Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

Aciu aciu aciu biggrin.gif
Atsakyti
JPE truksta zodziu sitam groziui apsakyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 09 21, 16:15)
Noriu Jums parodyti nauja savo "dziaugsmeli"  ax.gif . Buvau labai labai  mirksiukas.gif  paprasyta atideti visus savo darbelius i sali ir padaryti stai toki intarpeli, kuris bus idetas i virbalais megzta megztuka. Viskas butu buve ok, jei ne tai, kad siuliukai buvo SIUVIMO  rolleyes.gif ir is ju reikejo isnerti gelytes ir jas sujungti. Nors is pradziu labai skeptiskai ziurejau i sia avantiura, dabar manau, kad galutinis rezultatas turetu buti grazus  cool.gif . Tikiuosi kada nors gauti foto ir jomis pasidalinti.....
Kaip visada trumpai: siulai- ploni siuvimo, neriau is 4, siuvau su 2, vaselis 0.55, jungta-brydemis, laikas-2.5 savaites

LAAAAABAI GRAZU!
as ankscau nerdavau is siuvimo siulu. sudedavau 2. man kritimas labai patikdavo ir staltiesiu, ir rubu.
Atsakyti
Sita tema mano megstamiausia akims paganyti 4u.gif
Merginos, jus nerealios! As labai megstu nerti, bet uzsiimineti situo rimciau pradejau visai neseniai ir airiski neriniai man dar yra aukstasis pilotazas, kurio dar net nebandziau blush2.gif
Ir tikrai, kaip jus viska suspejat? blink.gif Turiu begale minciu, bet man taip truksta laiko, kad kartais norisi mesti darba biggrin.gif
Ar galeciau paklausti, kaip jus ikainojat savo airiskus nerinius? Turiu viena kolege, kuri galva pametusi del neriniu ir turi visokiu minciu, kurias noretu, kad igyvendinciau. Aisku, jau zinau, kad pirmasis mano airiskas nerinys bus sau paciai (jau turiu galvoje paveiksleli, ko noriu ax.gif ), bet siaip idomumo delei, gal galetumet pasidalinti, kiek prasot uz darba - uz maikutes ar vestuvines sukneles iki zemes nunerima tokiu budu? Galit atsakyt ir i AZ - buciau labai dekinga smile.gif
Papildyta:
Tiesa, dar norejau pasiteirauti, ar pacios siuvat "posuknes" 4u.gif
Mane truputi stabdo ir tai, kad po tokia suknele butinai reikia kazko po apacia, o siuti tai nemoku... blush2.gif
Atsakyti
Pamastymai apie kainas turbut kiekvienos nerejos butu kitokie, nes skirtingas poziuris i tai ka darau ir uz kiek tai parduociau (svarbu ir tai, ar cia pragyvenimo saltinis, ar hobi) wub.gif , zinau tik tai, kad daryciau toki darbeli tik tokiam zmogui, kuris yra bandes nerti, megzti ar kitaip rankdarbiauti ir turi suvokima apie laiko-grozio (isskirtinumo)-pinigu santyki. Nes yra teke girdeti tokiu "nusisnekejimu" kiek moketu uz suknele ar bliuskute, kad atrodo, jog arba zmogus vaselio rankose nera laikes arba neturi jokio supratimo ka reiskia rankomis daryto rubelio verte. Manau kaina labai lemia ir siulu storis, ir motyvu sudetingumas, ir sujungimas , ir t.t. Faktas vienas- kaina privalo buti sutarta is anksto, nes cia ikainojimas sunertais metrais, gramais ar valandomis turbut nelabai tinka 4u.gif 4u.gif . Galvoju, kad man airiskus labiau patinka gaminti blush2.gif nei reiketu nuspresti, kiek uz ta darbeli gauti biggrin.gif biggrin.gif P.S. Man pasukneles visada siuna sesuo. Kad pasuknele nekeltu jokiu problemu, as ja dazniausiai pritvirtinu prie sukneles ar sijono, kad neislystu, nenukristu ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JPE: 06 spalio 2012 - 08:13
Aciu JPE uz issamu atsakyma 4u.gif
Is tikruju toki darba gali ivertinti tik tas, kas yra bent ka nors bandes nunerti. Arba yra dar ir tokiu, kurie ziauriai megsta tokius dalykus, patys zino, kad taip niekada gyvenime nepasidarys ir gali moketi, kiek tik pasakysi, kad tik padarytum bigsmile.gif
Smagu, kad turite, kas pasiuva posuknes. As tai galvoju reikes kokia siuveja susirast, nes anksciau ar veliau tikrai imsiuos situ grozybiu ax.gif
O kiek laiko uztrunkat suknele nunert, pavyzdziui ta, kur kartu ir mergaite su panasia ant arkliuko supasi? Ir kiek siulu jai sunaudojot? 4u.gif
Atsakyti
Kadangi as neriu tik tada, kada turiu laiko, tai mano suknele padaryta per tris menesius, dukrytes (jai 3,5 metuku) per kazkur 1,5. Sunaudota atitinkamai kokie 8 ir 5 matkeliai siulu. Daugiausiai laiko uzima tas tinklo padarymas brydemis, beje ir siulu ten sueina labai daug. Dabar darau sijona iki zemes, tai manau, kad visus 14 matkeliu praleisiu pro pirstus 4u.gif
Atsakyti
Oho, laiko tikrai daug doh.gif
As irgi labai noriu vasarai savajai ir sau nunerti vienodas sukneles, tai kadangi dar airisku net nebandziau, tai reiktu jau dabar pradet lotuliukas.gif Reiks paprastesni rasteli galvot smile.gif
O ir ant siulu teks nemazai isleisti... 4u.gif
Bet rezultatas viska atperka bigsmile.gif
Atsakyti
JPE nuostabus darbelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2012 10 08, 15:32)
JPE nuostabus darbelis wub.gif

ACIU wub.gif
Atsakyti
JPE jau paskutinis jūsų darbelis verčia iš kojų (kaip ir visi kiti) blink.gif
bet man smalsu, kaip jūs lyginate tokį darbelį su iškilimais, ar išplovus užtenka jį ištampyti ir palikti išdžiūti?
Atsakyti
Aciu smile.gif. As nunerusi kiekviena gelyte isgarinu (lyginu su garais, neliesdama nerinio), o kai isplaunu, istampau, po to ant lyginimo lentos ir vel tas pats- perleidziu per karstus garus, kad nerinys suminkstetu. Anksciau tiesiog islygindavau per blogaja puse ir per merliuka, jei siulai geri, tikrai jokio blogo poveikio nera.
Atsakyti