Aciu aciu aciu
JPE truksta zodziu sitam groziui apsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 09 21, 16:15)
Noriu Jums parodyti nauja savo "dziaugsmeli" . Buvau labai labai paprasyta atideti visus savo darbelius i sali ir padaryti stai toki intarpeli, kuris bus idetas i virbalais megzta megztuka. Viskas butu buve ok, jei ne tai, kad siuliukai buvo SIUVIMO ir is ju reikejo isnerti gelytes ir jas sujungti. Nors is pradziu labai skeptiskai ziurejau i sia avantiura, dabar manau, kad galutinis rezultatas turetu buti grazus . Tikiuosi kada nors gauti foto ir jomis pasidalinti.....
Kaip visada trumpai: siulai- ploni siuvimo, neriau is 4, siuvau su 2, vaselis 0.55, jungta-brydemis, laikas-2.5 savaites
Kaip visada trumpai: siulai- ploni siuvimo, neriau is 4, siuvau su 2, vaselis 0.55, jungta-brydemis, laikas-2.5 savaites
LAAAAABAI GRAZU!
as ankscau nerdavau is siuvimo siulu. sudedavau 2. man kritimas labai patikdavo ir staltiesiu, ir rubu.
Sita tema mano megstamiausia akims paganyti
Merginos, jus nerealios! As labai megstu nerti, bet uzsiimineti situo rimciau pradejau visai neseniai ir airiski neriniai man dar yra aukstasis pilotazas, kurio dar net nebandziau
Ir tikrai, kaip jus viska suspejat? Turiu begale minciu, bet man taip truksta laiko, kad kartais norisi mesti darba
Ar galeciau paklausti, kaip jus ikainojat savo airiskus nerinius? Turiu viena kolege, kuri galva pametusi del neriniu ir turi visokiu minciu, kurias noretu, kad igyvendinciau. Aisku, jau zinau, kad pirmasis mano airiskas nerinys bus sau paciai (jau turiu galvoje paveiksleli, ko noriu ), bet siaip idomumo delei, gal galetumet pasidalinti, kiek prasot uz darba - uz maikutes ar vestuvines sukneles iki zemes nunerima tokiu budu? Galit atsakyt ir i AZ - buciau labai dekinga
Papildyta:
Tiesa, dar norejau pasiteirauti, ar pacios siuvat "posuknes"
Mane truputi stabdo ir tai, kad po tokia suknele butinai reikia kazko po apacia, o siuti tai nemoku...
Merginos, jus nerealios! As labai megstu nerti, bet uzsiimineti situo rimciau pradejau visai neseniai ir airiski neriniai man dar yra aukstasis pilotazas, kurio dar net nebandziau
Ir tikrai, kaip jus viska suspejat? Turiu begale minciu, bet man taip truksta laiko, kad kartais norisi mesti darba
Ar galeciau paklausti, kaip jus ikainojat savo airiskus nerinius? Turiu viena kolege, kuri galva pametusi del neriniu ir turi visokiu minciu, kurias noretu, kad igyvendinciau. Aisku, jau zinau, kad pirmasis mano airiskas nerinys bus sau paciai (jau turiu galvoje paveiksleli, ko noriu ), bet siaip idomumo delei, gal galetumet pasidalinti, kiek prasot uz darba - uz maikutes ar vestuvines sukneles iki zemes nunerima tokiu budu? Galit atsakyt ir i AZ - buciau labai dekinga
Papildyta:
Tiesa, dar norejau pasiteirauti, ar pacios siuvat "posuknes"
Mane truputi stabdo ir tai, kad po tokia suknele butinai reikia kazko po apacia, o siuti tai nemoku...
Pamastymai apie kainas turbut kiekvienos nerejos butu kitokie, nes skirtingas poziuris i tai ka darau ir uz kiek tai parduociau (svarbu ir tai, ar cia pragyvenimo saltinis, ar hobi) , zinau tik tai, kad daryciau toki darbeli tik tokiam zmogui, kuris yra bandes nerti, megzti ar kitaip rankdarbiauti ir turi suvokima apie laiko-grozio (isskirtinumo)-pinigu santyki. Nes yra teke girdeti tokiu "nusisnekejimu" kiek moketu uz suknele ar bliuskute, kad atrodo, jog arba zmogus vaselio rankose nera laikes arba neturi jokio supratimo ka reiskia rankomis daryto rubelio verte. Manau kaina labai lemia ir siulu storis, ir motyvu sudetingumas, ir sujungimas , ir t.t. Faktas vienas- kaina privalo buti sutarta is anksto, nes cia ikainojimas sunertais metrais, gramais ar valandomis turbut nelabai tinka . Galvoju, kad man airiskus labiau patinka gaminti nei reiketu nuspresti, kiek uz ta darbeli gauti P.S. Man pasukneles visada siuna sesuo. Kad pasuknele nekeltu jokiu problemu, as ja dazniausiai pritvirtinu prie sukneles ar sijono, kad neislystu, nenukristu ir pan.
Aciu JPE uz issamu atsakyma
Is tikruju toki darba gali ivertinti tik tas, kas yra bent ka nors bandes nunerti. Arba yra dar ir tokiu, kurie ziauriai megsta tokius dalykus, patys zino, kad taip niekada gyvenime nepasidarys ir gali moketi, kiek tik pasakysi, kad tik padarytum
Smagu, kad turite, kas pasiuva posuknes. As tai galvoju reikes kokia siuveja susirast, nes anksciau ar veliau tikrai imsiuos situ grozybiu
O kiek laiko uztrunkat suknele nunert, pavyzdziui ta, kur kartu ir mergaite su panasia ant arkliuko supasi? Ir kiek siulu jai sunaudojot?
Is tikruju toki darba gali ivertinti tik tas, kas yra bent ka nors bandes nunerti. Arba yra dar ir tokiu, kurie ziauriai megsta tokius dalykus, patys zino, kad taip niekada gyvenime nepasidarys ir gali moketi, kiek tik pasakysi, kad tik padarytum
Smagu, kad turite, kas pasiuva posuknes. As tai galvoju reikes kokia siuveja susirast, nes anksciau ar veliau tikrai imsiuos situ grozybiu
O kiek laiko uztrunkat suknele nunert, pavyzdziui ta, kur kartu ir mergaite su panasia ant arkliuko supasi? Ir kiek siulu jai sunaudojot?
Kadangi as neriu tik tada, kada turiu laiko, tai mano suknele padaryta per tris menesius, dukrytes (jai 3,5 metuku) per kazkur 1,5. Sunaudota atitinkamai kokie 8 ir 5 matkeliai siulu. Daugiausiai laiko uzima tas tinklo padarymas brydemis, beje ir siulu ten sueina labai daug. Dabar darau sijona iki zemes, tai manau, kad visus 14 matkeliu praleisiu pro pirstus
JPE nuostabus darbelis
Aciu . As nunerusi kiekviena gelyte isgarinu (lyginu su garais, neliesdama nerinio), o kai isplaunu, istampau, po to ant lyginimo lentos ir vel tas pats- perleidziu per karstus garus, kad nerinys suminkstetu. Anksciau tiesiog islygindavau per blogaja puse ir per merliuka, jei siulai geri, tikrai jokio blogo poveikio nera.