Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

Keletas vasaros akimirku 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Manekenės dar labiau papuošėt sukneles 4u.gif
Atsakyti
Jau pagyrų puode nukritau ir vis dar neatsikeliu doh.gif Kaip gražu, kad ta spalva tokia kreminė, tokio prabangaus senoviškumo suteikia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 08 31, 13:30)
Keletas vasaros akimirku  4u.gif

labai labai labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
bet žiūrint į grožius,net gaila,kad mažoji juk išaugs... ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, reikia tokiu motyvu prisinerti ir puosti dukros valso suknele.varzybos ne uz kalnu ,o nerandu schemuciu cia pas jus.gal kas galite man pagelbeti ir imesti pasiklidelei padeti.aciukas
Atsakyti
Arba nueikite i www.rankdarbiunamai.lt arba parodykite kokiu tiksliai norite, nes perzvelgus senesnes temas, tu motyvu yra begales 4u.gif
Atsakyti
Tvarkiau nuotraukas, tai vis uzkliuna akys uz sukneles - jau geri du menesiai beveik po visko praejo, o ji man tik vis grazeja lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
Vis neatsistebiu - ir kaip man taip pavyko??? lotuliukas.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif Pavyko, nes norejai, kad pavyktu 4u.gif 4u.gif visu ugiu ji atrodo puikiai 4u.gif
Atsakyti
Labai dailu wub.gif wub.gif little mary...

O gal gėlyčių schemukę galima?
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 08 27, 16:14)
Bastinga, ir vel svajone  wub.gif  wub.gif Ir vel tobulybe  wub.gif  Ar matet vakar per LNK Rutos suknele??? Mama man paskambino ir sako, vaikeli, rodo tavo ir tavo bendraminciu darbeli smile.gif smile.gif. Labai jau panasu buvo i Bastinga kurini doh.gif  doh.gif

Sveikutės, ačiū už pagyras dėl paskutinės suknelės 4u.gif blush2.gif
Mačiau Rūtos suknelę per LNK. Ji tikrai ne mano. Kažkaip man panašu į tai, kad ten vis dėlto mašininis, o ne rankų darbas, nes šonuose buvo siūlės ir ne visur gražiai prigludę blush2.gif

Skubu parodyti dar vieną darbelįax.gif Suknelę nėriau pagal klientės atsiųstą nuotrauką.
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bastinga: 13 rugsėjo 2012 - 14:33
zabtai atsidare mega_shok.gif Echhhh... Grozis!!!
Atsakyti
Bastinga, superinė suknelė. Ech... seilės tysta, kaip norisi ir suknelę tokią turėt, ir taip gražiai rankdarbiauti mokėti blush2.gif
Atsakyti