujungti, kaip apdailą padaryti. Nuo tokios kritikos ir patarimų tikrai galime patobulėti, o skonis koks jau yra toks, deja... smile.gif
Atsakyti
Dekui Lace wub.gif dideliausia Jusu tiesa.
Tam ir ikeliau savo darbelius, kad pakomentuotu kaip geriau padaryti, patobulinti( apskritai nezinojau kad jeigu storesnis siulas imamas, kad tai nebera Airiski neriniai, gal kai ko ir neisiskaiciau besidomedama) o ne isvadintu vulgariais. Ne visiems gi turi patikti tai kas man patinka.
Temos Esme juk ne tame blush2.gif
esme apie darbo kokybe, technika, jungima, apdaila.
Labai daug naujo suzinojau is jusu temutes ax.gif ir patarimu gavau. Bet tiesiog nesmagu labai paliko kai isvadino sitaip ir dar naujoke... tikrai blush2.gif

PS. Atsiprasau Pasnekute kad jums nepatiko mano darbai ar kaip kitaip jus izeidziau - nieko Jums asmeniskai neturejau 4u.gif o ir kritikos laukiu is kart su patarimu !!! Kaip istaisyti tai kas kritikuojama.
Atsakyti
Kaip ir zadejau rodau ipuseta savo darbeli- sijonuka iki zemes. Foto grozio neatskleidzia, nes dirbtinis apsvietimas viska sulieja. Siaip atrodo graziai ir nors maniau, kad bus kietokas, nes kaip visada jungiau brydemis, paemus i rankas, atrodo kaip parduotuvinis gipiuras mirksiukas.gif . Gamybos laika apskaiciuoti labai sunku, nes trukde vasara ir daug kartu buvo atidetas i sali, o siuliukai tradiciniai Hakelgarn 20, vaselis 0.55 ir milijonas brydziu mirksiukas.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 10 25, 09:09)
Kaip ir zadejau rodau ipuseta savo darbeli- sijonuka iki zemes. Foto grozio neatskleidzia, nes dirbtinis apsvietimas viska sulieja. Siaip atrodo graziai ir nors maniau, kad bus kietokas, nes  kaip visada jungiau brydemis, paemus i rankas, atrodo kaip parduotuvinis gipiuras  mirksiukas.gif . Gamybos laika apskaiciuoti labai sunku, nes trukde vasara ir daug kartu buvo atidetas i sali, o siuliukai tradiciniai Hakelgarn 20, vaselis 0.55 ir milijonas brydziu mirksiukas.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Detalės gražios, bet mes tai jau žinom assa.gif
O va brydėms rankelė jau atkalta, štai ką reiškia milijoną kartų pakartotas dalykas, eina kaip iš pypkės thumbup.gif
Atsakyti
Ai, aš tai tik žabtus atidariau ir tiek irnesakyk.gif mega_shok.gif
Jaučiu, metus dirbčiau blink.gif lotuliukas.gif

Pasidalinkit paslaptimis, kaip padaryti išsišakojusias brydes? ax.gif
Atsakyti
JPE, žudai su tokiais grožiais doh.gif Ir ant sąžinės mini doh.gif Labai labai gražu, nors ir neįsivaizduoju, kur su tokiu daiktu eiti unsure.gif

Aš šaltuoju metų laiku su vašeliu visai nedraugauju schmoll.gif Dabar naują aistrą turiu - raštuoju dviem spalvom ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti