Keletas vasaros akimirku
Manekenės dar labiau papuošėt sukneles
Jau pagyrų puode nukritau ir vis dar neatsikeliu Kaip gražu, kad ta spalva tokia kreminė, tokio prabangaus senoviškumo suteikia
QUOTE(JPE @ 2012 08 31, 13:30)
Keletas vasaros akimirku
labai labai labai
bet žiūrint į grožius,net gaila,kad mažoji juk išaugs...
Sveikutes, reikia tokiu motyvu prisinerti ir puosti dukros valso suknele.varzybos ne uz kalnu ,o nerandu schemuciu cia pas jus.gal kas galite man pagelbeti ir imesti pasiklidelei padeti.aciukas
Arba nueikite i www.rankdarbiunamai.lt arba parodykite kokiu tiksliai norite, nes perzvelgus senesnes temas, tu motyvu yra begales
Pavyko, nes norejai, kad pavyktu visu ugiu ji atrodo puikiai
Labai dailu little mary...
O gal gėlyčių schemukę galima?
O gal gėlyčių schemukę galima?
QUOTE(JPE @ 2012 08 27, 16:14)
Bastinga, ir vel svajone Ir vel tobulybe Ar matet vakar per LNK Rutos suknele??? Mama man paskambino ir sako, vaikeli, rodo tavo ir tavo bendraminciu darbeli . Labai jau panasu buvo i Bastinga kurini
Sveikutės, ačiū už pagyras dėl paskutinės suknelės
Mačiau Rūtos suknelę per LNK. Ji tikrai ne mano. Kažkaip man panašu į tai, kad ten vis dėlto mašininis, o ne rankų darbas, nes šonuose buvo siūlės ir ne visur gražiai prigludę
Skubu parodyti dar vieną darbelį Suknelę nėriau pagal klientės atsiųstą nuotrauką.
zabtai atsidare Echhhh... Grozis!!!
Bastinga, superinė suknelė. Ech... seilės tysta, kaip norisi ir suknelę tokią turėt, ir taip gražiai rankdarbiauti mokėti