Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

BASTINGA NUOSTABU drinks_cheers.gif thumbup.gif kiek laiko uztrukai?
Atsakyti
kokia graži suknelė--gėlių ir drugelių pieva 4u.gif
Atsakyti
Bastinga, suknelė tikrai nuostabi wub.gif Žiūriu žiūriu ir nenusprendžiu, ar jungei netaisyklingu tinkleliu, ar vis tik brydėm g.gif Papasakok daugiau - kokie siūlai, kiek laiko užtrukai mirksiukas.gif

Tik plyyzz, surask kokį kitą foną savo nuostabiems kūriniams demonstruoti - tos ryškios gėlės kiekvieną kartą į akis šoka ir nustelbia airiškų nėrinių subtilumą ir grožį mirksiukas.gif
Atsakyti
Bastinga, kaip visada......PRITRENKIANCIAI wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif , o nugaros grozis......, dabar vel reikia laukti foto ant modeliuko wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,jau grožių prisižiūrėjau kad net žandikaulis atvėpo.Reikia jūsų patarimo,pasiryžau sau suknytę šiuo būdu nusinert,jungiu brydėmis.Kur geriausiai daryt užsegimą,nugaroj ar per šoną?Ačiū už atsakymą. smile.gif
Atsakyti
Suknelės elementus nėriau iš Filatte medvilnės, o jungiau nereguliariu tinkliuku su vąšeliu. Sujungimui naudojau ploną Maxi medvilnę ax.gif Šiam darbui užtrukau kiek daugiau nei mėnesį 4u.gif
Man pačiai labai įdomu bus pamatyti suknelę ant modelio, nes pati gyvai jos nemačiau doh.gif labai tikiuosi, kad nuotaka pasidalins foto ir galėsiu parodyt mirksiukas.gif
Dabar neriu dar vieną airišką, tik kiek trumpesnę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2012 09 14, 16:03)
Suknelės elementus nėriau iš Filatte medvilnės, o jungiau nereguliariu tinkliuku su vąšeliu. Sujungimui naudojau ploną Maxi medvilnę ax.gif Šiam darbui užtrukau kiek daugiau nei mėnesį  4u.gif
Man pačiai labai įdomu bus pamatyti suknelę ant modelio, nes pati gyvai jos nemačiau doh.gif labai tikiuosi, kad nuotaka pasidalins foto ir galėsiu parodyt mirksiukas.gif
Dabar neriu dar vieną airišką, tik kiek trumpesnę blush2.gif

Ir labai grazus motyvai wub.gif tos retos gelytes ir drugeliai man kazkaip nematyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(usnis @ 2012 09 14, 12:33)
Sveikos merginos,jau grožių prisižiūrėjau kad net žandikaulis atvėpo.Reikia jūsų patarimo,pasiryžau sau suknytę šiuo būdu nusinert,jungiu brydėmis.Kur geriausiai daryt užsegimą,nugaroj ar per šoną?Ačiū už atsakymą. smile.gif

manau jokio skirtumo, gal sone ne toks pastebimas bus... o tau jo reikia?
Atsakyti
Ačiū už patarimą,kol kas turiu tik ketvirtadalį ,airiški nėriniai man atrodo tokie trapūs.Dar niekada neteko jų nerti,tai atrodo kad kas nors ne taip išsitemps ar įpliš jei nedarysiu užsegimo ax.gif .Todėl ir kreipiausi į tikras airiškų nėrinių profes.
Atsakyti
QUOTE(usnis @ 2012 09 14, 19:29)
Ačiū už patarimą,kol kas turiu tik ketvirtadalį ,airiški nėriniai man atrodo tokie trapūs.Dar niekada neteko jų nerti,tai atrodo kad kas nors ne taip išsitemps ar įpliš jei nedarysiu užsegimo  ax.gif .Todėl ir kreipiausi į tikras airiškų nėrinių profes.

ne, neturetu nei iplisti nei isirti smile.gif nebent per kakla galva netilptu tada reikia uzsegimo, nors jei labai aptempto daikto nori - sone galima deti paslepta uztrauktuka.. parodyk ka turi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2012 09 13, 15:32)

Jūsų suknelės nuostabios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 09 14, 21:04)
ne, neturetu nei iplisti nei isirti smile.gif nebent per kakla galva netilptu tada reikia uzsegimo, nors jei labai aptempto daikto nori - sone galima deti paslepta uztrauktuka.. parodyk ka turi  bigsmile.gif

nekokios kokybes nuotraukos,bet gal kas nors matysis. blush2.gif
user posted image
Atsakyti