Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(Sandruliaaa @ 2012 10 06, 01:26)
Papildyta:
Tiesa, dar norejau pasiteirauti, ar pacios siuvat "posuknes"  4u.gif
Mane truputi stabdo ir tai, kad po tokia suknele butinai reikia kazko po apacia, o siuti tai nemoku...  blush2.gif

Aš užprašiau pirmoj pasitaikiusioj siuvykloj ir man padarė visai normaliai. Net nustebau, kad nepagadino nieko pirma pasitaikiusi siuvėja bigsmile.gif
Tik kai ji mano tą "viršų" pamatė, tai vos aparpuolio negavo - galvojau, teks gaivint hihihi.gif
Atsakyti
pašnekutė - turbut jau rodet cia savo darbeli? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Sandruliaaa @ 2012 10 09, 19:50)
pašnekutė  - turbut jau rodet cia savo darbeli?  4u.gif

blush2.gif Pagavot mane...
Tai buvo ne airiški nėriniai, o megzta servetėlinė mocherinukė (jei įdomu, ji yra mocherinukių kažkurioj temoj). Bet kadangi kalba ėjo apie pasuknelę, tai ir pasireiškiau. O airišką nunarpliojau vieną "viršų" (iki krūtinės ir rankovės), bet niekaip neišsirenku audinio apačiai - nemaniau, kad taip sudėtinga bus, ar aš čia per išranki... Tai taip ir laukia savo eilės... Na, matyt, kai dariau ne specialiai progai, o norėdama pabandyt, tai taip ir tempiasi...
O kita airiukė - ant manekeno junginėjama iš lėto - tikiuosi, iki vasaros kaip nors ... rolleyes.gif Na, kad nesakytumėt, kad šneku bele tik šnekėt, o neturiu ką pasirodyt, tai rodaus su tuo, ką turiu...
user posted image
Veiklos, kaip matot, čia dar daaaaaug nusimato. O kadangi darau vienu metu ne vieną darbą, tai iš vis... Dar vis pagalvoju, ar nereiktų atidaryt temukės su apklausa rankdarbiuose (o gal tokia yra, tik aš nepastebėjau?): "Kiek darbų darote vienu metu?"
hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 17 spalio 2012 - 11:00
kiek imanoma iziuret - labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif
as mintyse milijonus darbu turiu, o darau po viena, bet va is to milijono susistatyt pirmumo eile - sudetinga doh.gif doh.gif bet su airiskais saltuoju sezonu stabdau smile.gif dabar ziuresiu tik jusu darbus ax.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Aš irgi tikiuosi, kad kažkas išeis ... blush2.gif
Iki vasaros hihihi.gif
O dabar jau ieškau Kalėdinių idėjų, "gimdau" meškiuką ir pribėgdama - riešines doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
pašnekute, dabar jau thumbup.gif , bet įsivaizduoju kaip bus gražu kai baigsit mirksiukas.gif Žaviuosi merginomis, kurios kuria airiškus nėrinius clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelita @ 2012 10 17, 11:53)
pašnekute, dabar jau  thumbup.gif , bet įsivaizduoju kaip bus gražu kai baigsit mirksiukas.gif Žaviuosi merginomis, kurios kuria airiškus nėrinius clap_1.gif

bis.gif Oi, dėkui, dėkui bigsmile.gif
Tuoj išpuiksiu rolleyes.gif
Nors žinau, kad iki rimtų meistrių man dar toloka, bet visvien smagu narpaliotis su jais.
O ypač gerai airiški nėriniai pasiimt kur į ilgesnę kelionę ar šiaip laisvą minutę nutaikius kokią detalytę suregzt. kai aš tokia durna, kad tuščiom rankom negaliu prie teliko sėdėt... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(La Perla @ 2012 10 17, 11:32)
  bet su airiskais saltuoju sezonu stabdau smile.gif dabar ziuresiu tik jusu darbus  ax.gif

O kaip su posakiu "ruošk roges žiemą..." ?
T.y. - airiškus nėrinius, kad jau būtų ką pasirodyt vasarą mirksiukas.gif
Atsakyti
Pašnekute, jau dabar matosi, kad rezultatas bus nuo kėdės verčiantis thumbup.gif
QUOTE(pašnekutė @ 2012 10 17, 11:29)
Dar vis pagalvoju, ar nereiktų atidaryt temukės su apklausa rankdarbiuose (o gal tokia yra, tik aš nepastebėjau?): "Kiek darbų darote vienu metu?"
hihihi.gif

drinks_cheers.gif Man kartais sunku susiskaiciuot kiek mezginiu pradetu vienu metu turiu, bet kitaip nemoku, viena darai, kita ideja i galva sauna - pradedi, tada dar kazko staigiai prisireikia, vėl pasiimi... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2012 10 17, 12:17)
Pašnekute, jau dabar matosi, kad rezultatas bus nuo kėdės verčiantis thumbup.gif

drinks_cheers.gif  Man kartais sunku susiskaiciuot kiek mezginiu pradetu vienu metu turiu, bet kitaip nemoku, viena darai, kita ideja i galva sauna - pradedi, tada dar kazko staigiai prisireikia, vėl pasiimi...  blush2.gif

friends.gif o jei tie darbai - ne tik mezginiai, bet, pvz, tapyba, "sodai"... doh.gif Tai namie ima darytis bardakas doh.gif
Ale bet gausim bart tuoj už pliotkus ne į temą ax.gif
Atsakyti
Pašnekute, gražiai gimsta tavo projektas thumbup.gif man tik klausimėlis toks kilo - iš nuotraukos nelabai išeina suprasti, bet man pasirodė, kad tavo detalės visos geraja puse į viršų prismeigtos unsure.gif Ar taip jas ir jungi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 10 17, 13:09)
Pašnekute, gražiai gimsta tavo projektas thumbup.gif man tik klausimėlis toks kilo - iš nuotraukos nelabai išeina suprasti, bet man pasirodė, kad tavo detalės visos geraja puse į viršų prismeigtos unsure.gif Ar taip jas ir jungi?  g.gif

Taip ir jungiu rolleyes.gif
Nenorėjau jas "iškelti", norėjau, kad toks "tolygus" darbelis būtų. Detales susiuvant, manau, būtina daryt iš išvirkščios pusės, o suneriant gal nebūtina... Na, čia aš taip manau ir niekam savo nuomonės neperšu. Praeitą dariau iš išvirkščios, tai šį nusprendžiau paeksperimentuot kitaip ax.gif
Papildyta:
Bent jau man kol kas tas būdas labai akių nedrasko... ax.gif
O antrą vertus, bus sau. O, kaip sakoma, sau tai gerai bus, kaip bus biggrin.gif

Nu va, ar taip jau baisiai tas sunėrimas per gerą pusę? g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 17 spalio 2012 - 12:43
Smagu, kad temuke dar gyva, nes maniau mano vienos vaikai cia be kepuriu, pati be saliko, o apie kaledas jau ir galvot bijau, vis savo airiskus knebineju.... Pritariu Lace, ir man kilo mintis del detaliu wink.gif. Siaip tai kas matosi isties grazu wub.gif tik as nesuprantu, kaip jums patogu ant manekeno jungti?? As tai darau tik pacioje pabaigoje ir man taip sunku, nei normaliai ranka atremti, nei kaip nori pasukti g.gif As airiskus pradejau gaminti vien tam, kad ismokciau vienu kartu daryti tik viena darba, nes issigandau- pilni namai siulu ir pusiau pabaigtu darbu, darau darau, pamatau grazesni blush2.gif arba jau i sezona nepataikau ir taip......., o viena diena nusprendziau- reikalauju kantrybes is savo vyro ir vaiku, o pati????? wub.gif Dabar, kad ir turiu begales ideju, darbas turi sekti po darbo, taip greiciau ir pabaigti pavyksta ( aisku, ivairus segtukai, maiseliai ir smulkios dovaneles i tarpus ilenda ax.gif), bet siaip- jokiu didesniu darbu ir SVENTA!!!! bigsmile.gif ir pastebejau, kad kantrybe lyg ir prasitampe. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif arba turedama daug darbo, maziau i smulkmenas reaguoju
Atsakyti