Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(...little mary... @ 2012 09 12, 15:13)
Tvarkiau nuotraukas, tai vis uzkliuna akys uz sukneles - jau geri du menesiai beveik po visko praejo, o ji man tik vis grazeja  lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
Vis neatsistebiu - ir kaip man taip pavyko???  lotuliukas.gif

Nuostabiai graziai atrodot !!! Saunuole biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(JPE @ 2012 05 28, 15:20)
PABAIGTUVES!!!!!! 4u.gif Viskas, as ji pabaigiau ir parodau Jums  mirksiukas.gif . Zodziu, pats darbas buvo nuostabus, o va pabaigimas ilgas ir sudetingas  blush2.gif . Palikau stai toki varianta, su siek tiek paaukstintu liemeniu ir uzsegimu soniuke. Tiesa, dar neplautas ir negarintas, teks ir man truputi su Vanish pazaisti, nes  prakaita nuo veiduko su rankyte nubrauki  ax.gif , ir pudros laselis jau ant gelytes yra.  Pirmai pradziai pasijonukas numatytas plonytis baltas, veliau, manau, spalva keisis  blush2.gif .
Aciu visoms uz pagalba, naujas idejas ir palaikyma darbo metu
Labai nemegstu tokiu dienu, kai padarau savo darba......, tada lieku lyg be sielos.....ieskau vel ka veikti, ko imtis....jau nerimauju- O KA VEIKSIU RYT PER PIETUKUS???? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Dabar trumpai, siuliukai Hakelgarn 20, vaselis 0.6, sunaudoti 6 matkeliai siuliuku nerimui ir 1.5 matkelio papildomam siului. Jungta brydemis po 2 siuliukus smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image

NUostabu wub.gif wub.gif wub.gif kai pasiziuri kitu darbus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tai paciai net savi nublanksta ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
zodziu nepagailejau savo miego laiko 4u.gif susipazinau su visomis merginomis forume, uzkliuvo tam tikras sifras - ( tai kaip issiaiskinau pati sau) MB tai mano brangiausias ar kazkas panasaus?
Dar karta pasikartosiu gal ir nereikejo man cia visai islysti su tais savo "Airiskais" . Pasiziurejus i JPE ar Blastinga darbelius gali vietoj isgriuti kur cia jau man 4u.gif 4u.gif 4u.gif dabar dar pagalvosiu ar rodyti blink.gif lotuliukas.gif ax.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Smagu merginos kad jusu tiek daug ir yra kur pasitarti smile.gif tikiuosi sulaukti daug patarimu smile.gif
JPE dabar supratau ka turejot minty apie siulu plonuma .....deja man turbut dar toli iki ju g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
ginligster, apetitas ateina bevalgant mirksiukas.gif kuo daugiau gražių darbų pamatysit tuo labiau norėsis ir pačiai ką nors tooookio padaryt.
p.s. dėl MB visiškai teisi
Atsakyti
Aciu uz pagyras!!! Rodyti reikia butinai, nes tik cia galima sulaukti pagyru ir konstruktyvios kritikos, patarimu ir nauju ideju 4u.gif tiesiog kiekviena esame su savo grozio ir stiliaus suvokimu, dazniausiai kiekviena darbeli vistiek vertiname per "ar as tai deveciau" prizme ir komentaru buna visokiu, bet didzioji ju dalis labai teisingi ir taiklus. Butinai ziurekite ir rodykites biggrin.gif biggrin.gif P.s. nusipirkau kazkada musu aptarta antpirsti mezgimui ar nerimui, jis pasididina ir pasimazina pgl pirstuko ploti, bet as su juo nerti nesugebu sad.gif, megzti, tiesa, nebandziau, tad pirstai vis tiek zaizdoti, o rankos kruvinos nuo adateliu. Jau baigiu ipuseti savo sijona iki zemes, tai tradiciskai wink.gif tureciau kokia diena pasirodyti ax.gif
Atsakyti
turiu dar viena grozi cia buvo pradinis variantas:) JPE dekui uz paskatinima 4u.gif ax.gif visu mano sukneliu siulai yra Irisiniai - Maxi, vaselis siai buvo 1,5 ir belekiek kristaliuku dariau 1 menesi
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
siai dienai liko apdaila apacioje smile.gif labai nepatiko kad matesi liemenukas, nukirpau sijono sonus ir apklijavau liemenuka tuo paciu silku dabar man paciai ji daug grazesne ax.gif bet niekaip apacios neuzbaigiu ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif
user posted image
Papildyta:
turbut jau dabar visus savo grozius parodziau isskyrus vestuvine smile.gif tek dar paluketi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ginligster @ 2012 10 19, 12:25)
turiu dar viena grozi cia buvo pradinis variantas:) JPE dekui uz paskatinima 4u.gif  ax.gif visu mano sukneliu siulai yra Irisiniai - Maxi, vaselis siai buvo 1,5 ir belekiek kristaliuku dariau 1 menesi
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
siai dienai liko apdaila apacioje smile.gif labai nepatiko kad matesi liemenukas, nukirpau sijono sonus ir apklijavau liemenuka tuo paciu silku dabar man paciai ji daug grazesne  ax.gif  bet niekaip apacios neuzbaigiu  ax.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif
user posted image
Papildyta:
turbut jau dabar visus savo grozius parodziau isskyrus vestuvine smile.gif tek dar paluketi  smile.gif

Ta tai tikrai ispudinga!!!! Bet ir drasa jusu smile.gif, as tai pasiuciau koki lengvuti pamusaliuka po ta priekine dalimi, nes mirciau wink.gif, bet taip neiseiciau biggrin.gif bigsmile.gif , arba gal tiksliau- neisleistu smile.gif smile.gif, bet nugara tai tobula!!!!!!! Absoliuciai wub.gif Ir jums begalo tinka tos ryskios spalvos....
Atsakyti
cia greiciausiai kokiu nors pramoginiu sokiu suknia:)
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 10 19, 11:51)
Jau baigiu ipuseti savo sijona iki zemes, tai tradiciskai wink.gif tureciau kokia diena pasirodyti ax.gif

airiskais sijona iki zemes? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 10 19, 13:34)
airiskais sijona iki zemes?  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Aha smile.gif smile.gif
Atsakyti
JPE smile.gif MB nepriestaravo, is pradziu bandziau pakisti ta medziaga po neriniais tai man visas grozis dingo ir su MB pritarimu, kad palikti sitaip taip ir padariau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Vanda zydi - suknele skirta vestuvems buvo smile.gif kadangi nelabai norejosi nuotaka uzgozti tai ejau antra diena smile.gif bet nusimato dar vienos vestuves taip kad tikrai dar panaudosiu o juolab kad dabar padariau liemenuka tokios pat medziagytes tai is vis smagu ... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 10 19, 13:37)

oho doh.gif laiko is kur pas tave randasi tiek? lotuliukas.gif bet, zinant tavo kruopstuma jau dabar numanau rezultata wub.gif

tobulas perejimas nuo mezginio iki airisku...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 19 spalio 2012 - 15:01
QUOTE(ginligster @ 2012 10 17, 19:39)
Sakyciau pirmasis darbas del saves tik pradejus naudoti vaseli smile.gif 4u.gif  ax.gif  esu labai patenkinta nes is tikro nezinojau nuo ko pradeti ir kaip ka daryti smile.gif blush2.gif
O po sito darba drauge is kart uzsiprase vestuvines sukneles  ax.gif 
user posted image
Papildyta:
jeigu labai neisbarsit ikesliu ir daugiau darbeliu o jeigu dar pasakysit kad siu nuotrauku isskyrs vartotojus nemato tai gavus leidima dar ir vestuvine parodyciau biggrin.gif 4u.gif

O aš imsiu ir prisikabinsiu rolleyes.gif
Ar aš negerai matau, ar čia tikrai nugara atkėrus? g.gif
Ir, kaip jau kažkas sakė, kruopštumo lašelį dar siūlyčiau įvest į darbelius mirksiukas.gif
Jau geriau mažiau vienetų prisigaminkit, bet kokybiškesnių 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(La Perla @ 2012 10 19, 15:55)
tobulas perejimas nuo mezginio iki airisku...

Vaaa čiaaa tai joooo thumbup.gif
Atsakyti