Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(usnis @ 2012 09 17, 11:51)
nekokios kokybes nuotraukos,bet gal kas nors matysis. blush2.gif
user posted image

Tai kas matosi labai grazu, nemanau kad reikes uzsegimo, nepamenu o JPE savo baltoj suknutej dare uzsegima? Gal atsakys :-)

Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 09 18, 08:52)
Tai kas matosi labai grazu, nemanau kad reikes uzsegimo, nepamenu o JPE savo baltoj suknutej dare uzsegima? Gal atsakys :-)

jei apie ta pacia suknyte kalbam, tada dare ax.gif Sone dare 4u.gif
Atsakyti
smile.gif jau atsake uz mane smile.gif smile.gif smile.gif. Kaip suprantu, cia jungiate brydemis, tuomet mano patarimas butu stengtis visada jungti i ta pacia puse, as kadangi esu desiniaranke, tai visada jungiu is desines i kaire puse, tada brydes graziau gula ir "nesivarto", buna lygesnes ir grazesnes. Tiesa, jei jus jungiate iskart ant manekeno, to padaryti nepavyks, nes manekenas, prireikus, tikrai ant galvos neatsistos....Man kai kurie tarpeliai labai jau skirtingo dydzio ir tai krenta i akis (as cia kabinejuosi)
Atsakyti
Bastingai ir La Perlai nėra lygių... Mano siekiamybė 4u.gif

Kaip jus suspejate?
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2012 09 12, 16:13)
Tvarkiau nuotraukas, tai vis uzkliuna akys uz sukneles - jau geri du menesiai beveik po visko praejo, o ji man tik vis grazeja  lotuliukas.gif

Fantastiška suknytė wub.gif

QUOTE(bastinga @ 2012 09 13, 15:32)
Skubu parodyti dar vieną darbelįax.gif Suknelę nėriau pagal klientės atsiųstą nuotrauką.

Tobula wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 09 18, 12:17)
smile.gif jau atsake uz mane smile.gif smile.gif smile.gif.  Kaip suprantu, cia jungiate brydemis, tuomet mano patarimas butu stengtis visada jungti i ta pacia puse, as kadangi esu desiniaranke, tai visada jungiu is desines i kaire puse, tada brydes graziau gula ir "nesivarto", buna lygesnes ir grazesnes. Tiesa, jei jus jungiate iskart ant manekeno, to padaryti nepavyks, nes manekenas, prireikus, tikrai ant galvos neatsistos....Man kai kurie tarpeliai labai jau skirtingo dydzio ir tai krenta i akis (as cia kabinejuosi)

Ačiū merginos už patarimus 4u.gif ,tikiuosi sėkmingai užbaigsiu ir parodysiu galutini variantą. blush2.gif
Atsakyti
Noriu Jums parodyti nauja savo "dziaugsmeli" ax.gif . Buvau labai labai mirksiukas.gif paprasyta atideti visus savo darbelius i sali ir padaryti stai toki intarpeli, kuris bus idetas i virbalais megzta megztuka. Viskas butu buve ok, jei ne tai, kad siuliukai buvo SIUVIMO rolleyes.gif ir is ju reikejo isnerti gelytes ir jas sujungti. Nors is pradziu labai skeptiskai ziurejau i sia avantiura, dabar manau, kad galutinis rezultatas turetu buti grazus cool.gif . Tikiuosi kada nors gauti foto ir jomis pasidalinti.....
Kaip visada trumpai: siulai- ploni siuvimo, neriau is 4, siuvau su 2, vaselis 0.55, jungta-brydemis, laikas-2.5 savaites
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nerealu!!!
Atsakyti
JPE fantastiška, kaip ir visi Jūsų darbai wub.gif
Atsakyti
Šakės, kaip gražu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Aš ir mąsčiau apie naują kūrinį - megzta+airiški mastau.gif Vis dar brandinu mintį, o tuo tarpu kepures mažiams mezgu blush2.gif
Atsakyti
JPE, lenkiu galvą, labai labai gražu wub.gif
Atsakyti
JPE super wub.gif wub.gif
Atsakyti