QUOTE(Eneja @ 2012 05 28, 08:42)
galiu
jis man patinka del tankumo, specialiai dariau tokia nugara kad nunerus sijona tuo paciu rastu jam nereiketu jokio pamusalo..
vienu zodziu taip:
1 eile: stulpelis be uzmetimo, dvi akis praleidi i trecia penki stulpeliai su uzmetimu dvi akis praleidi stulpelis be uzmetimo
2 eile ir visos paskesnes: i ta stulpeli be uzmetimo neri 5 stulpelius su uzmetimu, o i (tu buvusiu 5 stulpeliu su uzmetimu) treciaji stulpeli neri stulpeli be uzmetimo...
labai gerai platinti vietoj 5 stulpeliu isneriant 7, arba siaurinti vietoj 5 isneriant 3 (galima ir pradeti nuo 7, siaurinti iki 5 o platinti iki 9 )
jei neaiskiai surasiau - sakyk, bandysiu piesti
dar perziurejau savo nuotraukas - nugaroje visai nesimato sijonelio, o jis YRA ir stipriai platus...
na kai turesiu sijona - persifotografuosiu
o siaip aciu uz pagyrimus, savo darbeliu esu ziauriai patenkinta, prilipo jis man iskart. Tik bijau kad greitai sunesiosiu : man visada ant baltu drabuziu lieka pudros ir po kiekvieno uzsidejimo reikia skalbti
nebent su juoda maikute po apacia kol kas prie juodo sijono panesiosiu, bet kai jau turesiu balta sijona tai suskalbsiu momentaliai