Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

bastinga,

nu labai, labai wub.gif ...gal turėsit ir ant modelio foto?
Atsakyti
Bastinga, ir vel svajone wub.gif wub.gif Ir vel tobulybe wub.gif Ar matet vakar per LNK Rutos suknele??? Mama man paskambino ir sako, vaikeli, rodo tavo ir tavo bendraminciu darbeli smile.gif smile.gif. Labai jau panasu buvo i Bastinga kurini doh.gif doh.gif
Atsakyti
bastinga...... turiu pasakyt- JŪS PROFESIONALĖ!
Atsakyti
Bastinga, nerealiai!!!!!! thumbup.gif
Aš, sakiau, jei jau vėl ryšiuos, šįkart tai bus tik dalis elementų visumoj hihihi.gif biggrin.gif
Atsakyti
bastinga - ziauriai grazu wub.gif

as pasirodysiu viena "savo" nuotaka, nors tai gal ir nelabai airiski (nes nunertas tinkliukas ir ant jo prikabintos ramunes), taciau darbo kiekiu prilygsta airiskiems nes p[ries prisiuvant kiekviena gelyte suknute rengiau ant drauges ir daigsciau gelytes kad po to graziai gultu ant figuros...
na ir tai siokia tokia alternatyva bijancioms netaisyklingo tinklelio smile.gif
user posted image
Atsakyti
Eikit, merginos, nu sakes kaip grazu.... Abi suknutes nuostabios wub.gif wub.gif wub.gif .... As irgi jau pradejau nauja darbeli ax.gif ax.gif
Atsakyti
Aš tai žiūriu į visus darbelius ir galvoju - nu ir na...!!! Kur mano protelis buvo, kai pradėjau saviškę daryti? doh.gif blink.gif lotuliukas.gif Žinokit, antrą kartą su savo smegenine pyktis nesinori lotuliukas.gif Nors gal čia tik laikina - kol primegsiu kepurių biggrin.gif
Atsakyti
Bastinga, La Perla, gražu labai thumbup.gif thumbup.gif

Pas mane jau ruduo atėjo, vašeliui trauka dingo, padėjau viską iki pavasario unsure.gif Dabar visą šaltąjį sezoną megsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2012 08 27, 15:27)
Bastinga aš jau pavydžiu tai nuotakai.. ax.gif

drinks_cheers.gif  Aš matydama jų grožius niekaip airiukams nepasiryžtu blush2.gif

Man tai irgi atrodė kažkas neįmanomo.
Bet truputi-po truputi... rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

ideja gera visai tokia g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inusiukas15: 29 rugpjūčio 2012 - 10:39
QUOTE(inusiukas15 @ 2012 08 29, 11:38)
ideja gera visai tokia  g.gif

Idėja - gal ir gali būti. Bet čia siuvinėti grožiai, o ne airiški nėriniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2012 08 30, 21:45)
Idėja - gal ir gali būti. Bet čia siuvinėti grožiai, o ne airiški nėriniai  biggrin.gif

tai as ir sakau ideja, kur dar galima butu panaudoti airiska nerima...
Atsakyti