Kadangi turiu nuo vaikystės problemų su nugara, tai man stovint ne pasilenkus - vienas džiaugsmas. O kadangi tai tik antras mano airiukas, tai dar tik ateity bus matyt, kas geriau Bet kol kas mano nugara šiuo būdu labiau džiaugiasi. Nors vietomis tai tikrai noris keiktis, bet... Nusikėliau aš jį nuo stovo ir ritinėju kaip noriu
Sakyciau pirmasis darbas del saves tik pradejus naudoti vaseli esu labai patenkinta nes is tikro nezinojau nuo ko pradeti ir kaip ka daryti
O po sito darba drauge is kart uzsiprase vestuvines sukneles
Papildyta:
jeigu labai neisbarsit ikesliu ir daugiau darbeliu o jeigu dar pasakysit kad siu nuotrauku isskyrs vartotojus nemato tai gavus leidima dar ir vestuvine parodyciau
O po sito darba drauge is kart uzsiprase vestuvines sukneles
Papildyta:
jeigu labai neisbarsit ikesliu ir daugiau darbeliu o jeigu dar pasakysit kad siu nuotrauku isskyrs vartotojus nemato tai gavus leidima dar ir vestuvine parodyciau
Nezinau ar mato kiti, bet jei matytu- tai nugriutu ir kas penkios minutes isijungtu kompa patikrinti, ar jau ikelete kitus darbelius. Tikrai grazu!!! Kabineciausi nebent prie apatines bliukutes ir papuosalo, nes airiski (mano manymu) pasizymi tuo, kad papuosalu neturi buti, nes ju vistiek niekas nemato . SAUNUOLE tas drugelis super
Man atrodo, kad mato, tad gal dar pakentėk su vestuvine? Juk ir be to turi ką parodyti
sita bliuskute jau gerokia perkoreguota kadangi dar ziopla sioje srity buvau ta atrode kad grazu ir tas papuosalas nes ten is akmens rozyte padaryta bet su laiku juk tobuleji
Tada vestuvines irgi nekelsiu gausit dar ilgai ilgai pakenteti o paciai jau kaip knieti pasirodyt tai negaliu tuoj uzbaigsiu svarkelio siule ir eisiu jums cia prikelti visokiu groziu savo
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
labai myliu sita suknele bet galvoju truputuka pasiilginti
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Tada vestuvines irgi nekelsiu gausit dar ilgai ilgai pakenteti o paciai jau kaip knieti pasirodyt tai negaliu tuoj uzbaigsiu svarkelio siule ir eisiu jums cia prikelti visokiu groziu savo
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
labai myliu sita suknele bet galvoju truputuka pasiilginti
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Suknele tikrai labai super puiki ir ilgis labai geras , kojos juk grazios nesugalvok slepti
Koju bukle siuo metu pagerinta ir apskritai svorio klausimas labai issisprende
keliu paltuka is nugaros
Papildyta:
kadangi siai dienai groziu prikeliau galima apie juos padiskutuoti smagu sulaukti patarimu, aptarimu o tai as tokia savamoksle kad kiekvienas patarimas man tik i nauda negaliu girtis profesionalumu o norisi visada gero ir grazaus rezultato
keliu paltuka is nugaros
Papildyta:
kadangi siai dienai groziu prikeliau galima apie juos padiskutuoti smagu sulaukti patarimu, aptarimu o tai as tokia savamoksle kad kiekvienas patarimas man tik i nauda negaliu girtis profesionalumu o norisi visada gero ir grazaus rezultato
ginligster
gražu, ypač tas žalias švarkelis
O kokie čia siūlai, labai norėtūsi kažką panašaus pasidaryti
gražu, ypač tas žalias švarkelis
O kokie čia siūlai, labai norėtūsi kažką panašaus pasidaryti
SmilgaS tikriausiai akrilas juk sakau cia mano pirmieji darbeliai nei as apie siulus nusimanau nei apie nerima viska ismokau is youtubes ir kitu saitu nieks nieko nepatare tai va tokia ir zinove
O balto paltuko jau merino vilna maisyta su akrilu
o liemene tai medvilne 100%
O balto paltuko jau merino vilna maisyta su akrilu
o liemene tai medvilne 100%
Ir kur jus buvote pasislepusi visa ta laika???? Violetine suknele labai jums tinka, be to prisidedu prie pagyru kojoms . Jei leidziate pasakyti savo nuomone, tai darbeliai grazus, bet kai kur truksta kruopstumo, dailesnio uzbaigimo ir plonesniu siuliuku, bet cia mano nuomone, nes man patinka simetrija, isbaigtos formos ir t.t. Siaip jus saunuole!!!
Tai leidziu pasakyti savo nuomone butinai del apdailos noreciau daugiau patarimu man nelabai simetrija prie dusios bet jusu darbelius kiek ziurejau tai superiski man dar toli grazu iki tokio lygio
dekui uz pagirtas kojas as joms daugiau priekaistu turiu
o pasislepusi turbut ir toliau dar buciau jeigu ne ...Little Mary... niekada turbut ir nebutumet isvydusios mano darbeliu siame forume
dekui uz pagirtas kojas as joms daugiau priekaistu turiu
o pasislepusi turbut ir toliau dar buciau jeigu ne ...Little Mary... niekada turbut ir nebutumet isvydusios mano darbeliu siame forume