Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(Stepė @ 2012 05 25, 08:16)

lotuliukas.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif

Eneja - aciu, ziuresim kaip gausis galutinis rezultatas, gal visas vargas bus veltui smile.gif
Atsakyti
La Perla, zodziu- super, neturiu ka pasakyti daugiau. As savo sijonukui jau siek tiek liemeni zeminu, nes mano vyras isaiskino, kad pilvas issiryskins (jis pas mane aisku ekspertas. O as nors ir vaidinu, kad man nerupi, vistiek kazkodel imu jo zodzius i sirdi). Neriu gelytes ir dedu dvi juosteles. Jau sugalvojau kaip su placia guma sutvirtinsiu liemeni ir nusipirkau pamusaliuka balta, nes kiti visiskai netiko, o graziausiai atrodo juodas, bet noresiu ta sijoneli nunesti i paroda, o ten su juodu pamusaliuku nepriims, tad teks atideti kuriam laikui. As jau irgi mastau apie svarkeli, nes kai sijona uzvelku ant manekeno peciu, tai man net norisi saukti is nevilties, kodel mane taip anksti "apsizenijo" ot buciau pasidariusi......, nu ne, reikejo teket ir viskas smile.gif, o dabar belieka laukti vestuviu jubilieju.....Sekmes, merginos, darbuose.
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 05 25, 08:34)

tavo vyras teisus - pilvas issiryskina su tokiais sijonais, jei, zinoma ji turi :)siaip tai gelbeja dekoratyvinis dirzelis smile.gif
i kokia paroda nesi? bigsmile.gif
Atsakyti
La Perla, graži tavo vizija ir tas "sijonuotas" viršus turėtų būti labai gražus thumbup.gif Net pavydu truputį blush2.gif Pasidaryti tai ir aš galėčiau, bet kad ant manęs negražiai tie nėrinai atrodys, aš jau geriau savo gražuoles puošiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 05 25, 08:38)
La Perla, graži tavo vizija ir tas "sijonuotas" viršus turėtų būti labai gražus thumbup.gif Net pavydu truputį blush2.gif Pasidaryti tai ir aš galėčiau, bet kad ant manęs negražiai tie nėrinai atrodys, aš jau geriau savo gražuoles puošiu  biggrin.gif

tai va ir tikiuosi kad "zodis taps kunu" ir pavyks savo vizija igyvendinti, nes prisisvajoju tai as ohoho kiek doh.gif
o del to "negraziai ant manes atrodys" - bet siutais drabuziais rengiesi? ir prisitaikai tai, kas tinka tavo figurai? o nerinys ne kas kita kaip medziaga drabuzio formavimui lygiai taip kaip audinys smile.gif tikriausiai supratai apie ka as cia ax.gif
as irgi ne manekene, tiesiog kai ka slepiu kai ka rodau, pvz man labai grazu aptemptos iliemenuotos suknutes iki keliu, bet zinau kad negaliu tokiu nesioti noredama atrodyti estetiskai ir jaustis graziai tai va ir prisigalvoju visokiu "sijoneliu" lotuliukas.gif

o grazuoliu tai tau ir visoms, kas jas turi - pavydziu wub.gif

jau tikriausiai turiu kam padovanoti megztinuka tai isimu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 25 gegužės 2012 - 09:47
"prisiduodu" smile.gif

"sijonelis" nesigavo toks, kokio norejau nes priekis su nugara per ilgi siek tiek buvo smile.gif na ir dar uzsegimu nera smile.gif na ir zinoma sijono smile.gif
ir dar sunervino doh.gif skiriasi apykakles apnerimo siulo spalva doh.gif doh.gif doh.gif siaip nesimato bet dienos sviesoj tai labai aiskiai... kazkuriai taip buvo, gal issibalina? g.gif
user posted image
Atsakyti
Zodziu, super wub.gif tikrai grazu. Pagaliau ir as supratau, kad svarkelis gali buti ir trumpomis rankovytemis. mirksiukas.gif is salies atrodo, kad tas sijonelis galetu buti ir ilgesnis, nes anoje nuotraukoje kur rodei, jis man taip graziai ziurisi....o gal dar panerk kelias eilutes????? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 05 27, 16:25)
is salies atrodo, kad tas sijonelis galetu buti ir ilgesnis, nes anoje nuotraukoje kur rodei, jis man taip graziai ziurisi....o gal dar panerk kelias eilutes????? biggrin.gif

gal reiks, siulai dabar tie "gelsvesni" doh.gif jei apykakle neisibalins - apsimesiu kad taip ir turejo but, bet sijonelio nerizikuosiu kita spalva... sulauksiu baltu, vistiek sijonui reiks...
Atsakyti
nuardziau ta gelsva, radau maxiuku uzsilikusiu tai spalva nesiskiria o "sudejimas" irgi beveik ne ax.gif
Atsakyti
Kaip gražu bigsmile.gif
Užkrėtėt jūs čia mane visos dar viena manija doh.gif ax.gif biggrin.gif

Mano darbai laikinai stovi. Ruošiamės kitą šeštadienį jau parmigruoti ax.gif

Tiesa, vis tik pamėginau prilipinti tą raštuką vieną Eurovizinį vakarą - atrodė štai taip:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...little mary...: 27 gegužės 2012 - 21:54
La Perla, ...little marry..., nu super, labai labai gražu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
La perla, gal gali išduoti paslaptį koks raštelis nugaroje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eneja @ 2012 05 28, 08:42)
La Perla, ...little marry..., nu super, labai labai gražu 4u.gif  4u.gif  4u.gif
La perla,  gal gali išduoti paslaptį koks raštelis nugaroje?  smile.gif

galiu ax.gif jis man patinka del tankumo, specialiai dariau tokia nugara kad nunerus sijona tuo paciu rastu jam nereiketu jokio pamusalo..

vienu zodziu taip:
1 eile: stulpelis be uzmetimo, dvi akis praleidi i trecia penki stulpeliai su uzmetimu dvi akis praleidi stulpelis be uzmetimo
2 eile ir visos paskesnes: i ta stulpeli be uzmetimo neri 5 stulpelius su uzmetimu, o i (tu buvusiu 5 stulpeliu su uzmetimu) treciaji stulpeli neri stulpeli be uzmetimo...

labai gerai platinti vietoj 5 stulpeliu isneriant 7, arba siaurinti vietoj 5 isneriant 3 (galima ir pradeti nuo 7, siaurinti iki 5 o platinti iki 9 )

jei neaiskiai surasiau - sakyk, bandysiu piesti smile.gif

dar perziurejau savo nuotraukas - nugaroje visai nesimato sijonelio, o jis YRA ir stipriai platus... verysad.gif na kai turesiu sijona - persifotografuosiu smile.gif

o siaip aciu uz pagyrimus, savo darbeliu esu ziauriai patenkinta, prilipo jis man iskart. Tik bijau kad greitai sunesiosiu : man visada ant baltu drabuziu lieka pudros ir po kiekvieno uzsidejimo reikia skalbti doh.gif nebent su juoda maikute po apacia kol kas prie juodo sijono panesiosiu, bet kai jau turesiu balta sijona tai suskalbsiu momentaliai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 28 gegužės 2012 - 08:51