Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

Pasnekute cia mano pirmas darbelis blush2.gif blush2.gif blush2.gif
girdziu kruopstuma jau antra karta
gal tiesiog geriau butu pasakyti kur ta kruopstuma ideti blush2.gif blush2.gif blush2.gif
pvz mazesniu vaseliu nerti ? siulus kitokius naudoti, bet man patiko is tokiu ir taip kaip pasidariau is laimes nualpt galejau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
La perla, na cia tai grozis wink.gif viskas- issisaugau!!!!!! Nu nuostabus grozis, dar tokiu istraukit. As kadangi megzti tingiu, jau senokai generuoju ideja, susikooperuoti su teta ir susikurti sau koki siltesni virsutini rubeli. 4u.gif Jei atvirai, tai sikart darau ne sau, bet moteriai turinciai milijona ideju ir puiku stiliaus suvokima. As nelabai isivaizduoju kaip jis atrodys, bet ji sako, kad zino wink.gif ir man tenka ja tiketi. Nors darbo ir siulu cia bus belekiek....., nors jis neturetu buti labai platus. Giliai sirdyje tikiuosi ax.gif , kad ji persigalvos ir pasiliksiu sau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 10 19, 15:55)
La perla, na cia tai grozis wink.gif viskas- issisaugau!!!!!! Nu nuostabus grozis, dar tokiu istraukit. As kadangi megzti tingiu, jau senokai generuoju ideja, susikooperuoti su teta ir susikurti sau koki siltesni virsutini rubeli. 4u.gif                                                                                                                Jei atvirai, tai sikart darau ne sau, bet moteriai turinciai milijona ideju ir puiku stiliaus suvokima. As nelabai isivaizduoju kaip jis atrodys, bet ji sako, kad zino wink.gif ir man tenka ja tiketi. Nors darbo ir siulu cia bus belekiek....., nors jis neturetu buti labai platus.  Giliai sirdyje tikiuosi  ax.gif , kad ji persigalvos ir pasiliksiu sau  ax.gif

JPE - as paskutiniu metu akis ganau tik i neeilinius, nestandartinius darbus... megztus... tik ne visus galiu kelti i cia nes jie temos neatitiktu smile.gif

o ilgas airisku neriniu sijonas bent jau mano vaizduoteje: auksta mergina ir tiesus iki zemes, kaip Vanessa Montoro suknios... ir dar baltinukai... tik ne nerti smile.gif

o siuo metu mezguosi..... kailinukus mirksiukas.gif
Atsakyti
ginligster temos senbuves tavuosius darbelius ivertino gal ir teisingai.Jos - profes sioje srityje. 4u.gif Kritika niekam niekada nepamaise biggrin.gif Man pasijaute tavo isradingumas/kurybingumas drinks_cheers.gif Darbai tikrai orginalus! O violetine suknele - vaivorykstine be menkiausiu priekaistu drinks_cheers.gif Persikines /vestuvines modelis - superinis. thumbup.gif Pajuryje tokia tikrai galima vilketi...as tik nemegstu atlaso,imciau kita medziaga. Zodziu...skoniai visu skirtingi rolleyes.gif
Bet butinai tesk airiskus mezgimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svaj-a @ 2012 10 19, 22:45)
ginligster temos senbuves tavuosius darbelius ivertino gal ir teisingai.Jos - profes sioje srityje.  4u.gif Kritika niekam niekada nepamaise  biggrin.gif Man pasijaute tavo isradingumas/kurybingumas drinks_cheers.gif Darbai tikrai orginalus! O violetine suknele - vaivorykstine be menkiausiu priekaistu  drinks_cheers.gif Persikines /vestuvines modelis - superinis.  thumbup.gif Pajuryje tokia tikrai galima vilketi...as tik nemegstu atlaso,imciau kita medziaga. Zodziu...skoniai visu skirtingi  rolleyes.gif
Bet butinai tesk airiskus mezgimus  4u.gif

tai taip del kritikos nieko ir nesakau blush2.gif ax.gif nesiginciju kad cia mano darbai superiniai ir taip toliau
Patiko JPE mintis kiekviena ziurim is tos prizmes ar as nesiociau g.gif
savo darbelius nesioju... tai gal cia geriausias patikimo irodymas lotuliukas.gif
O persikines sukneles medziagyte gryniausias Italiskas silkas tiesiai is Italijos smile.gif nemazus pinigus paklojau smile.gif plonytis svelnytis nera ko ne lygint su atlasu biggrin.gif

Ps. La Perla mezginys su airiskais iskoto verciantis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kaip ir tie su kailiais .... man reikes pas tave i mezgimo pamokas uzsirasyti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ginligster @ 2012 10 19, 23:48)
tai taip del kritikos nieko ir nesakau  blush2.gif  ax.gif  nesiginciju kad cia mano darbai superiniai ir taip toliau
  Patiko JPE mintis kiekviena ziurim is tos prizmes ar as nesiociau g.gif
savo darbelius nesioju... tai gal cia geriausias patikimo irodymas   lotuliukas.gif 
   O persikines sukneles medziagyte gryniausias Italiskas silkas tiesiai is Italijos smile.gif nemazus pinigus paklojau smile.gif plonytis svelnytis nera ko ne lygint su atlasu biggrin.gif

Ps. La Perla mezginys su airiskais iskoto verciantis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif kaip ir tie su kailiais .... man reikes pas tave i mezgimo pamokas uzsirasyti  wub.gif

Arba man pas tave i siuvimo. Nekomentavau cia tavo darbu, nes ne mano stiliaus jie. Speju, merginos rasydamos apie kruopstuma turejo omeny isbaigtuma. Konkretus patarimai butu tokie: rinktis plonesni siula, apnerti kiekviena detale vezlio zingsniu. Airiski neriniai is esmes yra plonas voratinklinis nerinys, o pvz paltas tai tikrai ne airiski neriniai tiesiog gami
nys atliktas ta technika... Del spalvu ir fasonu nera ko net veltis i diskusija, kiekviena turim savo stiliaus ir grozio suvokima. Viena galiu pasakyti TIKRAI zinodama: kuo toliau tuo darbai bus tobulesni, tik nereikia sustoti. Geras zingsnis neriniu derinimas su audiniu, tik nebutinai viena detale turi buti nerinio o kita audinio. Tu moki siuti, karpyk audini, apsimetyk ir daryk airiuku intarpus, bus originalu ir lb grazu. Pirmyn! Beje atsiusk i fb zinute vestuvine paziuret :-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 20 spalio 2012 - 07:59
Oi dekui La perla wub.gif wub.gif tu visada patari taip kaip reikia , blush2.gif zinaisi zmogus kur ir ka tobulinti smile.gif turiu tokiu minciu apie intarpus i audini. Matai kai pradejau info ieskoti apie tuos airiskus is zurnalu nebuvo ant formeliu parodyta kad reikia izbaigti kiekviena detale vezlio zingsniu...tik dabar suprantu kad taip reikia.... Jo kiekvienam savas stilius kas teisybe tas teisybe.
Atsakyti
nera uz ka... tas uzbaigimas nera butinas, bet vaizdo prideda ir tvarkingumo. as kai pradejau pjaustineti arbuzus dieve kokie jie man grazus atrode o dabar kai pasiziuriu i pirmuosius, galvoju ar tikrai man taip atrode smile.gif Esme ta, kad kuo daugiau darai, tuo labiau tobuleji, cia tinka viskam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ginligster @ 2012 10 19, 16:38)
Pasnekute cia mano pirmas darbelis  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif 
girdziu kruopstuma jau antra karta
gal tiesiog geriau butu pasakyti kur ta kruopstuma ideti blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
pvz mazesniu vaseliu nerti ? siulus kitokius naudoti,  bet man patiko is tokiu ir taip kaip pasidariau is laimes nualpt galejau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš gi parodžiau tą mėlyną bliuskelę. Ten ne tik dalis atkėrus, bet žemiau dar ir sudribę. Na, žinoma, jei tai pirmas darbas, tai visko būna. Niekas negimė mokėdamas ir niekas nesukūrė šedevro, nepadaręs šimto bandymų ir dar daugiau klaidų. Mane gal labiausiai suglumino ir privertė pasireikšti jūsų pasisakymas, kad kažkas šią palaidinę pamatęs, užsimanė vestuvinės suknelės rolleyes.gif Tada pagalvojau, kad aš ją pamačius, tikrai nebūčiau užsimanius ax.gif Na, laabai daug pompastikos buvo jūsų tekste prie ne itin kokybiško darbo. Kiti darbeliai pasirodė net vulgaroki (žalias megztukas ir oranžinė suknelė). Žinoma, tai tik mano nuomonė, jos neperšu ir jei jūs jautėtės pobuvio metu su ja patogiai ir jaukiai - šaunu. Tačiau... Kai į elegantišką vakarėlį ateina kokia mergiotė su pliažine suknele - atrodo kaip ne savo lėkštėj.
Nenoriu įžeist, atsiprašau, jei taip nuskambės. Bet kartais reikia įspirti, vardan paties žmogaus labo.
Ir sėkmės kuriant! Tikiu, kad mano krimstelėjimas išeis į naudą mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš dėl oranžinės suknelės nesutiksiu tikrai. Toli gražu neprimena ji pliažinės. Su puikia figūra pirmyn į pobuvį. Aš tik nugarą kitaip būčiau dariusi, bet ji nei iš tolo nėra vulgari, kai ją nešioja ne "užsibarankavus baba".
Atsakyti

QUOTE(pašnekutė @ 2012 10 20, 17:49)
Aš gi parodžiau tą mėlyną bliuskelę. Ten ne tik dalis atkėrus, bet žemiau dar ir sudribę. Na, žinoma, jei tai pirmas darbas, tai visko būna. Niekas negimė mokėdamas ir niekas nesukūrė šedevro, nepadaręs šimto bandymų ir dar daugiau klaidų. Mane gal labiausiai suglumino ir privertė pasireikšti jūsų pasisakymas, kad kažkas šią palaidinę pamatęs, užsimanė vestuvinės suknelės  rolleyes.gif  Tada pagalvojau, kad aš ją pamačius, tikrai nebūčiau užsimanius  ax.gif Na, laabai daug pompastikos buvo jūsų tekste prie ne itin kokybiško darbo. Kiti darbeliai pasirodė net vulgaroki (žalias megztukas ir oranžinė suknelė). Žinoma, tai tik mano nuomonė, jos neperšu ir jei jūs jautėtės pobuvio metu su ja patogiai ir jaukiai - šaunu. Tačiau... Kai į elegantišką vakarėlį ateina kokia mergiotė su pliažine suknele - atrodo kaip ne savo lėkštėj.
Nenoriu įžeist, atsiprašau, jei taip nuskambės. Bet kartais reikia įspirti, vardan paties žmogaus labo.
Ir sėkmės kuriant! Tikiu, kad mano krimstelėjimas išeis į naudą  mirksiukas.gif

naujokes dabar issigas pasirodyti g.gif o ir vaivorykstine suknele,super figura ir originalios mintys nebuvo pamineti. bigsmile.gif
Man iskart isryskejo minciu proverziai,viskas su laiku susidelios dar i vietas...bet ideju jau dabar as pasisemiau. thumbup.gif As mezgu tik dukrai siuo metu,o ir nedaug. Bet megstu i savo darbelius (kopijas unsure.gif dauguma) ideti savo "kabliuka". Man patinka mezginiuose aki uz kazko "uzkabinti". Tai va butent pas ginlingster galima. Musu tik stiliai visiskai skirtingi,bet as pvz. balta/melyna liemene issivaizduoju kaip palaidine prie baltu ilgu lininiu kelniu thumbup.gif Nesakykite,butu super. Pas mane beda,jog as nemegstu ryskiu/blizganciu dalyku. Todel ir tas silkas man pasirode lyg atlasas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Svaj-a @ 2012 10 20, 19:06)
naujokes dabar issigas pasirodyti  g.gif  ...

Nu nesigąsdinkit, nesigąsdinkit 4u.gif
Ne tokia aš pikta, kaip atrodo biggrin.gif
Be to, yra posakis: staigus šuolis į priekį dažnai būna spyrio į užpakalį pasekmė mirksiukas.gif biggrin.gif
Taip sakant, su geriausiais ketinimais ax.gif
Be to, esu ir aš gavusi kitose temos kritikos sočiai. Darydama pirmą lėlę irgi įsivaizdavau, kokia ji man nuostabi. O dabar negaliu į ją net žiūrėti doh.gif , kas per baisumas.
Tai va, nebijokim kritikos, nebijokim. Ji padeda eit į priekį mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Moniqy @ 2012 10 20, 18:31)
O aš dėl oranžinės suknelės nesutiksiu tikrai. Toli gražu neprimena ji pliažinės. Su puikia figūra pirmyn į pobuvį. Aš tik nugarą kitaip būčiau dariusi, bet ji nei iš tolo nėra vulgari, kai ją nešioja ne "užsibarankavus baba".

lotuliukas.gif
Jei užsidėtų jūsų minėta baba, tai jau būtų nebe vulgaru, o juokinga.
Kitą vertus, pobuvis pobuviui nelygu. Tie, kuriuose aš lankaus, būtų vulgaru mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 20 spalio 2012 - 19:14