QUOTE(...little mary... @ 2012 09 12, 15:13)
Tvarkiau nuotraukas, tai vis uzkliuna akys uz sukneles - jau geri du menesiai beveik po visko praejo, o ji man tik vis grazeja
Vis neatsistebiu - ir kaip man taip pavyko???
Vis neatsistebiu - ir kaip man taip pavyko???
Nuostabiai graziai atrodot !!! Saunuole
Papildyta:
QUOTE(JPE @ 2012 05 28, 15:20)
PABAIGTUVES!!!!!! Viskas, as ji pabaigiau ir parodau Jums . Zodziu, pats darbas buvo nuostabus, o va pabaigimas ilgas ir sudetingas . Palikau stai toki varianta, su siek tiek paaukstintu liemeniu ir uzsegimu soniuke. Tiesa, dar neplautas ir negarintas, teks ir man truputi su Vanish pazaisti, nes prakaita nuo veiduko su rankyte nubrauki , ir pudros laselis jau ant gelytes yra. Pirmai pradziai pasijonukas numatytas plonytis baltas, veliau, manau, spalva keisis .
Aciu visoms uz pagalba, naujas idejas ir palaikyma darbo metu
Labai nemegstu tokiu dienu, kai padarau savo darba......, tada lieku lyg be sielos.....ieskau vel ka veikti, ko imtis....jau nerimauju- O KA VEIKSIU RYT PER PIETUKUS????
Dabar trumpai, siuliukai Hakelgarn 20, vaselis 0.6, sunaudoti 6 matkeliai siuliuku nerimui ir 1.5 matkelio papildomam siului. Jungta brydemis po 2 siuliukus
Aciu visoms uz pagalba, naujas idejas ir palaikyma darbo metu
Labai nemegstu tokiu dienu, kai padarau savo darba......, tada lieku lyg be sielos.....ieskau vel ka veikti, ko imtis....jau nerimauju- O KA VEIKSIU RYT PER PIETUKUS????
Dabar trumpai, siuliukai Hakelgarn 20, vaselis 0.6, sunaudoti 6 matkeliai siuliuku nerimui ir 1.5 matkelio papildomam siului. Jungta brydemis po 2 siuliukus
NUostabu kai pasiziuri kitu darbus tai paciai net savi nublanksta