Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

Ale bet būna tų babu tokių pasitaiko, tai net pasimetu verkt man ar juoktis, bet vulgaru mano nuomone kai rodo tai ko nereiktu, o nukaręs pilvas būtent tai, ale ir aptemtom kelnėm pampučka irgi vulgari, net jei nėra nuogo kūno. Nu bet čia jau nebe į temą smile.gif
Atsakyti
Merginos, kažkada džiaugėmės, kad čia, ko gero, paskutinė tema mezginių skyrelyje kur galima išgirsti ne tik pagyrimus, bet ir kritiką. Tai tiesiog būtina ir nereikia gintis ar jaustis nuvertintai ir daugiau nieko nerodyt. Darbai nuo to tik gerėja mirksiukas.gif
Naujokės visada laukiamos 4u.gif
Atsakyti
Ale pasirodo, kad is vis as cia ne i ta tema ilipau 4u.gif nemaz mano darbeliai nera Airiski doh.gif tik daryti sia technika kaip ir La perla informavo eilini karta dekui tau thumbup.gif wub.gif zinociau kaip pasalinti nuotraukas turbut jau 3 diena ju cia nebutu g.gif g.gif
Kas liecia vulgaruma mano drabuziu.....As po pensininku vakarelius nevaikstau ir neturiu ko slepti nuo savo MB .... biggrin.gif cia buvo parodytas tik 1 variantas is daugelio kaip ji galima nesioti, bet neturincioms fantazijos tiek jau to ..... beje apie stiliu, spalvas ir modelius kaip ir vel eilini karta La perla sake nera ko diskutuoti...... thumbup.gif

Ir apskritai cia forumas greiciausiai apie Airiskus nerinius .....
Dekoju dar karteli toms kurios palaike, pakritikavo su savo praktiniais patarimais, kurie is kart isejo i nauda!!! persikinei jau isiutas tas pats silkas ....O apie nugaryte kitokia ir as galvoju doh.gif g.gif
As uz sveika kritika!!! lotuliukas.gif

PS. Pasnekute turbut nugriut galit, bet ne maz cia nera pompastikos...butent po tokios mano jau sudribusios atlepusios palaidines as gavau uzsakyma vestuvinei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ginligster @ 2012 10 22, 11:59)
zinociau kaip pasalinti nuotraukas turbut jau 3 diena ju cia nebutu g.gif  g.gif

Ir apskritai cia forumas greiciausiai apie Airiskus nerinius .....
Dekoju dar karteli toms kurios palaike, pakritikavo su savo praktiniais patarimais, kurie is kart isejo i nauda!!! persikinei jau isiutas tas pats silkas ....O apie nugaryte kitokia ir as galvoju doh.gif  g.gif
  As uz sveika kritika!!! lotuliukas.gif

Nuotraukų nesimatys, jeigu jas išbrauksite iš savo fotoalbumo. Bet siūlyčiau to nedaryti. Man tai labai graži vaivorykštinė suknelė, na ir išeiginei suknelei įsiūtas šilkas, manau taip pat vaizdą pagerino. Kitiems nėriniams naudokite plonesnį siūlą bei vašelį ir rezultatas bus geresnis.
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2012 09 14, 16:04)

Gavau šios suknelės savininkės vestuvių foto 4u.gif Nuoširdus ačiū nuotraukytę 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Super wub.gif wub.gif ta nugara labai idomiai atrodo wub.gif . Ir jaunajai suknele ypac tinka wub.gif . Tobula!!!
Atsakyti
Pasikartosiu.....suknele tobula wub.gif
Atsakyti
Grazu wub.gif

Bet kodel butinai siuloma/siuvama pamusalas po airiskais neriniais unsure.gif biggrin.gif Na jaunajai,as suprantu. Bet as butent dukrai ir noriu kiauriarasciu vasarai g.gif Kad ir suaugusiai moteriai g.gif - juk spec. apatinis trikotazas yra. Man kazkaip ne vietoje tas pamusalas unsure.gif Nors,airiski neriniai man tik su jura,saule asocijuojasi rolleyes.gif Palaidines gal tik einamesnes .

Va cia butu mano stilius,nors tiksliai nzn. ar tipiskam airiskam cia butu galima priskirti. g.gif
http://www.supermama...?...i&img=36500
Atsakyti
Bastingos suknele nereali ir nuotakai taip tobulai tinka wub.gif
Atsakyti
Ačiū visoms 4u.gif
Šiek tiek bijojau, kad nuotakai suknelė gali netikti, nes nei karto jos nesimatavo (mergina iš Airijos), bet rezultatu likome patenkintos abi ax.gif
Atsakyti
Bastinga, suknele nereali, ir as tokios noreciau wub.gif
Atsakyti
[quote=Svaj-a,2012 10 22, 20:22]
Grazu wub.gif

As galvoju, ar siuti pasuknele ar ne, kiekvienos moters asmenine nuomone, nes cia lemia ir amzius, ir kiaurarascio dydis, ir figura, ir kur tas rubas bus devimas ir dar daugybe ir.... Man airiski neriniai asocijuojasi su kruopstumu, subtilumu ir elegancija (paziurekim i Bastingos suknele dar karta- viskas taip moteriska, taip subtilu ir taip tobulai tinka zmogui, kuris tai devi) tad tik apatinis trikotazas man cia tikrai netinka, nes pamusalas gali buti ir labai plonytis net persvieciamas, bet jis vistiek turi buti. Dar vienas mano pastebejimas- nesuprantu kai moteris daug laiko ar pinigu isleidzia nuostabiam megztam ar nertam gaminiui, o po juo pasivelka ilgiu ar fasonu visai netinkanti parduotuvini apatinuka ax.gif . Jusu parodyta suknele, mano manymu, airiskam stiliui netinka. Gal pasirodysiu labai kritiska, bet visus daiktus, nesvarbu ar jie panasus i airiskus ar i freeform'a, bet neriamus is storesniu siulu, ypac jei ten yra akrilo, as vadinu vienu zodziu "nertinis".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JPE: 23 spalio 2012 - 12:38