bastinga,
nu labai, labai ...gal turėsit ir ant modelio foto?
Bastinga, ir vel svajone Ir vel tobulybe Ar matet vakar per LNK Rutos suknele??? Mama man paskambino ir sako, vaikeli, rodo tavo ir tavo bendraminciu darbeli . Labai jau panasu buvo i Bastinga kurini
Bastinga, nerealiai!!!!!!
Aš, sakiau, jei jau vėl ryšiuos, šįkart tai bus tik dalis elementų visumoj
Aš, sakiau, jei jau vėl ryšiuos, šįkart tai bus tik dalis elementų visumoj
bastinga - ziauriai grazu
as pasirodysiu viena "savo" nuotaka, nors tai gal ir nelabai airiski (nes nunertas tinkliukas ir ant jo prikabintos ramunes), taciau darbo kiekiu prilygsta airiskiems nes p[ries prisiuvant kiekviena gelyte suknute rengiau ant drauges ir daigsciau gelytes kad po to graziai gultu ant figuros...
na ir tai siokia tokia alternatyva bijancioms netaisyklingo tinklelio
as pasirodysiu viena "savo" nuotaka, nors tai gal ir nelabai airiski (nes nunertas tinkliukas ir ant jo prikabintos ramunes), taciau darbo kiekiu prilygsta airiskiems nes p[ries prisiuvant kiekviena gelyte suknute rengiau ant drauges ir daigsciau gelytes kad po to graziai gultu ant figuros...
na ir tai siokia tokia alternatyva bijancioms netaisyklingo tinklelio
Eikit, merginos, nu sakes kaip grazu.... Abi suknutes nuostabios .... As irgi jau pradejau nauja darbeli
Aš tai žiūriu į visus darbelius ir galvoju - nu ir na...!!! Kur mano protelis buvo, kai pradėjau saviškę daryti? Žinokit, antrą kartą su savo smegenine pyktis nesinori Nors gal čia tik laikina - kol primegsiu kepurių
Bastinga, La Perla, gražu labai
Pas mane jau ruduo atėjo, vašeliui trauka dingo, padėjau viską iki pavasario Dabar visą šaltąjį sezoną megsiu
Pas mane jau ruduo atėjo, vašeliui trauka dingo, padėjau viską iki pavasario Dabar visą šaltąjį sezoną megsiu
QUOTE(IngridaGal @ 2012 08 27, 15:27)
Bastinga aš jau pavydžiu tai nuotakai..
Aš matydama jų grožius niekaip airiukams nepasiryžtu
Aš matydama jų grožius niekaip airiukams nepasiryžtu
Man tai irgi atrodė kažkas neįmanomo.
Bet truputi-po truputi...
ideja gera visai tokia
QUOTE(inusiukas15 @ 2012 08 29, 11:38)
Idėja - gal ir gali būti. Bet čia siuvinėti grožiai, o ne airiški nėriniai
QUOTE(pašnekutė @ 2012 08 30, 21:45)
Idėja - gal ir gali būti. Bet čia siuvinėti grožiai, o ne airiški nėriniai
tai as ir sakau ideja, kur dar galima butu panaudoti airiska nerima...